11. oktober 2019
Fredag aften har kraftig regn skabt udfordringer flere steder i Kolding Kommune.

11. oktober 2019
Kolding Kommunes afdeling for affald og genbrug skifter navn. Det betyder farvel til Renovation og goddag til Redux. Navnet skal understrege afdelingens ambitioner for et væld af ordninger, tilbud og projekter for både affald og genbrug.

09. oktober 2019
Alle borgere i Kolding får nu mulighed for at komme ensomheden til livs. Kolding Kommune stiller en platform til rådighed, der skal gøre det nemmere at få bugt med følelsen af at være alene.

08. oktober 2019
Selvom Christiansfeld har en 246 år lang historie, og Brødremenigheden endnu længere, forklarer den nye tegnede film ”Historien om Brødremenigheden – kort fortalt” det hele – eller i hvert fald det meste - på under 7 minutter.

07. oktober 2019
Kolding Kommune har i dag, mandag den 7. oktober, fejret Arkitekturens Dag. På programmet var blandt andet uddeling af priser for god arkitektur, hvor syv meget forskellige byggerier blev hædret.

07. oktober 2019
Nu er det muligt at byde på en af de 24 grunde, der netop er sat til salg. Det er første gang siden 2007, at der udbydes nye byggegrunde i den gamle honningkageby.

04. oktober 2019
Skolerne, social, og handicapområdet prioriteres i den aftale, som et byrådsflertal har lagt frem for budgettet for Kolding Kommune i 2020. De tre områder får 60 mio. kr. mere i budgettet næste år. For at det kan lade sig gøre inden for kommunens samlede ramme, skal alle aflevere en del af deres budget. Derfor bliver Kolding Kommunes budget for 2020 i høj grad et omfordelingsbudget.

04. oktober 2019
I uge 41, 42 og 43 er der vejarbejde på den del af Ålykkegade i Kolding, der grænser op til Aalykkeskolen. Strækningen vil være lukket for al trafik, og der etableres omkørsel via Skovbogade. For at undgå farlige situationer indføres der samtidig venstresving forbudt fra Skovbogade ud på Vejlevej.

03. oktober 2019
Jernbanegade mellem Banegårdspladsen og Buen skal renoveres efter Koldings nye bydesignguide som et foregangseksempel på, hvordan resten af bymidten kan komme til at se ud. Arbejdet er gået i gang og vil forventeligt være færdigt inden jul.

03. oktober 2019
En ny lokalplan skal bane vej for en bydel i Vonsild i den sydlige del af Kolding med plads til omkring 400 boliger, en dagligvarebutik, grønne arealer og stiforbindelser til Dalby Møllebæk.

03. oktober 2019
Det står nu klart, at Kære Pleje og Svane Pleje fortsætter efter 1. februar 2020.

01. oktober 2019
Kystdirektoratet har sagt god for, at planlægningsarbejdet for Marina City kan fortsætte. Herefter kan planer og miljørapport behandles politisk med henblik på at blive sendt i høring. Første spadestik til Marina City på sydsiden af Kolding Fjord vil kunne tages før sommerferien 2020.

27. september 2019
”Kør bil, når du kører bil” og ”Kør cykel, når du kører cykel”. Disse budskaber vil de kommende uger møde trafikanterne i Kolding Kommune i form af plakater ved en række p-pladser. Sammenlagt bliver der opsat 100 plakater for at få bilister og cyklister til at droppe den håndholdte mobil, når de bevæger sig ud i trafikken.

26. september 2019
For knapt et år siden lancerede Kolding Kommune en ny mobilvenlig hjemmeside, som gør det muligt at finde nærmeste ledige p-plads i Kolding midtby via mobiltelefon, tablet eller computer. Bilisterne har taget godt imod den nye funktion. Inden for de seneste ti måneder har den mobilvenlige hjemmeside været besøgt 10.000 gange.

24. september 2019
Koldings unge vil gerne gøre en forskel for klimaet. Det er konklusionen efter det arrangement, Kolding Ungdomsråd holdte i torsdags, hvor unge mellem 13 og 30 år fra hele kommunen var inviteret til at udvikle rammerne omkring Koldings nye Ungeklimaråd.

17. september 2019
Marina City bliver udgangspunkt for et samarbejde mellem ingeniøruddannelserne i VIA University College og Kolding Kommune omkring cirkulær økonomi.

12. september 2019
Hvilket byggeri fortjener titlen som ’Borgernes favorit 2019’? Det kan du igen i år være med til at bestemme.

23. august 2019
En helt ny bydel på ca. 30.000 m² direkte ud til Kolding Å udbydes til salg. Forslagene til udformningen af den nye bydel bliver bla vurderet på at få åen som et centralt omdrejningspunkt, skabe nye forbindelser gennem byen samt ikke mindst at få bygget nye boliger.

25. juli 2019
I perioden 5. august-25. oktober bliver Ålykkegade i Kolding renoveret på strækningen mellem Skovbogade og Harths Alle. Vejarbejdet betyder gener for trafikken og beboerne i området.

13. maj 2019
Onsdag 22. maj går bommen op på den nye genbrugsplads på Bronzevej 3 i Kolding. Her byder Renovation på en kop kaffe og et rundstykke kl. 9-11 for at markere, at den sidste fase af byggeriet er gået i gang: Nu skal hverdagen teste pladsen, så den kan finjusteres inden officiel indvielse i august.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey