Velkommen til det nye pladsanvisningssystem. Har du spørgsmål til systemet er du velkommen til at kontakte Pladsanvisningen ved personlig henvendelse og på telefon 7979 1200 tirs,ons og fredag fra kl. 10,00-14,00, torsdag fra kl. 10,00-16,30.

Skal du have dit barn passet i Kolding Kommune tilbyder vi pladser i dagpleje, vuggestue eller børnehave. Til børn i skolealderen tilbyder vi SFO eller klub.

I Kolding Kommunes digitale pladsanvisningssystem - Nem Plads kan du få et overblik over kommunens dagtilbud og selv booke en plads ud fra kriterier som, startdato, afstand mm.

Pladserne i dagplejen er for børn fra 0 til 3 år. Her bliver dit barn passet i dagplejerens hjem. En dagplejer har 4 børn og mødes med andre dagplejere i legestue eller til andre sociale aktiviteter.

Du kan også vælge en vuggestueplads til dit 0 til 3-årige barn. Vuggestuepladserne er placeret på 22 forskellige daginstitutioner. Vuggestuerne ligger ofte i tilknytning til en børnehave og kaldes så en integreret institution. 

Pladserne i børnehave er for børn fra 3 år.

Derudover er det muligt at søge tilskud til privat pasning for børn i alderen 0-5 år.

Når dit barn begynder i skole, tilbyder vi pladser i SFO fra 0. til 3. klasse. Munkebo Klub og Ungdomsgården Vamdrup tilbyder klubpladser til børn fra 4. til 6. klasse.

Ved tilmelding og udmeldelse af SFO og SFO-klub skal du rette henvendelse til Pladsanvisningen på tlf. 7979 1200.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots

Denne hjemmeside bruger cookies.

Læs mere om vores cookies på siden fortrolighedspolitik.