19. december 2014
I mere end to måneder har trafikken været påvirket af et større vejarbejde i krydset Ndr. Ringvej/Skovbrynet i Kolding. Men nu lysner det. 23. december er det nye lyskryds klar, og de nye lyssignaler er oven i købet af den intelligente slags, der får trafikken til at glide lidt lettere.

 


18. december 2014
Et personligt julekort med en hilsen fra Kolding Kommune dumper i disse dage ned i postkassen hos 2070 borgere, som i 2014 valgte at flytte fra kommunen. Kortet skal minde dem om, at de altid er velkomne tilbage.

 


17. december 2014
Hvis du ønsker at benytte genbrugspladserne i dagene omkring jul og nytår, skal du være opmærksom på, at åbningstiderne er anderledes end normalt.

 


16. december 2014
HusCompagniet har købt en storparcel af Kolding Kommune for at bygge 28 parcelhuse i den sydlige ende af Kolding. Der er tale om et areal på ca. 54.300 m² øst for Dalbygårdsvej/syd for Odins Ager.

 


16. december 2014
Borgerservice, jobcentret og de øvrige kommunale kontorer er lukket for personlig og telefonisk henvendelse i perioden 24. december 2014 til 1. januar 2015, begge dage inklusive.

 


15. december 2014
Kolding Kommune ansætter nu en ekstra byggesagsbehandler i et år for at kunne holde trit med det voksende antal ansøgninger om byggetilladelser til erhvervsbyggeri. Det besluttede et enigt byråd 15. december.

 


15. december 2014
Borgerne i Kolding Kommune er rigtig gode til at sortere affald fra til genbrug, men op til jul får vi ekstra store mængder affald, som vi måske ikke lige ved, hvad vi skal stille op med.

 


11. december 2014
Staten er klar med et tilskud på godt fire mio. kr. til en ny supercykelrute, som skal forbinde den nordlige og den sydlige del af Kolding by, samt bedre cykelparkering ved Kolding Banegård.

 


11. december 2014
Det skal være nemt for virksomhederne at finde ud af, hvor der er erhvervsjord til salg i Kolding kommune. Derfor har de private sælgere og Kolding Kommune samlet kræfterne og lavet en fælles oversigt over de erhvervsarealer, der er til salg.

 


10. december 2014
Kommunens indsats er blevet målt på tre sociale områder, "udsatte børn og unge", "udsatte voksne" og "handicapområdet" – samlet scorer Kolding en tredjeplads.

 


10. december 2014
Den sydlige lystbådehavn i Kolding Fjord skal udvides, så alle lystbåde kan samles i en havn, og der skal bygges attraktive boliger med udsigt ud over vandet.

 


5. december 2014
Mulighederne for at oprette et fælles beredskab i Trekantområdet har gennem længere tid været drøftet. Nu er oplægget til sammenlægningen af beredskaberne i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommune klar til politisk behandling.

 


5. december 2014
Parkering på kommunens betalingspladser

 


4. december 2014
Fonden Harteværket, der ejer og driver Harteværket, har ansat Cecilie Røner som projektchef og leder af det kommende oplevelses- og formidlingscenter på Harteværket.

 


4. december 2014
Kolding Kommunes Handicappris 2014 gik til en lokal virksomhed, som har fokuseret på potentialet hos personer med handicap: Ole Schmidt, Vamdrup Smede- & Hydraulik ApS.

 


3. december 2014
Fra nytår koster det en bøde på mindst 500 kr., hvis du glemmer eller undlader at melde flytning inden for 14 dage, når du får ny adresse.

 


1. december 2014
Når du er fritaget for at modtage digital post, så er du også fritaget for at skulle bruge kommunens obligatoriske digitale selvbetjeningsløsninger, når du f.eks. skal melde flytning eller bestille et nyt sundhedskort.

 


1. december 2014
Kolding Klatreklub er kåret som Danmarks bedste klatreklub 2014. Kåringen sker på baggrund af klubbens rivende udvikling gennem de sidste år. Blandt andet voksende medlemstal, løbende udbygning af faciliteter, samt klubbens mange spændende aktiviteter for flere aldersgrupper, har været afgørende.

 


28. november 2014
OPDATERET: En fejl ved overgangen til nyt IT-system har desværre betydet, at en række sygedagpengemodtagere har fået udbetalt forkerte beløb i sygedagpenge.

 


24. november 2014
Efter to høringsrunder, flere end 200 høringssvar fra borgerne og møder med foreninger, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner er Koldings nye bybusnet nu vedtaget. De nye ruter og køreplaner træder i kraft 28. juni 2015.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.