15. september 2020
Dagcentret Nordhøj har netop modtaget et dejligt positivt svar på en fondsansøgning, penge til indkøb af 10 iPads, der skal hjælpe med undervisningen i IT og Digitalisering.

06. august 2020
I løbet af efteråret bliver der afholdt fire fundraising-seminarer, med fokus på de mest grundlæggende emner som: ”Hvem kan fundraise og hvad kan der fundraises til”, ”Hvor finder man de relevante fonde” og ”Tips & tricks til den gode fondsansøgning”.

09. juni 2020
Sensommeren og efteråret kan blive penge værd for foreningslivet i Kolding Kommune. Fundraising-enheden er nemlig på banen igen, med en række seminarer om ekstern finansiering.

26. februar 2020
Interessen for fundraising er støt stigende og da Trekantskommunerne tirsdag den 25. februar afviklede den 3. fondskonference, var det med et stort smil på læben. Hele 550 frivillige ildsjæle mødte op, og endnu en gang kunne arrangørgruppen melde alt udsolgt.

09. januar 2019
Tirsdag den 8. januar 2019 var 30 ildsjæle fra Kolding Kommunes foreningsliv mødt op til workshop, hvor de fik en grundig introduktion og gennemgang af relanceringen af fondsdatabasen fonde.dk. Workshoppen var forbeholdt allerede eksisterende brugere af fondsdatabasen, og var udbudt efter først-til-mølle princippet.

14. december 2018
I denne søde juletid er der rigtig mange foreninger, og private borgere for den sags skyld, der opretter indsamlinger for at hjælpe ressourcesvage familier her op til jul. Der bliver samlet ind til den hjemløse der fryser i vinterkulden og andre udsatte grupper. Især indsamlingerne på facebook er blevet populære, men det kan altså koste dyrt hvis ikke man har sat sig godt ind i reglerne før man starter sin egen indsamling.

23. november 2018
Torsdag den 15. november 2018 var en række frivillige fra Boligselskabet Kolding, Lejerbo Kolding og AAB Kolding inviteret til kursus i fundraising. Kurset havde til formål at klæde de mange frivillige på med fornyet viden og redskaber om fundraising, for at de derigennem kan understøtte de mange aktiviteter de frivillige står for ude i boligområderne.

20. november 2018
Onsdag den 14. november var de frivillige sociale foreninger i Kolding Kommune mødt talrigt op til et dialogmøde med temaet fundraising. Over 30 frivillige repræsentanter deltog, og de gik hjem med fornyet viden og inspiration til deres fundraising-aktiviteter.

09. november 2018
Knapt halvandet år efter vedtagelsen af kommunens fundraising-strategi vol. 2.0 begynder effekten for alvor at vise sig. Bevillingsprocenten er steget markant fra 2017 til 2018.

07. november 2018
Vinterbadeforeningen Hop i Fjorden har endnu engang haft succes med fondene. Senest er det et tilskud på en million kroner fra Nordea-fonden der hjælper foreningen mod at realisere drømmen om omklædnings-, toilet- og saunafaciliteter ved badebroen for enden af Lyshøj Allé.

28. februar 2018
Interessen for at høre mere om foreningsudvikling var så stor, at over 550 frivillige ildsjæle trodsede en solid omgang snestorm for at komme til Fondskonference18 i Vejen Idrætscenter tirsdag den 27. februar.

08. februar 2018
De første 400 personer har nu tilmeldt sig Fondskonferencen i Vejen Idrætscenter den 27. februar 2018, og med kun 100 pladser tilbage og en tilmeldingsfrist lige rundt om hjørnet, så er det ved at være sidste udkald.

23. januar 2018
Alle kulturforeningerne i Kolding Kommune inviteres nu til gratis seminar om de mange muligheder der er for at finde økonomiske midler via fundraising og puljer.

27. november 2017
32 lokale foreninger i Kolding Kommune har i løbet af efteråret takket ja til et tilbud om at deltage på et gratis seminar omkring fundraising.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey