26. januar 2015
I løbet af de næste fire år investerer Kolding Kommune 25 mio. kr. på at nedbringe forbruget af el, varme og vand i kommunale bygninger. Investeringen ventes at have tjent sig selv hjem på ti år.

 


21. januar 2015
Børne- og Uddannelsesudvalget i Kolding har godkendt et udkast til idrætsskolekoncept, som skal implementeres på 5-8 skoler frem mod august 2015.

 


21. januar 2015
Vinderen af Kolding Kommunes lille jule-skattejagt langs vandreruten ved Påby Enge, blev Susanne Wulff fra Kolding.

 


21. januar 2015
Kolding Kommune er gået sammen med Kolding Bibliotek og Kolding Ugeavis om at portrættere nogle af de 5.000 personer, som flytter til kommunen i løbet af et år.

 


21. januar 2015
I efterårsferien blev 13 kommunale ejendomme tjekket for PCB. Nu er prøverne blevet analyseret, og ingen af stederne er der fundet for høje koncentrationer af det sundheds- og miljøskadelige stof.

 


20. januar 2015
Pilotprojekt i Kolding Kommune med gratis tandlægerådgivning til socialt udsatte, har været så stor en succes, at projektet fortsætter i 2015.

 


20. januar 2015
85 deltagere fra skoler og kulturinstitutioner i hele Kolding kommune brugte fredagen på at speeddate for at skabe nye idéer, kontakter og lave konkrete aftaler om samarbejde. Et helt nyt tiltag, som er en direkte udløber af folkeskolereformen.

 


16. januar 2015
Poul Dedenroth-Schou bliver Årets Koldingborger 2014. Han er netop blevet kåret i forbindelse med Business Koldings nytårskur, som traditionen tro bliver afholdt på Koldinghus. Stedet hvor han i mange år har haft sin gang.

 


16. januar 2015
På bibliotekerne i Vamdrup, Lunderskov og Christiansfeld kan du få hjælp til borgerservice i ni timer hver uge, og lokalbibliotekerne vil nu gøre en ekstra indsats for at fortælle om mulighederne for assistance.

 


15. januar 2015
Få GRATIS og PROFESSIONEL hjælp gennem Alkoholbehandlingen i Kolding kommune. HUSK, et alkoholproblem er kun TABU indtil man gør noget ved det.

 


2. januar 2015
Nu er det blevet lettere at nå omkring Borgerservice i Bredgade 1 i Kolding efter endt arbejdstid. Fra årsskiftet er åbningstiden udvidet fra klokken 16.30 til klokken 18.00 om torsdagen.

 


18. december 2014
Et personligt julekort med en hilsen fra Kolding Kommune dumper i disse dage ned i postkassen hos 2070 borgere, som i 2014 valgte at flytte fra kommunen. Kortet skal minde dem om, at de altid er velkomne tilbage.

 


17. december 2014
Hvis du ønsker at benytte genbrugspladserne i dagene omkring jul og nytår, skal du være opmærksom på, at åbningstiderne er anderledes end normalt.

 


15. december 2014
Borgerne i Kolding Kommune er rigtig gode til at sortere affald fra til genbrug, men op til jul får vi ekstra store mængder affald, som vi måske ikke lige ved, hvad vi skal stille op med.

 


1. december 2014
Når du er fritaget for at modtage digital post, så er du også fritaget for at skulle bruge kommunens obligatoriske digitale selvbetjeningsløsninger, når du f.eks. skal melde flytning eller bestille et nyt sundhedskort.

 


11. november 2014
Den 1. november trådte et nyt plakatregulativ i kraft i Kolding Kommune. Det nye regulativ betyder, at der ikke længere kan sættes skilte op på indfaldsvejene i Kolding. Det vil heller ikke længere være tilladt at hænge plakater op i lygtepæle eller på el-master langs ringvejene.

 


10. november 2014
Markedsføringen af arrangementer og events i Kolding Kommune skal gøres lettere og mere tidssvarende. Derfor har Kolding Kommune opstillet digitale skærme ved fem indfaldsveje. De første skærme er allerede taget i brug, og de sidste ventes at følge efter i uge 47, og så er det slut med skilteskoven.

 


9. oktober 2014
En ny hjemmeside, som samler oplevelser i Kolding Kommune, har set dagens lys. På oplev.kolding.dk finder du masser af inspiration til oplevelser, hvad enten du har lyst til at tage på museum og se moderne kunst eller til at tage en tur i skoven på egen hånd.

 


28. april 2014
28. april 2014 har byrådet godkendt Kolding Kommunes årsregnskab for 2013. Men hvad gemmer der sig bag alle tallene? Hvad har borgerne fået for de penge, som de har betalt i skat og afgifter? Det giver årsregnskabet indblik i.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.