Vær opmærksom på, at Pladsanvisningen har ændrede åbningstider i øjeblikket i forbindelse med overgangen til nyt elektronisk pladsanvisningssystem. Der er åbent for personlig henvendelse mandag kl. 10-14, og torsdag kl. 10-16:30. Telefonerne er åbne mandag kl. 8-15:15, og torsdag kl. 8-17.

Skal du have dit barn passet i Kolding Kommune tilbyder vi pladser i dagpleje, vuggestue eller børnehave. Til børn i skolealderen tilbyder vi SFO eller klub.

Pladserne i kommunens dagtilbud tildeles gennem Pladsanvisningen. Du skal skrive dit barn op til pasning og melde det ud igen i den digitale pladsanvisning, som du finder link til i selvbetjeningsboksen. Her kan du også søge økonomisk friplads og se dit barns placering på ventelisten. Du finder

Pladserne i dagplejen er for børn fra 0 til 3 år. Her bliver dit barn passet i dagplejerens hjem. En dagplejer har 4 børn og mødes med andre dagplejere i legestue eller til andre sociale aktiviteter.

Du kan også vælge en vuggestueplads til dit 0 til 3-årige barn. Vuggestuepladserne er placeret på 22 forskellige daginstitutioner. Vuggestuerne ligger ofte i tilknytning til en børnehave og kaldes så en integreret institution. 

Pladserne i børnehave er for børn fra 3 år.

    

Når dit barn begynder i skole, tilbyder vi pladser i SFO fra 0. til 3. klasse. Munkebo Klub og Ungdomsgården Vamdrup tilbyder klubpladser til børn fra 4. til 6. klasse.

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.