Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...

Aktivitetsvennen kan bl.a. gå en tur med dig

Mangler du en Aktivitetsven?

En aktivitetsven er en frivillig medborger, som kan hjælpe dig med at:

• Komme ud at gå en tur i dit nærområde, f.eks. tage med dig ud handle, gå på kirkegården, gå på apoteket eller andet, du måtte have brug for støtte til.
  • Deltage i aktiviteter og sociale fællesskaber uden for dit hjem og følge dig til og fra aktiviteten
  • Støtte dig i at få bevægelse ind i hverdagen
  • Støtte dig i at danne netværk

Alle vores frivillige Aktivitetsvenner tilbydes to dages uddannelse, hvor de får viden, inspiration og redskaber til hvordan de bedst kan hjælpe dig.
De får også:

• Overblik over de aktivitetsmuligheder, der er inden for kommunens grænser
  • En taske med træningsrekvisitter
  • Et fagligt og socialt netværk blandt andre frivillige Aktivitetsvenner

Alle frivillige aktivitetsvenner har den samme kontaktperson i Kolding Kommune.

Vil du vide mere om, hvordan du kan få en Aktivitetsven, så kontakt en af personerne i kontaktboksen.