27. april 2015
De frivillige foreninger glæder sig over de stadigt stigende mængder af lopper, der bliver afleveret i genbrugspladsernes loppestationer

 


27. april 2015
Onsdag d. 29 april kl 8-20 tager Seniorudvalget i Kolding Kommune på inspirationstur.

 


24. april 2015
Kvalitetsrapporten for Børneområdet 2014 er nu færdig, og Kolding Kommunes prioriteringer på børneområdet giver pote.

 


24. april 2015
Et nyt byggeri af en slikfabrik begynder snart i Kolding. Fredag 24. april bød Borgmester Jørn Pedersen velkommen til Blåvand Bolcher, der har valgt at placere deres fabrik i Kolding.

 


23. april 2015
Trafikken i Sydbanegade i Kolding får i de kommende ca. 3 måneder kun et spor i vestgående retning på strækningen mellem Kongebrogade og Riberdyb. Den nordlige vejbane spærres som følge af sætninger i denne vejbane.

 


23. april 2015
Eleverne i 4., 5. og 6. klasse trak mandag i arbejdstøjet. BID - holdet har påbegyndt opførelsen af en halmhytte og en have, som led i deres fag BID – bæredygtighed, innovation og design.

 


23. april 2015
Nye skilte står nu ved de store indfaldsveje til Kolding Kommune og Trekantområdet.

 


17. april 2015
Projektet “Eltang i udvikling” vandt 17. april Kolding Kommunes designpris - deSIGNE - i konkurrence med tre andre kommunale designprojekter. ”Eltang i udvikling” har sat nye standarder for byplanlægning ved på et tidligt tidspunkt at invitere nuværende og potentielt kommende beboere i Eltang til at være med i udformningen af et nyt boligområde.

 


15. april 2015
Kolding Kommune har lanceret et nyt idrætsskolekoncept, og 6 skoler er nu udpeget til at være idrætsskoler i forbindelse med Kolding Elite, der er Kolding Kommunes samarbejde med Team Danmark.

 


13. april 2015
Kolding Kommune sætter nu 40 mio. ekstra af til byggemodning af kommunale grunde. Det skal sikre et varieret udbud af attraktive byggegrunde og imødekomme en stigende efterspørgsel.

 


13. april 2015
Der har været fint styr på pengene i 2014.

 


13. april 2015
Eleverne fra 4-7.klasse i Kolding har både lyst til at gå i skole og har god kontakt til deres lærere. En landsdækkende undersøgelse der omfatter 70.000 elever har kortlagt elevernes trivsel, og her ligger Kolding i den høje ende.

 


13. april 2015
Elever i idrætsklasser klarer sig fagligt godt og får bedre sammenhæng i hverdagen. Det er konklusionen i en ny rapport, der omhandler Brændkjærskolens eliteidrætslinje og flere af landets øvrige idrætslinjer. Siden 2008 har der været eliteidrætsklasser på Brændkjærskolen, og nu er der kommet papirer på, hvad eliteidrætsklasserne har af betydning for eleverne.

 


10. april 2015
Cykelpendlere i Kolding Kommune kan se frem til morgenmad på cykelturen, når de cykler til arbejde tirsdag den 14. april. Uddelingen af morgenmad er en del af optakten til Vi cykler til arbejde, som er Danmarks største og sjoveste motionskampagne.

 


10. april 2015
Hvor mange penge bruger cyklisterne i butikkerne i Kolding midtby, Kolding Storcenter og Vamdrup by? Hvorfor vælger eller fravælger vi cyklen til indkøbsturen? Hvad kan kommunen gøre for at øge andelen af cyklister på shoppingtur? Det er nogle af spørgsmålene, som Kolding Kommune nu forsøger at finde svar på.

 


9. april 2015
Skal de fem LED-skilte, som kommunen har sat op ved indfaldsvejene til Kolding, bruges til at brande store events, eller skal der være lige plads til alle arrangementer - store som små? Det blev diskuteret flittigt, da Kolding Kommune onsdag aften holdt dialogmøde om de fem LED skilte.

 


30. marts 2015
Banedanmark går umiddelbart efter påske i gang med at renovere elevatorerne på Kolding Station. Renoveringen sker for at sikre en stabil drift af elevatorerne også i fremtiden.

 


23. marts 2015
Nu starter arbejdet med at kystsikre i Hejlsminde langs Havnevej og et stykke af Toldbakken. Omkring 1. maj ventes projektet afsluttet, og så vil Havnevej langt mere effektivt kunne modstå storm og hav, og Hejlsminde vil have en større badestrand. I den mellemliggende periode vil beboere, gæster og turister i perioder opleve visse gener.

 


20. marts 2015
Siden midten af februar er tre rådyr fundet nedlagt i den bynære Kolding Skov, der går som en grøn kile ind i Danmarks syvende største by. Fra to af dyrene blev der udtaget DNA-prøver, og resultaterne af disse prøver viser nu, at rådyrene blev nedlagt af ulv. Eksperterne understreger, at ulven er meget sky, og under normale omstændigheder udgør det fredede dyr ikke nogen fare for mennesker.

 


10. marts 2015
Det nye Vonsildhave plejecenter er snart klar til indflytning. Byggeriet har naturligvis haft både Seniorudvalgets og Ældrerådets store bevågenhed. Den 11. marts var både udvalget og ældrerådet på besøg på Vonsildhave, hvor Attendo var vært for en rundvisning.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.