28. maj 2020
Onsdag d. 27. maj blev Koldings nye handlingskatalog for midtbyen og storcenteret præsenteret på et digitalt borgermøde. Kataloget er fyldt med konkrete forslag til at udvikle midtbyen og flere indsatser i kataloget er allerede skudt i gang.

26. maj 2020
I løbet af juni måned skal der lægges ny asfalt på to af de mest befærdede veje i Kolding by. Asfaltarbejderne kommer til at udføre arbejdet i aften- og nattetimerne, så trafikken generes mindst muligt.

25. maj 2020
Borgerservice i Kolding Kommune genåbner onsdag den 27. maj, kl. 9.00. For at blive betjent skal du bestille tid, før du møder op. Samtidig udvides åbningstiden på hverdage, og tre lørdage vil der være åbent for bestilling samt afhentning af pas og kørekort.

25. maj 2020
Alting gror i øjeblikket, og kommunens medarbejdere fra Vej & Park har travlt med at klippe græs og luge ukrudt. I år er der dog blevet skåret lidt ned for vedligeholdelsen.

25. maj 2020
Et nyt, moderniseret it-system letter processen for borgere på sygedagpenge. Det nye system sikrer hurtigere og mere sikker behandling af sygedagpenge. Systemet består af en online selvbetjeningsløsning til borgere, mens systemet er mere automatiseret og sikkert at betjene for kommunens ansatte.

20. maj 2020
Tag på naturbingo-tur på Skamlingsbanken og find blomster, sommerfugle og haletudser. På fredag fejrer vi den internationale Biodiversitetsdag med bingo hver for sig. Print pladen ud, og tag ud i naturen.

18. maj 2020
Kolding Kommune yder efter Servicelovens § 18 økonomisk støtte til frivilligt socialt arbejde i kommunen.

15. maj 2020
Hvordan betaler du, når du parkerer på betalingspladsen i Kolding midtby? For at minimere smitterisikoen anbefales det at røre så lidt som muligt ved automatens skærm eller at spritte hænderne af før og efter brug.

15. maj 2020
Under coronakrisen har apoteket i Jernbanegade i Kolding i en periode haft tilladelse til drive-in apotek, så kunderne kunne blive betjent uden at forlade bilen. Den tilladelse udløber nu. Fra 18. maj skal man som tidligere gå ind på apoteket, som ligger i en gågade.

12. maj 2020
Årsagen til fiskedød i Harte-Donssøerne ved Kolding henover påsken er fortsat et mysterium. Trods grundige laboratorieundersøgelser har det ikke været muligt at fastslå, hvad fiskene er døde af.

07. maj 2020
Københavnsk tegnestue vinder designkonkurrence og skal dermed føre pennen, når ikonisk æresport skal genopføres i moderne stil. Den kommer til at stå ved den gamle grænse i Christiansfeld til juni 2021, når fejringen af Genforeningen finder sted.

07. maj 2020
Nu bliver det igen muligt at bruge alle redskaberne på de kommunale legepladser og udendørs fitnessredskaber. Men anbefalingen er stadig, at man skal huske håndhygiejne og holde god afstand til andre for at bremse smitten med coronavirus. Legeparken i Kolding er dog kun delvist åben.

04. maj 2020
Jobcenteret i Kolding har haft stor succes med at hjælpe de ledige via computeren, og hver dag får ml. 15-19 nye ledige i Kolding hjælp. Successen med at holde digital kontakt med de ledige er så stor en succes, at andre kommuner nu beder Kolding om hjælp til at komme i gang.

04. maj 2020
Kolding Kommune har gennem længere tid været på jagt efter et nyt hjem til William Soyas store, lysskulptur, der i sin tid blev skabt til den tidligere biblioteksbygning i Kolding. Nu er det lykkedes, og værket får en central placering i en udvidelse af Københavns Lufthavns terminalbygning, der åbner i efteråret 2020.

04. maj 2020
Borgerne har bedre tid til gør-det-selv-projekter i øjeblikket, hvor mange er sendt hjem fra arbejde. Det betyder, at der har været rygende travlt på kommunens fem genbrugspladser.

01. maj 2020
Det bliver nu muligt for at pårørende igen kan komme på landets plejehjem. I Kolding Kommune træder de nye retningslinjer for besøg i kraft allerede fra lørdag morgen den 2. maj.

29. april 2020
Langt de fleste af os bruger NemID, når vi tjekker vores eBoks, logger på netbank eller bestiller nyt pas. Alle med et NemID har også et nøglekort. Mister du det kort, så venter der en del praktisk bøvl, og besværet bliver endnu værre her under coronakrisen, hvor Borgerservice som udgangspunkt er lukket for fysisk adgang. Derfor kan det være en rigtig god ide at supplere det gammeldags nøglekort med den digitale version – nøgleapp’en til mobil/tablet.

28. april 2020
AP Ejendomme er på byrådsmødet i Kolding Kommune her til aften udvalgt som køber af området ved Holmsminde og Riberdyb, der nu skal udvikles til en helt ny central bydel, der skal forbinde Campusområdet og Kolding Havn med bymidten.

28. april 2020
Vejdirektoratet har forlænget fristen for at komme med kommentarer til den omfattende planlægningsundersøgelse af en Ny Midtjysk Motorvej fra Give til Haderslev. Sidste frist for at komme med input til den såkaldte VVM-undersøgelse er nu 15. juni.

28. april 2020
I løbet af 2020 og 2021 kommer der nye faciliteter og stier i Hylkedalen. Dermed bliver det nemmere at opleve naturen, lufte hunden og mountainbiken i det smukke istidslandskab sydvest for Kolding midtby. De nye faciliteter er en del af den udviklingsplan for Hylkedalen, der blev politisk vedtaget sidste år.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey