Der er Kick off møde for alle friluftsaktørerandag den 7. november kl. 18.30-21.00 på Kolding Bibliotek. Tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Husk at angive hvem og hvor mange I kommer og hvilken orening/organisation du/I repræsenterer.

Kolding Kommune går nu sammen med Friluftrådet om at skabe Danmarks første friluftsfestival med foreningerne i centrum. Foreninger, klubber, netværk og andre aktører inden for friluftsliv inviteres nu til at være med til at udvikle festivalen.

Er man til friluftsliv i den ene eller anden afskygning, kan man godt glæde sig til september 2017, hvor Kolding bliver vært for to dage med masser af spændende udendørsaktiviteter for store og små til Get Out Kolding – Friluftsfestival 2017.

Lige nu inviterer Kolding Kommune og Friluftrådet foreninger og andre friluftsaktører til kick off møde mandag d. 7. november, hvor man kan komme og høre mere om tankerne bag festivalen og være med til at udvikle ideer og aktiviteter til friluftsfestivalen.

- Vi leder efter aktiviteter, der kan vise, hvad friluftsliv er, eller også kan være. Aktiviteter for et bredt udsnit af borgerne, med mulighed for at prøve kræfter med alt fra mountainbike og kajakroning til fuglekigning, bål og meditation i det fri. Kun fantasien sætter grænser, forklarer projektleder for Friluftsfestivalen Nanna Winbladh fra Kolding Kommune.

- I den indledende proces med at udvikle rammerne for friluftsfestivalen, har vi haft kontakt til et bredt udvalg af kerne-friluftsforeninger i Kolding Kommune. Der har været stor interesse for festivalen og mange har meldt tilbage, at de gerne vil deltage, fortsætter Nanna Winbladh.

Kolding Kommune har modtaget økonomisk støtte fra Friluftsrådet til, i samarbejde med foreninger, studerende, virksomheder og andre friluftsaktører, at afholde en friluftsfestival for Kolding Kommunes borgere. Friluftsrådet støtter festivalen med midler til materialer og udvikling af nye aktiviteter og faciliteter.

- Vi håber at festivalen kan være med til at vise bredden af friluftslivet og særligt udvikle friluftsliv i byerne”, fortæller konsulent ved Friluftsrådet Trine Bergholz Friis. Get Out Kolding tager udgangspunkt i foreningernes daglige aktiviteter og skal give dem mulighed for at promovere sig. Et ønske er også at festivalen kan være en platform for udvikling af partnerskaber, nye ideer og faciliteter.

Friluftsfestival i Kolding er arrangeret for og af det frie foreningsliv i Kolding Kommune og er et pilotprojekt, som Friluftsrådet håber på vil brede sig til andre byer under navnet Get Out.

- Vi er meget stolte af at være den første kommune, der skal afholde Get Out og vi håber på stor opbakning fra foreninger, andre friluftsaktører og borgere, lyder det fra borgmester Jørn Pedersen.

Artiklen er publiceret 28. oktober 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey