Jobdating mellem flygtninge og virksomheder var et hit, nu er der igen et dating arrangement til kalenderen.

I juni måned 2016 inviterede Jobcenter Kolding og Business Kolding en række af byens virksomheder på date med flygtninge. I løbet af en formiddag, var der flere virksomheder, som fandt en ny medarbejder.

Den succes gentager vi gerne, så derfor inviterer vi nu igen til dating mellem virksomheder og jobklare ledige.


Datingarrangementet afholdes:

Fredag den 3. marts 2017 fra kl. 08.00 – kl. 10.00
Hos Würth Danmark A/S
Montagevej 6
6000 Kolding

Vi har udvalgt omkring 40 – 50 motiverede ledige koldingborgere, som brænder for at komme i arbejde. Selv om der er tale om vidt forskellige mennesker, så har de det til fælles, at de er klar til at begynde på arbejde i din virksomhed – og vi er klar til at give dem en kort opkvalificering.

Så, hvis din virksomhed står og mangler arbejdskraft i morgen eller indenfor den nærmeste fremtid, er datingarrangementet en oplagt mulighed for enkel og hurtig rekruttering.

For at gøre det endnu lettere, for dig og din virksomhed, har de ledige udarbejdet ”visitkort” med billede og en kort beskrivelse af sig selv. Vi vil fremsende visitkortene til dig så du har mulighed for på forhånd at udvælge de kandidater, som du gerne vil i kontakt med til selve arrangementet. De ledige vil på samme måde forberede sig på at møde dig og din virksomhed.

Det er ikke et krav for at deltage, at du på forhånd har besluttet dig for at ansætte nye medarbejdere.

Vi sørger for, at der er et bord, hvor du kan komme i dialog med de flygtninge og ledige, som er interessante for din virksomhed, og hvor du kan lægge materiale, og opstille evt. roll ups.

Af hensyn til planlægningen, vil vi gerne have din tilmelding hurtigst muligt og senest mandag den 20. februar
2017.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey