31. marts 2015
Rutinekontrol opdagede mandag den 30. marts en for høj koncentration af Listeria i en lammekødsret fra Elbokøkkenet.

 


30. marts 2015
Banedanmark går umiddelbart efter påske i gang med at renovere elevatorerne på Kolding Station. Renoveringen sker for at sikre en stabil drift af elevatorerne også i fremtiden.

 


30. marts 2015
Tirsdag den 14. april kl. 19.00-21.00 inviterer Kolding Kommune til informationsmøde om ulven. Mødet holdes på KUC, Kolding Ågade 27, 6000 Kolding.

 


30. marts 2015
Fredag den 27. marts var der officiel indvielse af Sundhedscenter Kolding. Første taler på trappen – der i dagens anledning var valgt som talerstol på grund af den fremtrædende placering, var borgmester Jørn Pedersen.

 


30. marts 2015
For at hjælpe de borgere, som er berørt af leveringen af pas uden fingeraftryk, holder Borgerservice i Bredgade, Kolding ekstra åbent tirsdag den 31. marts og lørdag den 11. april.

 


30. marts 2015
I mange haver og terrasser er der livlig aktivitet her i foråret. Måske trænger havemøblerne, murværket eller drivhuset til en grundig rengøring efter vinteren, og så er det vigtigt, at du følger nogle simple forholdsregler for ikke at skade miljøet.

 


27. marts 2015
Kombinationen af påske-fridage og forårsfornemmelser giver altid ekstra travlhed på genbrugspladserne.

 


27. marts 2015
En teknisk fejl betyder, at op mod 330 borgere i Kolding Kommune har fået udstedt pas, der mangler fingeraftryk.

 


26. marts 2015
Der er vildt gang i byggeriet både blandt private og erhvervslivet i Kolding Kommune. 2015 er fortsat hvor 2014 slap, nemlig med voldsomt mange byggesager. I januar og februar i år, er der kommet yderligere 25 % flere ansøgninger om byggetilladelser sammenlignet med 2014.

 


23. marts 2015
En større rokering på specialområdet er på vej. Der er tale om en langsigtet løsning, der giver tryggere rammer for elever med særlige behov.

 


23. marts 2015
Til sommer skal der være et forslag til at samle Kolding lystbådehavn syd for fjorden, så alle lystbåde kan samles i én havn.

 


23. marts 2015
Nu starter arbejdet med at kystsikre i Hejlsminde langs Havnevej og et stykke af Toldbakken. Omkring 1. maj ventes projektet afsluttet, og så vil Havnevej langt mere effektivt kunne modstå storm og hav, og Hejlsminde vil have en større badestrand. I den mellemliggende periode vil beboere, gæster og turister i perioder opleve visse gener.

 


20. marts 2015
Siden midten af februar er tre rådyr fundet nedlagt i den bynære Kolding Skov, der går som en grøn kile ind i Danmarks syvende største by. Fra to af dyrene blev der udtaget DNA-prøver, og resultaterne af disse prøver viser nu, at rådyrene blev nedlagt af ulv. Eksperterne understreger, at ulven er meget sky, og under normale omstændigheder udgør det fredede dyr ikke nogen fare for mennesker.

 


19. marts 2015
Modsat andre større byer har Kolding meget få tomme butikslokaler i midtbyen. En ny analyse skal kortlægge succesen og sætte fokus på betydningen af serviceerhverv i bymidten.

 


19. marts 2015
Hvordan markedsfører vi kultur- og fritidsarrangementer i Kolding Kommune? Det spørgsmål skal foreninger og andre interesserede være med til at give deres bud på, når Kolding Kommune inviterer til dialogmøde den 8. april.

 


18. marts 2015
Koldinghus danner ramme om VM-lodtrækning, når der i juni skal trækkes lod til puljerne til det forestående VM i kvindehåndbold, der spilles på hjemmebane i december 2015.

 


13. marts 2015
Inden for den seneste måned er tre rådyr fundet dræbt i Kolding Skov. Teorien er, at rådyrene er blevet slået ihjel af løsgående hunde, men for en sikkerheds skyld har kommunen fået taget DNA-prøver af de to første kadavere. Fund af yderligere døde rådyr bedes indrapporteret til kommunen.

 


10. marts 2015
Det nye Vonsildhave plejecenter er snart klar til indflytning. Byggeriet har naturligvis haft både Seniorudvalgets og Ældrerådets store bevågenhed. Den 11. marts var både udvalget og ældrerådet på besøg på Vonsildhave, hvor Attendo var vært for en rundvisning.

 


10. marts 2015
Arbejdet med at anlægge en ny busterminal i Mazantigade i Kolding som erstatning for den gamle og nedslidte rutebilstation er nu gået i gang. Projektet vil frem til slutningen af juni betyde gener for brugere af den kollektive trafik, bilister og naboer.

 


19. februar 2015
I forbindelse med byggeriet af Bertram Knudsens Have bevilgede Seniorudvalget penge til ny bus, så plejehjemsbeboerne og brugerne på de visiterede dagtilbud, kunne komme på ture ud i det blå.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.