Borgermødet og workshoppen foregår på Lunderskov Efterskole kl. 17.15-20.30. I løbet af foråret er der endnu en workshop og i juni bliver helhedsplanen præsenteret. Det er konsulentfirmaet COWI, der har opgaven med at udforme planen. Som optakt til workshoppen har en konsulent lavet en interviewundersøgelse i Lunderskov, som danner udgangspunkt for workshoppen.

Hvordan skal Lunderskov udvikle sig? Det kan borgerne være med til bestemme på et borgermøde på Lunderskov Efterskole den 29. marts, som Lunderskov Lokalråd og Kolding Kommune står bag.

Hvis du vil have indflydelse og sætte dit fingeraftryk på byens udvikling, skal du møde op og deltage i workshoppen på borgermødet. Sådan lyder opfordringen fra formand for Lunderskov Lokalråd, Steen Sparvath.

’Alle muligheder er i princippet i spil, og derfor er der ingen grund til at gå og brænde inde med de gode idéer’, siger Steen Sparvath.

De forslag, idéer og input, der kommer frem på workshoppen, vil indgå i arbejdet med at udvikle en helhedsplan for Lunderskov. Helhedsplanen har længe stået på både Lokalrådets og politikernes ønskeseddel, men Steen Sparvath understreger, at det skal være borgerne, der skal tegne retningen for udviklingen i byen.

For også at give børnefamilier mulighed for at deltage i arbejdet med den nye helhedsplan, har lokalrådet arrangeret fællesspisning. Bagefter har Efterskolens elever arrangeret aktiviteter for børnene, så forældrene har god tid og ro til workshoppen.

’Vi håber, at fællesspisningen og børnepasningen gør det så nemt som muligt for alle at deltage. Det betyder rigtig meget for Lunderskovs fremtid, at vi har en bred repræsentation af borgere med. Det giver det bedste resultat’, siger Steen Sparvath.

Tilmelding til arrangementet kan ske på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. af hensyn til forplejning. Hvis du ikke når at tilmelde dig, er du velkommen til at dukke op alligevel.

Artiklen er publiceret 21. marts 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey