Lejerbo bygger 12 dobbelthuse i tre forskellige størrelser i Eltang. Illustration: Rum Arkitektur.
Den nye bydel får en attraktiv placering i naturskønne omgivelser tæt ved både fjord og skov.

Så er der skudt gang i salget af byggegrunde i den nye bydel, som opføres sydøst for Eltang. Første køber er Lejerbo, som har købt to storparceller.

30. januar vedtog Kolding Byråd at sælge to storparceller på sammenlagt godt 11.000 kvadratmeter til Lejerbo. På arealet planlægger den almene boligorganisation at opføre 24 dobbelthuse. Familieboligerne får en størrelse på mellem 72 og 108 kvadratmeter.

”Vi forventer at kunne tage første spadestik til september, og herefter går der cirka et år, før de første lejere kan flytte ind,” oplyser Bent Jacobsen, formand for Lejerbo Kolding.

Den nye bydel i Eltang får en attraktiv placering i smuk natur og tæt ved motorvejsnettet. Fuldt udbygget vil bydelen rumme 150-200 nye boliger.

Med Eltang-projektet sætter Kolding Kommune nye standarder for udviklingen af fremtidens byområder. Med afsæt i visionen Kolding – vi designer livet har naboer, kommende beboere, fagfolk, m.fl. været dybt involveret i at tegne rammerne for den nye bydel.

Helhedsplanen for området fastlægger de overordnede linjer for blandt andet bebyggelse, veje, stier, fællesarealer, affaldshåndtering og klimatilpasning. Målet er at skabe en bydel præget af mangfoldighed, hvor mange forskellige mennesker har mulighed for at leve et godt liv sammen.

Når byggegrundene sælges, er der i prisen indregnet et bidrag, så de nye beboere har mulighed for at opføre et fælleshus for den nye bydel.

I løbet af foråret udbyder Kolding Kommune yderligere 16 parcelhusgrunde samt endnu en storparcel til tæt-lav bebyggelse i Eltang.

Hvis du ønsker at få et praj, når der udbydes nye byggegrunde, så tilmeld dig nyhedsbrevet ”Bo og byg i Kolding Kommune.”

Du kan selvfølgelig også se og læse mere om alle udbudte byggegrunde og storparceller her på hjemmesiden.

 

 

Artiklen er publiceret 30. januar 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey