Friluftsliv er mange ting: Kano og kajak, mountainbike, vandreture, fuglekigning, sejlads, parkour, spejder, stavgang - i det hele taget alt, der foregår udenfor.

Læs mere om Get Out Friluftsfestival Kolding på festivalens hjemmesideGet Out Friluftsfestival Kolding.

Har du din forening, dit netværk eller din virksomhed lyst til at være med til at skabe en ny friluftsfestival i Kolding?

Så er det nu, i skal på banen. Send os en forhåndstilmelding med jeres ideer inden den 1. februar.

Friluftsfestivallen afholdes den 9. og 10. september 2017. Vi kalder den 'Get Out Kolding' og det bliver to dage med masser af spændende udendørsoplevelser for store og små.

Get Out Kolding bliver en festival for alle med udgangspunkt i de lokale foreninger, netværk, virksomheder, studerende og andre aktører, som arbejder med friluftsliv.

- Vi leder efter aktiviteter, der kan vise, hvad friluftsliv er, eller også kan være. Aktiviteter for et bredt udsnit af borgerne, med mulighed for at prøve kræfter med alt fra mountainbike og kajakroning til fuglekigning, bål og meditation i det fri. Kun fantasien sætter grænser, forklarer projektleder for Friluftsfestivalen Nanna Winbladh fra Kolding Kommune.

Bag friluftsfestivalen står Kolding Kommune og Friluftsrådet i samarbejde med foreningerne. Kolding Kommune har modtaget økonomisk støtte fra Friluftsrådet til, i samarbejde med foreninger, studerende, virksomheder og andre friluftsaktører, at afholde en friluftsfestival for Kolding Kommunes borgere.

Vil i være med?

Hvis din forening, virksomhed, netværk eller andet har lyst til at være med til at sætte spot forluftslivet og skabe to dage med et væld af aktiviteter, skal i udfylde en forhåndstilmelding til Get Out Friluftsfestival 2017 i Kolding.

Vil du vide mere?

Get Out Friluftsfestival kan du læse mere om festivalen og tilmelde din forening, netværk, organisation eller virksomhed.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Nanna Winbladh
Projektleder
Kolding Kommune
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tlf.: 30 35 26 12

Artiklen er publiceret 10. januar 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey