Skal du besøge Kolding Kommunes affaldsafdeling, skal du være opmærksom på, at fra den 1. juni 2016 hedder adressen Bronzevej 6, 6000 Kolding. Åbningstider og telefonnummer ændrer sig ikke.

I over 25 år har Koldings affaldsafdeling ligget i en lille grå bygning på Bronzevej 3. Et papirklipsekast derfra har der i mindst lige så lang tid ligget et forbrændingsanlæg. Før 1. januar 2015 hed det TAS. Nu hedder det Energnist. Og Affaldsafdelingen huserer nu på anlæggets to øverste etager, der har stået tomme siden 1. januar 2015.

Siden 2015 har arbejdet med affaldsplanen krævet flere ressourcer og nu også nye lokaler.

”Vi er vokset hurtigt på kort tid, og det betyder, at vi har kigget efter nye rammer. Energnist har hele tiden været et oplagt bud, fordi vi her kan opretholde en tæt kontakt til vores drift. Men også fordi, at vi her har en central placering for arbejdet med affald og genbrug," fortæller Henrik Martinsen, affaldschef i Kolding Kommune.

Skal du ringe til affaldsafdelingen, er nummeret stadig 79 79 71 00, ligesom åbningstiderne også er de samme. Alt er derfor, som det plejer. Undtagen adressen.

Artiklen er publiceret 01. juni 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey