Nye huse står allerede færdige i det naturskønne Elkærholmparken i Vester Nebel

Se alle de byggegrunde, som Kolding Kommune lige nu har til salg.

Stor succes med salg af byggegrunde i Vester Nebel baner vejen for nye grunde, som sættes til salg i august.

Salget af parcelhusgrunde i boligområdet Elkærholmparken er gået over al forventning siden området blev udstykket i 2012. Der er i det sidste halve år solgt 19 byggegrunde, og der er nu kun 5 byggegrunde tilbage.

På grund af den store efterspørgsel i det naturskønne område har Kommunen igangsat byggemodning af flere byggegrunde i den nordlige del af Elkærholmparken. Der vil allerede i august måned 2013 blive byggemodnet 4 nye boligparceller.

 

At grundene i Elkærholmparken er gået som varmt brød, skyldes formentlig, at de opfylder ejendomsmæglernes tre vigtigste salgsparametre: beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Området ligger på én gang centralt og samtidigt op til et smukt naturområde med udsigt til skov, Vester Nebel å og med stisystemer til skolen og byen. En afgørende faktor har givetvis også været den korte afstand til institutioner og indkøb. Der er kun 1,5 km til skole, 1,5 km til børnehave, 1,5 km til Kolding Storcenter og ca. 10 km til Kolding Bymidte.

De 4 nye byggegrunde bliver i størrelser på mellem 1.118 m² og 1.121 m².

 

Kolding er udnævnt som officiel Energi-by og er medlem af Green Cities, der gør en særlig indsats på energi- og klimaområdet. Derfor har Kommunen sat den målsætning, at også området Elkærholmparken skal leve op til at være "Energi-by." Der er derfor ikke fremført kollektiv varmeforsyning til området, men i stedet lagt op til, at køberne selv kan vælge hvilken alternativ energi, de ønsker at gøre brug af. Dette skal også ses i sammenhæng med de forbedrede isoleringskrav, der i dag stilles til nybyggeri.

Artiklen er publiceret 01. august 2013
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey