Vær med i fællesskabet - sammen om det fælles skub

I Kolding Kommune arbejder vi ud fra visionen "Selvværd og Sammenhæng" - dét at få sat fællesskabet i spil, at gå borgeren i møde samt hjælpe på vej ud i meningsfulde aktiviteter og sociale relationer med fokus på øget livskvalitet. Sammen kan vi i Kolding Kommune give dig et "Fælles skub".

Kolding Kommune kan hjælpe dig i gang med en aktivitet og hjælpe dig med at få nyt indhold i din hverdag. Sammen kan vi finde spændende aktiviteter, som du har lyst til at deltage i. Vi kender de forskellige muligheder og kan hjælpe med at komme godt i gang, få skabt venskaber og gode kontakter gennem aktiviteter og samvær.

Er du interesseret i at få mere viden om de forskellige aktivitetsmuligheder, der er i Kolding Kommune kan du:

• Forhøre dig hos de medarbejdere i Kolding Kommune, som du er i kontakt med og som kommer i dit hjem.
  • Kontakte de forebyggende medarbejdere på hverdage.
  • Kontakte Lene Lebech, projektleder 60+ FRISK på telefonnr. 79 79 76 63 / 29 63 73 33
  • Kontakte aktivitetskonsulenterne Bente Suni telefonnr. 51 52 60 04 eller Else Schjødt Pedersen på telefonnr. 23 32 91 10.