Foto: Cyklistforbundet/Mikkel Østergaard

Fakta om Cyklistforbundets ”Vi cykler til arbejde”-kampagne:

  • Kampagnen kører fra 1.-31. maj
  • Arbejdspladser kan deltage med et eller mange hold på 4-16 kollegaer. Studerende kan også deltage
  • Holdene konkurrerer om flotte præmier. Hovedpræmien er et ophold for to personer på Rødvig Kro & Badehotel til hver deltager på holdet. Derudover konkurrer man om fx nye cykler og lækkert udstyr. Jo flere dage et hold cykler, jo større er chancen for at vinde. Det giver også point at cykle til bus eller tog
  • Vi cykler til arbejde har kørt siden 1997. Hvert år cykler 75.000-100.000 deltagere med i kampagnen
  • Vi cykler til arbejde er i år blevet til i samarbejde med vognmændenes brancheorganisation ITD.

Cykelpendlere i Kolding får andet end frisk luft og motion, hvis de snupper cyklen på arbejde tirsdag d. 12. april.

Tirsdag morgen står Kolding Kommune og Cyklistforbundet i Kolding klar med morgenmad til de friske cyklister. Uddelingen af gratis morgenmad er en del af Cyklistforbundets kampagne ”Vi cykler på arbejde”, som skydes i gang 1. maj.

- Vi gør det for at sætte fokus på de mange cyklister, som hver dag springer på cyklen og cykler på arbejde. Cykelturen til arbejde er en oplagt mulighed for at få motion i hverdagen, og med Cyklistforbundets kampagne er det nemt at komme i gang sammen med sine kolleger, siger Gorm Baagøe Andersen, trafikplanlægger i Kolding Kommune.

Morgenmaden bliver uddelt tre forskellige steder i byen fra klokken cirka 6.45 til 8.00. Det drejer sig om krydset ved Nordre Ringvej og Skovvangen, krydset ved Sydbanegade og Haderslevvej og krydset ved Skamlingvejen og Østerbrogade.

Kolding cykler
Kommer man for sent ud af fjerene tirsdag, så kan cyklisterne i Kolding glæde sig over, at der også fremover bliver kælet lidt ekstra for de tohjulede pendlere.

- Snart har vi en ny supercykelsti fra Christiansfeld til Kolding midtby. Det betyder blandt andet 400 meter ny cykelsti i Kolding by samt 5,5 km cykelsti mellem Taps og Vonsild. Og om en uge er de første pendlerparkeringspladser klar til brug, siger Gorm Baagøe Andersen.

Det er tredje år i træk, at Kolding Kommune og Cyklistforbundet i Kolding går sammen om at uddele morgenmad i forbindelse med ”Vi cykler til arbejde”-kampagnen.

Artiklen er publiceret 08. april 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey