"Det fælles skub" skal gøre det lettere for ældre, hjemmeboende seniorer 60+, som føler sig lidt ensomme, at komme ud og få nyt indhold i hverdagen

Senior- og Socialforvaltningen kan hjælpe dig i gang med en aktivitet og hjælpe dig med at få nyt indhold i din hverdag. I fællesskab kan vi finde spændende aktiviteter, som du har lyst til at deltage i. Vi er vant til at arbejde med ældre mennesker og ved, hvad der findes af spændende aktiviteter, og ved hvordan man kommer godt i gang og får skabt venskaber og gode kontakter gennem aktiviteter og samvær.

Udover konkret "starthjælp" til dig, samarbejder vi også med f.eks. boligselskaber og frivillige foreninger omkring tilbud til ensomme ældre for at sikre, at man husker de ensomme ældre, når man laver arrangementer og aktiviteter. Det er en gruppe, som ikke særlig synlig, og hvor det måske er små ting der gør, at man ikke deltager. Måske mangler man én at følges med, eller måske føler man, at man ikke helt passer ind.

Er du interesseret i at få mere viden om de forskellige aktivitetsmuligheder der er i Kolding Kommune er du velkommen til at kontakte os.

 

Du skal være opmærksom på, at Youtube sætter en eller flere cookies på din computer/enhed, når du klikker på afspil video.
Hvad er cookies?

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey