05. december 2019
Ejendomsskattebilletten for 2020 bliver udsendt i midten af december måned 2019. Betaling af ejendomsskat er opdelt i 2 rater, som forfalder til betaling pr. 1. januar og 1. juli 2020.

05. december 2019
Würth modtog tirsdag Handicapprisen, der uddeles af Handicaprådet i Kolding Kommune.

05. december 2019
Medlemmerne af udvalget, der skal udvikle Koldings havneområder, er nu udpeget, og de repræsenterer et bredt felt af interesser i forhold til Kolding og havnen.

04. december 2019
Trods økonomiske udfordringer i Kolding Kommune og et stramt budget med fokus på hvad pengene bliver brugt til, så har det alligevel været et indbringende efterår for mange af kommunens institutioner og foreninger.

03. december 2019
Kolding Kommune har netop sat en række skilte op langs Slotssøen, der appellerer til, at folk ikke fodrer ænderne.

17. november 2019
Genbrugskongen A/S åbner genbrugsbutik på Kolding Nord Genbrugsplads. Det betyder flere arbejdspladser for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og mere genbrug til hele familien. Forsøgsordningen med at kommunens borgere må tage ting med hjem fra hylderne på genbrugspladsen kører fortsat ved siden af forsøget med genbrugsbutikken.

15. november 2019
Tal viser, at folkeskoleelever i Kolding Kommune klarer sig bedre, end hvad man kunne forvente.

15. november 2019
Fra mandag 18. november og frem til 18. december afholder Ungdomsskolen Kolding fyrværkeridemonstration rundt omkring på kommunens folkeskoler.

13. november 2019
På udvalgte dage omkring jul bliver det igen i år muligt at parkere bilen på de kommunale betalingspladser i Kolding midtby uden at skulle have pungen frem.

07. november 2019
I disse dage graves der ud til det nye oplevelsescenter på Skamling, og da størstedelen af bygningen skal ligge inde i Skamlingsbanken, skal der flyttes meget jord.

04. november 2019
Samarbejdet FabLab@SCHOOLdk mellem Vejle, Kolding, Middelfart og Silkeborg kommuner har modtaget 22 mio. kr. som støtte til folkeskoleindsatsen ”Teknologiforståelse gennem design og fabrikation” fra A. P. Møller og Hustru Chastine McKinney Møllers Fond til almene Formaal. Mindst 13.500 elever vil få glæde af indsatsen i perioden 2020-24.

01. november 2019
Der har været stor interesse for de nye byggegrunde i udstykningen Sønderkobbel. Allerede nu er seks af grundene solgt.

28. oktober 2019
Organisationer, foreninger og kirker i Kolding Kommune er gået sammen om at lave ét fælles ansøgningsskema til julehjælp, så det bliver lettere og mere overskueligt at søge julehjælp.

09. oktober 2019
Alle borgere i Kolding får nu mulighed for at komme ensomheden til livs. Kolding Kommune stiller en platform til rådighed, der skal gøre det nemmere at få bugt med følelsen af at være alene.

23. august 2019
En helt ny bydel på ca. 30.000 m² direkte ud til Kolding Å udbydes til salg. Forslagene til udformningen af den nye bydel bliver bla vurderet på at få åen som et centralt omdrejningspunkt, skabe nye forbindelser gennem byen samt ikke mindst at få bygget nye boliger.

13. maj 2019
Onsdag 22. maj går bommen op på den nye genbrugsplads på Bronzevej 3 i Kolding. Her byder Renovation på en kop kaffe og et rundstykke kl. 9-11 for at markere, at den sidste fase af byggeriet er gået i gang: Nu skal hverdagen teste pladsen, så den kan finjusteres inden officiel indvielse i august.

29. april 2019
Miljø- og Fødevareministeriet har efter fundet af chlorothalonil-amidsulfonsyre i drikkevandet bedt vandværkerne om at kontrollere for stoffet ved indvindingsboringer til vandværker.

26. april 2019
Hvad skal dit barn lave i ferien? Du masser af inspiration til en sjov og spændende ferie her.

24. april 2019
Det blev Vivi Andersen, ejer af Falderebet i Kolding, som løb med prisen Årets Ildsjæl, da der tirsdag den 23. april blev uddelt kulturpriser i Kolding. Hun modtog prisen for sit store engagement i forbindelse med Tirsdagsoplæsninger på Falderebet.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey