Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Prismodtagerne fra Kolding Kommune var, bagerst fra venstre: Pernille Juhl Jensen, Rikke Nielsen, Simon Tolboe Christensen Forrest fra venstre Stine Maretti Leiberg og Steven Agerup.

Kolding Kommunes kontorelever har sammen lavet en brochure med titlen "Kolding Kommune - God grund til at være selfie-ske". Her fortæller eleverne hver især om deres uddannelse. Se brochuren ved at klikke pdfher - åbner som pdf.

Et design-projekt der involverede eleverne i Kolding Kommunes afdeling for Økonomi og Løn har sikret kommunen den fornemme titel Årets Praktiksted 2014.

Tidligere på året startede kommunens Centralforvaltning, økonomi og løn, et designprojekt, hvor der i grupper skulle arbejdes med relevante emner indenfor temaet "Økonomi og løn – hele tiden lidt bedre".

- Vores gruppe arbejdede fokuseret med emnet Årets praktiksted 2014, hvor vi i gennem en designproces fik defineret problemstillingen, hvordan Kolding Kommune bliver årets praktiksted 2014. Ved hjælp af design-værktøj fik vi udarbejdet en plan til at opnå målet. Det lykkedes, og vi er meget begejstrede for at projektet lykkedes, og også stolte af titlen, fortæller Susanne Skriver Ipsen, Administrationsøkonom i Budget og Regnskab, Kolding Kommune.

Eleverne blev en del af forløbet, hvor de blev inddraget i arbejdsgruppens tanker og fik skrevet en fængende og utraditionel nominering til prisen. Designprojektet opnåede i sommer allerede et del-mål om at blive årets elevplads 2014, som blev kåret på IBC, Kolding og nu hovedmålet om at blive Årets praktiksted 2014 på landsplan.

- Der blev i afgørelsen blandt andet lagt vægt på, at vi i Kolding Kommune er Innovative, giver eleverne mulighed for at deltage i EU-projektet www.talentvejen.nu hvor det er muligt at skræddersy uddannelsen, så den i højere grad matcher elevens evner og karrierer-ønske, og at vi også tilbyder uddannelsen eventkoordinatorelev, fortæller Susanne Skriver Ipsen.

5 af kommunes kontorelever deltog ved konference den 24. + 25. oktober 2014, hvor de fik overrakt prisen og en check på 2000 kr.

I forbindelse med at den årlige elevkonference, som HK afholder, er det muligt for eleverne at nominere sin arbejdsgiver som årets praktiksted.

Artiklen er publiceret 31. oktober 2014
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey