15. april 2015
Kolding Kommune har lanceret et nyt idrætsskolekoncept, og 6 skoler er nu udpeget til at være idrætsskoler i forbindelse med Kolding Elite, der er Kolding Kommunes samarbejde med Team Danmark.

19. februar 2020
Årets idrætsnavn 2019 uddeles tirsdag d. 3. marts til Fritid og Idræt Awards 2019. De tre nominerede har i år gjort sig bemærket med både nationale guldmedaljer og international succes. Bag de tre stærke navne gemmer sig en bowlingspiller, en cykelrytter og en para-dressurrytter.

18. februar 2020
Bag de mange sportstalenter som bemærker sig med flotte resultater står træneren, sportschefen eller den frivillige. For anden gang uddeles Årets Talentudvikler, når der afholdes Fritid og Idræt Award 2019, til en person der har gjort en særlig indsats for udviklingen af talenter i Kolding Kommune.

11. januar 2017
3 stærke talenter er udvalgt som nominerede til 1. udgave af Kolding Elites Talentpris

27. november 2018
Til januar går det igen løs med et nyt optag til Brændkjærskolens eliteidrætslinje. Allerede nu kan de unge håndboldspillere fra årgang 05 og 06 med ambitioner komme ud og snuse lidt til, hvad det vil sige at gå i en eliteidrætsklasse og have morgentræning.

02. juli 2019
Harte Skole skifter fra 2019 profil til at være en idrætsskole, og det kommer til at kunne mærkes fra dag 1.

17. januar 2019
Fra næste skoleår styrker ungdomsuddannelserne i Kolding indsatsen omkring idræts- og musiktalenter, så de i højere grad opnår mulighed for, at udvikle deres talent samtidig med deres uddannelse.

15. september 2017
Der blev både gået på bare tæer og udvekslet erfaringer, da 31 idrætslærer fra 7 forskellige skoler i Kolding kommune mødtes torsdag til idrætskursusdag.

18. januar 2018
De tre nominerede til Kolding Elites talentpris er fundet, og det var efter lange grundige overvejelser, at juryen har peget på tre talenter som de nominerede til prisen, der overrækkes til fritidsfesten den 2. februar.

26. januar 2015
Kolding Elite og Fitness2 har indgået et samarbejde, der sikrer optimale rammer for den fysiske træning af Koldings talenter.

28. april 2017
Ny morgentræningsmulighed skal sikre talenter i alle idrætsgrene på tværs af folkeskole- og ungdomsuddannelsestilbud et samlet talentudviklingsmiljø.

03. oktober 2014
I 2008 startede Kolding Elite samarbejde med lokale klubber omkring morgentræning for sportstalenter. Samarbejdet har udviklet sig, og der er kommet flere tiltag til, for at forbedre mulighederne for talentudvikling i klubberne, og derfor er samarbejdsformen ændret, så Kolding Elite er bedre gearet til at sætte en højere overligger. Den nye struktur er mere gennemsigtig og gør det muligt i højere grad at prioritere og målrette indsatserne ligesom den efterlader plads til samarbejde med flere klubber.

09. november 2016

07. januar 2020
Kolding Kommune og Team Danmark forlænger samarbejdsaftalen, som har til formål at fremme vilkårene for talentudviklingen i kommunen. Den nye aftale løber de kommende 4 år indtil udgangen af 2023.

09. september 2016
Torsdag d. 08-09-16 mødtes 40 idrætslærere, fra 7 forskellige idrætsskoler i Kolding kommune, på Lyshøjskolen til en kursusdag. Dagens tema var aldersrelateret træningskoncept, herunder emner som kroppens ABC (agility, balance og coordination), bevægelsesfærdigheder og idrætsmærket.

12. december 2017
Det var med stolthed, at Kolding Kommune med borgmester Jørn Pedersen i spidsen tog i mod Mai Ginge, Thomas Larsen og Mik stampe, der var vendt hjem fra VM i Las Vegas med metal til Kolding.

09. april 2015
Elever i idrætsklasser klarer sig fagligt godt og får bedre sammenhæng i hverdagen. Det er konklusionen i en ny rapport, der omhandler Brændkjærskolens eliteidrætslinje og flere af landets øvrige idrætslinjer. Siden 2008 har der været eliteidrætsklasser på Brændkjærskolen, og nu er der kommet papirer på, hvad eliteidrætsklasserne har af betydning for eleverne.

14. september 2018
Idrætsskolernes lærere og pædagoger var selv i idrætstøjet og fik ny inspiration, da de i samarbejde med Dansk Skoleidræt torsdag udvekslede erfaringer med bevægelse og idræt i skolen.

15. januar 2019
Som noget nyt uddeles der i år en særskilt pris til en person, der har gjort en særlig indsats for udviklingen af talenter i Kolding Kommune.

18. august 2020
Med inspiration fra Team Danmark har Kolding Kommune gennem et år arbejdet på, at etablere en uddannelse, hvor lokale sportschefer, talentansvarlige eller trænere med ledelsesansvar kan dygtiggøre sig i sportslig ledelse. På tirsdag starter uddannelsen op.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey