22. maj 2015
Der bygges på livets løs på den gamle rutebilstation i Mazantigade i Kolding med at opføre en ny, moderne busterminal, og nu er den første perron taget i brug.

 


22. maj 2015
En ny gratis app gør det lettere for dig at holde styr på dit affald. Med app’en Affald Kolding installeret på din telefon kan du for eksempel holde styr på, hvornår dit affald bliver hentet eller se, hvornår genbrugspladserne har åbent.

 


22. maj 2015
Kolding Kommune har i dag den 22. maj og i morgen åbnet et midlertidigt byggesagskontor på Grønninghoved Strand.

 


22. maj 2015
Hidtil har modtagere af kontanthjælp og sygedagpenge skullet henvende sig på forskellige adresser afhængigt af deres ærinde, men fra 1. juni samles den kommunale service på et sted for hver af de to grupper. Kontanthjælpsmodtagere skal henvende sig i Jobcentret på Dieselvej 6, mens indgangen for modtagerne af sygedagpenge bliver Jobcentret, Staldgården 1.

 


20. maj 2015
Et projekt, der har haft til formål at højne børns trivsel i Kolding, er netop blevet afsluttet og evalueret. Social- og Sundhedsudvalget er tilfredse med resultatet og vil have videreført projektet.

 


20. maj 2015
Planlagt udvidelse af Sundhedscenter Kolding påbegyndes allerede i sommeren 2016.

 


20. maj 2015
Kom og vær med til at indvi den nye Søterrasse ved Slotssøen. Det sker fredag d. 22. maj og alle er velkomne.

 


20. maj 2015
Skal du renovere en facade eller rive en bygning ned? Så kan du søge støtte fra kommunens pulje til byfornyelse. En del af pengene er øremærket til nedrivning af faldefærdige huse, og samtidig er der fastholdt en særlig pulje til Christiansfeld.

 


19. maj 2015
Har du et ledigt værelse, som du ønsker at leje ud, vil Kolding Kommune gerne høre fra dig.

 


18. maj 2015
Byrådet tager endnu et vigtigt skridt for at udvikle et bedre erhvervsklima og tiltrække nye virksomheder. Det sker med en ny prispolitik på erhvervsjord og med muligheden for at virksomhederne kan reservere erhvervsarealer.

 


18. maj 2015
Den gamle, nedslidte barakbygning ved den fredede bygning Nørregade 12 i Christiansfeld bliver nu revet ned. Samtidig skal et angreb af svamp i ejendommen udbedres, før Nørregade 12 sættes til salg.

 


18. maj 2015
Antallet af flygtninge, som får behov for en bolig enten midlertidig eller permanent i Kolding Kommune, stiger i løbet af 2015. For at løse udfordringen med at skaffe tag over hovedet til de nyankomne flygtninge, tager Kolding Kommune nu anvisningsretten for almene boliger i brug.

 


18. maj 2015
Ny børne- og uddannelsesdirektør konstitueret

 


13. maj 2015
Det fælleskommunale køkken, Elbokøkkenet, fandt i sidste uge spor af listeria i deres egenkontrol.

 


13. maj 2015
Udsatterådet i Kolding Kommune er kommet godt fra start og har allerede sat deres aftryk flere steder. Bland andet fik de stoppet forslaget om et lokalt stofindtagelsesrum, og i stedet rejst forslag om, at der i Kolding ansættes en socialsygeplejerske.

 


13. maj 2015
Kolding Kommunes seniorområde har fået 1,1 millioner kroner i 2015 og 2,3 millioner kroner i 2016 til etablering af klippekortordning for de svageste ældre. Klippekortordningen træder i kraft i starten af juni 2015.

 


12. maj 2015
Kolding Kommune følger en række øvrige kommuner og efterbetaler støtte i en række sager om gensidig forsørgerpligt for to samlevende, hvor en eller begge modtager kontanthjælp eller uddannelseshjælp.

 


8. maj 2015
Der er opstået mistanke om, at der kan være listeria i tre retter, som blev produceret på Elbokøkkenet i sidste uge og som er leveret i denne uge.

 


8. maj 2015
Daginstitutionen Troldblomst i Christiansfeld indviede tirsdag kunstværket og legeredskabet Tårnmanden.

 


8. maj 2015
28. juni træder Koldings nye bybusnet i kraft. Ruterne blev vedtaget i slutningen af 2014, og nu ligger de nye køreplaner også fast efter en høringsfase, som resulterede i 66 forslag og kommentarer. Flere af høringssvarene har givet anledning til ændringer i det oprindelige udkast.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.