Design Week Kolding (DWK) skal hvert andet år gøre design konkret, forståeligt og vise hvad design er og kan.

I 2017 skal den første Design Week Kolding holdes i uge 24. Kolding Kommune søger derfor en projektleder, der skal stå i spidsen for denne markante begivenhed.

Design Week Kolding (DWK) skal hvert andet år gøre design konkret, forståeligt og vise hvad design er og kan. Fem spor er kernen i konceptet; Et gæstespor, borgerspor, Businessspor, viden / Uddannelsesspor samt et tværgående spor med bl.a. politisk debat. Sammen danner de helheden for DWK.

Den nye projektleder får nok at se til, for allerede i 2016, afvikles den første test af DWK – ”Designcamp 2016”. Det er afgørende for Design Week Kolding, at der bliver et tæt samarbejde med erhvervsliv, borgere og uddannelsesinstitutioner.

”Vi skal finde en, der kan udvikle et attraktivt program med internationalt udsyn. Det skal gøres ved samarbejde, for hvis vi vil skabe publikums succeser, kan vi ikke gøre det alene, når vi spreder os over en hel uge”, fortæller Kommunaldirektør Rikke Vestergaard.

Der er tale om en ny attraktiv stilling, hvor man selv er med til at forme indholdet.

”Vi leder efter et projektleder talent, der har kendskab til designtænkning og branding – f.eks. gennem arbejde med events/festivaler. En udadvendt og velorganiseret person, der har fokus på at skabe konkrete resultater med høj kvalitet” beskriver Rikke Vestergaard den ønskede leder.

Læs mere om stillingen og søg den.

Artiklen er publiceret 02. oktober 2015
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey