02. september 2020
Nye skilte skal gøre det endnu mere attraktivt at tage på tur langs Troldhedestien – ikke mindst for de brugere, der hidtil har været lidt nervøse ved at drage ud i naturen.

23. juni 2020
Viften af natur- og friluftstilbud i den gamle jernbanestation Dybvadbro Station på Troldhedestien ved Kolding bliver nu udvidet til glæde for en bred gruppe af borgere. Nordea-fonden har nemlig valgt at skænke 80.000 kr. til etablering af to handicapegnede bålpladser samt oprettelse af en grejbank med friluftslivsudstyr til bål- og udeaktiviteter.

14. maj 2020
I denne coronatid oplever mange børnehaver pladsmangel. De udfordringer har Børnegården i Vester Nebel løst ved at tage Troldhedestien og Dybvadbro Station i brug.

14. maj 2020
Ved Dybvadbro Station er der anlagt en ny sti fra busstoppestedet og hen til Troldhedestien.

16. december 2019
Den gamle station ved Troldhedestien har dannet rammen for to fantastiske juledage med hyggelige juleværksteder og besøg af selveste julemanden.

10. oktober 2018
Efterårstravlhed langs Troldhedestien

08. juni 2018
Siden 2016 har Kolding Kommune i samarbejde med borgere, arkitekter og fagpersoner arbejdet på at udvikle mødesteder og oplevelser for alle langs Troldhedestien i Kolding. Nu er der kommet så meget kød på projektet, at kommunen er klar til at præsentere de kommende planer for naboer og andre interesserede. Det sker i det grønne i uge 25.

14. maj 2018
Ønsker du naturoplevelser og godt kød? Og vil du være med til at tilse dyr og hegn, så køer kan græsse og naturen udvikle sig mere varieret? Så kom til informationsmøde torsdag den 24. maj fra 18.30-20.00 på KUC.

14. december 2017
Fælles testning og udvikling ved Dybvadbro station

06. december 2017
Kolding Kommune er gået i gang med at tynde ud i bevoksningen langs Troldhedestien på strækningen fra Ndr. Ringvej til Vejlevej i Kolding.

02. november 2017
Troldhedestien i Kolding skal være et attraktiv motions- og friluftstilbud til alle. Projektet har særligt fokus på nye muligheder for bevægelses- og udviklingshæmmede, psykisk sårbare og socialt sårbare. Lokale og Anlægsfonden støtter nu projektet med fire mio. kr. Hermed er projektets anlægsfase fuldt finansieret, og det endelige projekt kan behandles politisk.

20. oktober 2017
Vi er nu klar til at offentliggøre skitserne for stationerne på Troldhedestien: Skovløber station, Bramdrupdam station og Dybvadbro station.

22. september 2017
Er du nysgerrig på udviklingen af udeområder i Kolding? Så læs med her! Vi skal nemlig i gang med at undersøge livet på Troldhedestien.

03. august 2017
Projektet på Troldhedestien er et projekt vi udvikler sammen. Derfor er brugere af stien og forskellige foreninger og organisationer involveret i at udvikle projektet. Senest er der blevet afholdt tre workshops, hvor vi har arbejdet videre med de eksisterende skitser og ideer.
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey