27. februar 2015
Det er blevet særdeles populært at bo i Kolding Kommune. Sidste år steg indbyggertallet med hele 728.

 


26. februar 2015
Christiansfeld er den første by i Danmark, der blev designet og bygget efter en stringent byplan. Bykernen er godt på vej til at blive optaget på UNESCO Verdensarvsliste, og nu får skolerne i Kolding kommune et gratis tilbud om at lære byen nærmere at kende med rundvisninger og læringsforløb.

 


25. februar 2015
Handicaprådet ønsker at så mange handicappede som muligt skal kunne tage aktivt del i samfundslivet. Derfor har rådet besluttet, at tilgængelighed, skal være årets tema i 2015.

 


25. februar 2015
4. marts er store flyttedag. Tre af Kolding Kommunes afdelinger får nye adresser. Den Sociale Borgerservice flytter til Bredgade 1, mens Fleksjob og Løntilskud flytter til Domhusgade 22A.

 


20. februar 2015
Kolding Kommune kontakter Socialministeren for at få stoppet hul i loven, hvor flere boliger huser meget tunge sociale borgere. Boligerne er ikke godkendt som en sammenhængende institution og undgår dermed godkendelse og nogle tilsyn.

 


19. februar 2015
I forbindelse med byggeriet af Bertram Knudsens Have bevilgede Seniorudvalget penge til ny bus, så plejehjemsbeboerne og brugerne på de visiterede dagtilbud, kunne komme på ture ud i det blå.

 


17. februar 2015
Til sommer træder det nye bybusnet i Kolding i kraft. Ruterne er vedtaget, og nu sendes forslag til nye køreplaner i høring. Frem til 8. marts kan du komme med kommentarer og forslag.

 


17. februar 2015
Et hovedløst rådyr blev mandag fundet i Kolding Skov tæt ved Skovløberhuset. Kolding Kommunes naturfagskonsulent Jørn Chemnitz vurderer, at dyret er dræbt af en løsgående hund. Han indskærper derfor, at man skal holde sin hund i snor, når man går tur i naturen.

 


16. februar 2015
Endnu et nyt boligområde er på vej i Kolding. Det er Kløvkær-grunden, det tidligere erhvervsområde, hvor N. P. Johnsens fyrværkerifabrik lå, som nu skal udstykkes med 5 hektar til nye boligprojekter.

 


9. februar 2015
Kulturlivet i Kolding er fuldt af dygtige aktører og idérige ildsjæle, der brænder og arbejder for at skabe et spændende og mangfoldigt kulturliv i Kolding kommune. Men hvem har gjort en særlig indsats, skabt noget nyt og unikt, eller på anden måde været med til at fremme kulturen i Kolding – og som dermed fortjener Kolding kommunes Kulturpris?

 


6. februar 2015
Kolding Kommune sætter nu syv særdeles velbeliggende parcelhusgrunde til salg i Nr. Bjert.

 


21. januar 2015
Børne- og Uddannelsesudvalget i Kolding har godkendt et udkast til idrætsskolekoncept, som skal implementeres på 5-8 skoler frem mod august 2015.

 


21. januar 2015
Kolding Kommune er gået sammen med Kolding Bibliotek og Kolding Ugeavis om at portrættere nogle af de 5.000 personer, som flytter til kommunen i løbet af et år.

 


15. januar 2015
Få GRATIS og PROFESSIONEL hjælp gennem Alkoholbehandlingen i Kolding kommune. HUSK, et alkoholproblem er kun TABU indtil man gør noget ved det.

 


18. december 2014
Et personligt julekort med en hilsen fra Kolding Kommune dumper i disse dage ned i postkassen hos 2070 borgere, som i 2014 valgte at flytte fra kommunen. Kortet skal minde dem om, at de altid er velkomne tilbage.

 


11. november 2014
Den 1. november trådte et nyt plakatregulativ i kraft i Kolding Kommune. Det nye regulativ betyder, at der ikke længere kan sættes skilte op på indfaldsvejene i Kolding. Det vil heller ikke længere være tilladt at hænge plakater op i lygtepæle eller på el-master langs ringvejene.

 


10. november 2014
Markedsføringen af arrangementer og events i Kolding Kommune skal gøres lettere og mere tidssvarende. Derfor har Kolding Kommune opstillet digitale skærme ved fem indfaldsveje. De første skærme er allerede taget i brug, og de sidste ventes at følge efter i uge 47, og så er det slut med skilteskoven.

 


28. april 2014
28. april 2014 har byrådet godkendt Kolding Kommunes årsregnskab for 2013. Men hvad gemmer der sig bag alle tallene? Hvad har borgerne fået for de penge, som de har betalt i skat og afgifter? Det giver årsregnskabet indblik i.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.