Stemningsbillede fra Kolding Kulturnat 2015. Foto: Peberman.

Praktiske oplysninger om informationsmødet:

Dato: 4. april

Tidspunkt: 16-17.30 Adresse: KUC, Ågade 27, 6000 Kolding (Konferencelok. 0).

I år løber Kolding Kulturnat af stablen fredag den 26. august, og i den forbindelse bliver Trekantområdets Festuge også sparket i gang. I hele Trekantområdet er der festuge fra den 26. august til den 4. september. Temaet for Festugen og Kolding Kulturnat er i år ”Stedsans”.

Kolding Kommune vil gerne invitere Koldings borgere, kulturaktører, foreninger og ildsjæle til at byde ind på Kulturnatten og Festugen. Har du lyst til at optræde med en dans, lave en udstilling, arrangere digtoplæsning eller udsmykke midtbyen i forbindelse med Kulturnatten eller Festugen, så kom med informationsmøde den 4. april kl. 16-17.30 på KUC.

På informationsmødet kan du høre mere om temaet, frist for programmet, muligheder for deltagelse, markedsføring, støttemuligheder og meget mere. Du har også mulighed for at netværke og få sparring på dine idéer.

Ved du allerede, at du gerne vil deltage, så kan du ansøge om deltagelse i Kulturnatten/Festugen på www.kolding.dk/kulturnat2016

Kolding Kulturnat afholdes den 26. august // Læs mere på www.kolding.dk/kultur

Trekantområdets Festuge afholdes i perioden 26. august til den 4. september //Læs mere om Festugen på www.trekantfest.dk

Temaet for kulturnatten og festugen er "Stedsans".

Artiklen er publiceret 17. marts 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey