The Journey er en kulturevent for alle
To unge fyre er klar til at spille basketball

Den 17. april bliver Skovparken indtaget af The Journey, der er en kulturevent for alle beboere, koldingensere og andre, der har lyst til at opleve området klædt i festtøj. Her kan du se, hvad der er på programmet.

The Journey – kulturevent i Skovparken-området den 17. april mellem kl. 16 og 19.

Børnehaven Tusindfryd: Udstilling af billeder, som børnene har lavet i samarbejde med Billedskolen og med forældrebestyrelsen som vært.

Juniorklubben Skovparken: Fremvisning af film lavet af Nicolai for børn og kvindecaféen fra Skovvejen under titlen "Fællesskab, film og frikadeller". Udstilling af billeder, som børn fra Munkevængets Skole og Bramdrup Skole har lavet i samarbejde med Kolding Billedskolen.

Ved parkeringspladsen foran Tusindfryd: Se en rigtig ambulance, Falck- eller politibil og få en snak med uniformklædte venner.

Ved Ambassaden: Scene med musik og dans. Piger fra området danser, DJ Musse og nogle lokale børn optræder, mens Clemens og Sukker Lyn giver koncert (det endelig program kommer senere).

Øvrigt: Der vil rundt omkring i Skovparken være hænder malet af børnene fra Børnekontakten under titlen "High Five", samt udstilling af portrætter med tekst af 20 personer, der bor i Skovparken-området. Skovparkens nye beboerguider giver rundture for alle interesserede.

 

Du kan læse mere på Byliv-Koldings hjemmeside og på Facebook.

 

 

Artiklen er publiceret 25. marts 2015
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey