Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Idéer og forslag til boligområde ved Saxovej, Kolding.

På baggrund af en henvendelse med ønsket om at opføre nye boliger på dele af ejendommen Saxovej 2-20, 6000 Kolding fra ejendommens ejer Pierre Ejendomme A/S, har Plan og Boligudvalget besluttet at igangsætte arbejdet med at udarbejde et nyt plangrundlag for dele af ejendommen Saxovej 2-20.

I samme omgang vil kommuneplanrammen for de øvrige ejendomme i rammen blive tilrettet således, at den afspejler områdets faktiske anvendelse. Således vil planområdet fremover blive boligområde.

Der er behov for at ændre kommuneplanen, da hele området i dag er udlagt til erhvervsområde og her kan ikke bygges boliger.

Ændringen foretages, således at området udskilles i kommuneplanen som et nyt selvstændigt boligområde.

Forud for udarbejdelsen af nyt plangrundlag for området vil byrådet gerne høre borgernes ideer og forslag til områdets fremtidige brug, byggeri og udformning.

Du kan komme med dine ideer til området til området i perioden  

      onsdag den 12. oktober 2016 - onsdag den 26. oktober 2016.

Bemærkninger og forslag sendes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller til:    By- og Udviklingsforvaltningen Nytorv 11 6000 Kolding

Du kan se mere om projektet hos By-og Udviklingsforvaltningen, Nytorv 11, 6000 Kolding. Planafdelingen kan kontaktes på telefon 79 79 13 20.

Artiklen er publiceret 12. oktober 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey