Stortalentet Mads Conrad-Petersen deltager i EM i Kolding.

EM i Badminton afvikles i Kolding fra d. 25. april-30. april. Køb billet på www.ticketmaster.dk.

Lokalt medaljehåb til EM i Kolding

29-årige Mads Conrad-Petersen fra Vejen er med i den trup, som Badminton Danmarks sportslige ledelse netop har udtaget til at kæmpe om medaljer til EM i Kolding.

Der bliver ikke færre end 24 danske spillere at heppe på, når EM i badminton skal afgøres i Kolding i slutningen af april. Men særligt én af spillerne er ekstra meget på hjemmebane i Trekantområdet. Det er den forsvarende europamester i herredouble 29-årige Mads Conrad-Petersen, der oprindeligt kommer fra Askov, og har spillet alle sine ungdomsår i henholdsvis Vejen og Erritsø ved Fredericia.
Han ser frem til at skulle spille i sit gamle nabolag.

- Normalt spiller vi kun hjemme i Danmark to gange om året – nemlig til DM og til Denmark Open. At EM i år også er i Danmark og endda så tæt på, hvor jeg kommer fra, gør det ekstra sjovt. Det giver min forældre og mine venner mulighed for at komme og heppe – også mine bedsteforældre, som ellers mest følger mig i TV, siger Mads Conrad-Petersen, hvis forældre stadig bor i Askov.
Den succesfulde badmintonspiller er makker med Mads Pieler Kolding, og han er sikker på, at der er ret gode chancer for dansk metal – også af guld.

- Der er 5 virkelig stærke par med, som alle har gode chancer. Heriblandt 3 danske. Men der er ikke nogen med, som vi ikke tidligere har slået, så det er helt op til os, siger Mads Conrad-Petersen.

EM spilles fra den 25. april i Kolding. Det er Sport Event Denmark, Kolding Kommune, Kolding Badminton Klub og Trekantområdet, der er værter for mesterskaberne.

Artiklen er publiceret 17. marts 2017
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey