Kommunaldirektør Rikke Vestergaard sammen med Sygedagpenge- og rehabiliteringschef Inge Meta Nielsen

Siden 2014 har der været tradition for at Kolding Kommune uddeler en årlig designpris til det bedste interne designprojekt – deSIGNE prisen.

Prisen går til et projekt/initiativ, der viser, hvordan brug af designmetoden har skabt nye indsigter, nytænkning, og innovation til gavn for organisationen, medarbejderne og i sidste ende borgerne.

I år blev det projektet ”Min Plan”, der løb med deSIGNE prisen 2016. ”Min Plan” giver borgeren bedre forståelse, indsigt i og overblik over sit sygedagpengeforløb. Projektet er gennemført i et samarbejde mellem Kolding Kommune og designvirksomheden MADE.

Min Plan giver bedre borgeroplevelser, hvor de oplever, et system der giver mening i deres sagsforløb. Vi ønskede at få flere borgere til at smile efter mødet med os. Vi har også et mål om bedre medarbejderoplevelse, hvor tingene ikke er så komplicerede. Hvor processerne er enkle. Hvor arbejdsgange giver mening og skaber resultater og dermed en mindre stresset hverdag”, fortæller Inge Meta Nielsen, Sygedagpenge- og rehabiliteringschef i jobcentret.

Med prisen følger en check på 20.000 kr.

Artiklen er publiceret Apr 13, 2016
Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey