28. november 2014
OPDATERET: En fejl ved overgangen til nyt IT-system har desværre betydet, at en række sygedagpengemodtagere har fået udbetalt forkerte beløb i sygedagpenge.

 


27. november 2014
Økologien har for alvor vundet indpas i Kolding Kommunes daginstitutioner og plejecentre. Onsdag den 26. november overrakte miljøudvalgsformand Birgitte Kragh Fødevareministeriets økologiske spisemærker i sølv til fem af dem.

 


24. november 2014
Efter to høringsrunder, flere end 200 høringssvar fra borgerne og møder med foreninger, erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner er Koldings nye bybusnet nu vedtaget. De nye ruter og køreplaner træder i kraft 28. juni 2015.

 


21. november 2014
En medarbejder i Kolding Kommunes myndighedsafdeling skal ikke længere kontrollere kvaliteten hos de private plejefirmaer. Da medarbejderens mand har fået en ledende rolle hos en af leverandørerne, kan hun ikke stå for opgaven.

 


20. november 2014
Frem til starten af december er der opsat midlertidig lysregulering i krydset Ndr. Ringvej-Skovbrynet i Kolding i forbindelse med vejarbejde. Bilister skal regne med, at trafikken i specielt myldretiden glider langsommere end normalt.

 


20. november 2014
Lukning af Kongebrogade grundet kloakarbejde

 


19. november 2014
To 1. klasser fra Vonsild Skole i Kolding har i år hjulpet Kolding Kommunes borgmester Jørn Pedersen med at finde årets juletræ, der sættes op og tændes på Akseltorv i Kolding, fredag den 28. november.

 


19. november 2014
Fredag den 28. november kl. 17:50 tænder nissen Pyt (alias Trine Gadeberg) sammen med borgmester Jørn Pedersen lysene i årets juletræ ved rådhuset.

 


19. november 2014
Der bliver ekstra mange penge til frivilligt socialt arbejde i Kolding Kommune i 2015. Socialudvalget har afsat et rekordstort beløb på 6,8 millioner kr. til 40 forskellige foreninger, hvilket er 700.000 kr. mere end i år.

 


18. november 2014
At finde Kolding Kommunes borgerservice kan være svært, fordi kommunens administration er spredt ud over flere adresser. Men nu lægger et forslag op til at samle borgerservice og sikre borgerne en bedre og mere sammenhængende hjælp.

 


12. november 2014
Studenterhuset i Kolding skal for en tid høre hjemme på de videregående uddannelsesinstitutioner. Samtidig er de studerende inddraget i arbejdet med at udvikle et selvstændigt studenterhus, der på længere sigt skal ligge i campusområdet.

 


12. november 2014
Kom til åbent hus på Klostergården, når det er store Lungedag fredag d. 21. november fra kl. 13 til kl. 17.

 


11. november 2014
Den 1. november trådte et nyt plakatregulativ i kraft i Kolding Kommune. Det nye regulativ betyder, at der ikke længere kan sættes skilte op på indfaldsvejene i Kolding. Det vil heller ikke længere være tilladt at hænge plakater op i lygtepæle eller på el-master langs ringvejene.

 


10. november 2014
Markedsføringen af arrangementer og events i Kolding Kommune skal gøres lettere og mere tidssvarende. Derfor har Kolding Kommune opstillet digitale skærme ved fem indfaldsveje. De første skærme er allerede taget i brug, og de sidste ventes at følge efter i uge 47, og så er det slut med skilteskoven.

 


10. november 2014
De ældre i Kolding Kommune, der skulle skifte privat hjemmehjælp fra årsskiftet, skifter lidt hurtigere end planlagt. Efter at Trekantens Rengøring og Pleje A/S med få timers varsel opsagde hjemmehjælpen, ændrer det i tidsplanen for 502 ældres skifte af leverandør.

 


10. november 2014
Kolding Kommune har som en af de første danske kommuner underskrevet et nyt charter om samfundsansvar i byggeriet. Initiativet skal bidrage til, at alle aktører i ejendoms-, bygge- og anlægsbranchen optræder samfundsmæssigt ansvarligt, når det f.eks. gælder arbejdsmiljø, løn- og ansættelsesvilkår samt bæredygtighed.

 


6. november 2014
Den 6. november 2014 er det 75 år siden tandplejen startede i Kolding Kommune i Skoleforvaltningens regi i et klasseværelse på det der dengang hed Blæsbjergskolen - det der i dag er Nicolai Bio, Nicolaj cafe og Nicolai for børn m.m.

 


6. november 2014
Kolding Kommune udbyder nu fire nye parcelhusgrunde på Sysselbjergvej i Almind. Grundene er beliggende i udkanten af Almind by tæt ved Vejlevej og ved indfaldsvejen.

 


6. november 2014
Bente Ellegaard Thomassen bliver ny forstander på CSV Kolding fra 1/1-2015. Bente har siden 2010 haft det fulde ledelsesansvar for Specialfunktionen Job & Handicap, SJH.

 


4. november 2014
43 virksomheder i Kolding Kommune fik i sidste uge tildelt Børsens Gazellepris, hvilket er markant flere i forhold til sidste år.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.