07. august 2020
De kommende dage byder på rigtigt lækkert sommervejr, det skal helt sikkert nydes - men HUSK nu - at vi fortsat skal holde den gode hygiejne, huske at holde afstand og passe på hinanden.

07. august 2020
Har din forening mistet indtægter som følge af Covid-19 nedlukningen, så har I nu muligheden for at søge støtte til nye events og arrangementer for at få noget af det tabte tilbage.

06. august 2020
I løbet af efteråret bliver der afholdt fire fundraising-seminarer, med fokus på de mest grundlæggende emner som: ”Hvem kan fundraise og hvad kan der fundraises til”, ”Hvor finder man de relevante fonde” og ”Tips & tricks til den gode fondsansøgning”.

06. august 2020
KongeåBadet genåbner i dag torsdag efter to dages nedlukning i forlængelse af, at der tidligere på ugen med stor sikkerhed blev konstateret skadedyr i bygningen. Genåbningen fejres med gratis entre i dag.

06. august 2020
I uge 32 og 33 bliver der lagt ny asfalt på en del af Tøndervej og Haderslevvej i Kolding. Arbejdet udføres i aften- og nattetimerne, så trafikken i dagtimerne forstyrres mindst muligt.

05. august 2020
Det bliver nu muligt – fra den 5. august 2020 - at få fremsendt et erstatningsnøglekort meget hurtigere end tidligere.

04. august 2020
En god besked til de badeglade, som jubler over sommervejret: Nu er det igen sikkert at bade ved Teglgården og Mindegården Strand ved Hejlsminde samt ved Fristrand, som ligger lige nord for Binderup Strand.

04. august 2020
Som noget nyt kan turisterne i Kolding denne sommer hente kort, brochurer og gode tips i et lille pop-up turistkontor på Kolding Rådhus. Det tilbud er der mange gæster, som har benyttet sig af.

03. august 2020
Nu kan sociale foreninger indstille frivillige som fortjener at få en særlig anerkendelse. Deadline for indstilling til frivilligbeviser er den 10. september 2020

28. juli 2020
Flere unge søger mod Kolding, når de skal vælge en uddannelse. Det er populært at studere på IBA i Kolding. 506 har i nat fået at vide, at de optaget på IBA, en fremgang på 13 procent i forhold til 2019. Det er den 3. største fremgang blandt alle videregående uddannelsesinstitutioner herhjemme.

21. juli 2020
Snart kan fodbolden i Kolding se frem til moderne og attraktive rammer, når det traditionsrige og bynære stadion på Marcus Allé udvides til et topmoderne stadion med tidssvarende faciliteter. I dag blev første spadestik taget.

16. juli 2020
For at få dansk statsborgerskab skal du deltage i en grundlovsceremoni.

16. juli 2020
I forbindelse med en klage over Marina City tilbage i 2017, har Planklagenævnet 2½ år efter afgjort, at der dengang ikke var redegjort tilstrækkeligt for, at arealerne også kan anvendes til boliger, erhverv og offentlige opholdsområder – men at de alene kan anvendes til lystbådehavn.

15. juli 2020
Centrale dele af Kolding midtby får i løbet af det næste halve år ny gadebelysning. Det vil give markant mere lys i den historiske bykerne i de mørke timer, og samtidig får vi en mere spændende og varieret belysning.

15. juli 2020
Energinet er i gang med anlægsarbejdet til gasrørledningen Baltic Pipe, som skal føres gennem Lillebælt. Ved Gl. Ålbo nær Sdr. Stenderup er der etableret en byggeplads, hvor gasrørene samles, inden de føres gennem vandet til Fyn.

10. juli 2020
I ferieperioder er det en god ide at være opmærksom på risikoen for falske hjemmehjælpere. Bed altid om at se ID, hvis du er i tvivl, lyder opfordringen fra Kolding Kommune.

10. juli 2020
Det skal være ekstra hyggeligt at besøge Kolding midtby. I løbet af 2020 får den gamle bykerne et markant løft med grønne oaser, flere træer, legepladser, bedre opholdspladser, ny belysning og øget tilgængelighed. Alt sammen i gode materialer og flot design. Indsatsen bliver fulgt op med en omfattende renovering af Borchs Gård næste år.

08. juli 2020
Første del af den nye formidling på Skamlingsbanken kan nu opleves i landskabet.

07. juli 2020
Har du en god ide til, hvordan du kan være med til at skabe en fest, når 3. etape af Tour de France kører igennem Kolding Kommune i 2021? Så kan du stadig nå at søge støtte fra Kolding Kommunes særlige Tour de France-pulje. Vi har nemlig udskudt ansøgningsfristen, så der er ekstra tid til at finde de gode ideer.

06. juli 2020
Arrangementer på fredag markerer 100 året for Genforeningen.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey