Har du et ledigt værelse, kan du kontakte By og Udviklingsforvaltningen på

Har du et ledigt værelse, som du ønsker at leje ud, vil Kolding Kommune gerne høre fra dig.

Kolding Kommunens modtager i år 215 flygtninge og hertil kommer familiesammenføringer. Derfor efterspørges primært mindre og billige boliger, og udfordringen med at finde permanente boliger stiger i takt med antallet af tilkomne flygtninge.

Der er brug for 70 boliger til en husleje under 2.500 kr. og knap 150 boliger til en husleje under 4.500 kr.

Kolding Kommune ønsker, at flygtninge hurtigst muligt lærer dansk sprog, samt sætter sig ind i og respekterer de værdier og normer, som er i det danske samfund. For at de kan opfylde disse forventninger, er det vigtigt at sikre en god modtagelse og have fokus på den permanente boliger. Det gælder både for flygtningefamilier med børn, men også for de enlige flygtninge, som det forventes, der kommer flest af. Ud fra et integrationsmæssigt synspunkt vil flygtningene spredes i hele Kolding kommune

Boligorganisationerne er også indstillet på at bidrage til boliger af flygtninge. Der er dog den udfordring, at der ikke er ledige boliger nok pt.

Har du et ledigt værelse, kan du kontakte medarbejder fra Jobcentret: Inge Nielsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 79 79 86 53.

Artiklen er publiceret 19. maj 2015
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey