Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre Boliger til seniorer Plejehjem - plejeboliger Bertram Knudsens Have

Bertram Knudsens Have

Velkommen til Bertram Knudsens Have. Plejehjemmet ligger med smuk udsigt til skov og golfbane i nærheden af Kolding Storcenter. Det er bygget med det nyeste inden for velfærdsteknologi for både beboere og personale.

Bertram Knudsens Have har 90 plejeboliger fordelt på 3 afdelinger. Der er både 2-rums og 3-rums boliger. 2-rums boligerne er mellem 70-74 m² og 3-rums boligerne er ca. 85 m². Alle inklusive andel af fællesarealer og gangarealer.

Alle boligerne er moderne indrettet med stue, soveværelse, badeværelse og tekøkken med køkkenskabe og køleskab med lille fryseboks. I 3-rums boligerne er der et ekstra værelse.

I stueetagen der der udover boligerne køkken, cafeteria og orangeri. På 1. etage er der depoter og personalefaciliteter og på 2. sal er der en stor terrasse, wellnessrum samt multirum til møder og aktiviteter.

Til plejehjemmet hører desuden en god stor have med mulighed for forskellige aktiviteter.

Bertram Knudsens Have
Bertram Knudsens Vej 178
6000 Kolding
tlf. 79 79 80 30

Konstitueret plejehjemsleder Kasper Hagenau Eidorff
mail: kasei@kolding.dk

Efter visitation og tilbud om plejebolig indgås der lejekontrakt med Kolding Kommune der ejer Bertram Knudsens Have.

Den nøjagtige indflytningsdato aftales med plejehjemmet.

Du skal selv sørge for at flytte dit bohave, og blive indrettet på plejehjemmet.

Vi kan dagligt tilbyde forskellige aktiviteter som f.eks. stolegymnastik, musikcafe, erindringsdans, banko, cykelture, busture, gåture, wellness arrangementer i grupper og individuelt. Sammenkomster i grupper som f.eks. grandprix og biografaftener, ture i Storcentret og dagligdags aktiviteter i fællesrummet ved anretterkøkkenet.

Du kan købe forplejningen til et fast beløb hver måned. Du skal ved indflytningen underskrive en betalingsaftale, hvor du har afkrydset hvilke kost- og øvrige ydelser du ønsker.

Vores administration sender en regning på beløbet hver måned.
Vi forventer, at du tilmelder regningen til Betalingsservice.
Taksterne bliver reguleret årligt pr. den 1. januar. Der bliver sendt information ud om de nye takster sidst på året.
På betalingsaftalen er der oplysning om hvad betalingen dækker og om eventuel afmelding af måltider.

Afhentning af medicin

Du skal selv betale for at få hentet medicin på apoteket, aflevering af prøver til læge og lignende. Der kan evt. oprettes en Taxakonto til brug ved aflevering af prøver ved egen læge - kontakt Taxa Kolding:
taxasyd.dk/pensionistkort/

Vinduespudsning

Du skal selv bestille og betale for vask af vinduer indvendigt i lejligheden og indvendigt på altan. Der er tilknyttet en vinduespudser til plejehjemmet, som kan bestilles. Betaling foregår via giroindbetaling.
Udvendig vinduespudsning er med i den månedlige husleje.

På plejehjemmet er der valgt et Bruger-/pårørenderåd som består af beboere, pårørende, frivillige samt ledelse. Rådet vælges for et år ad gangen. Rådet arbejder ud fra vedtægter, som er politisk godkendt i Kolding Kommune.
Rådet er bindeleddet mellem beboere, pårørende og kommunen og er med til at skabe rammerne for samarbejde, dialog og forhold der gør sig gældende for beboerne på plejehjemmet.

Busforening/Venneforening

  • Foreningen Bertram Knudsens Have har til formål at arrangere og gennemføre velfærdsfremmende aktiviteter for beboerne og brugere af Bertram Knudsens Have, såsom udflugter, kulturelle oplevelser, bankospil m.v.
  • Foreningen er oprettet som en støtteforening til Bruger-/pårørenderådet på Bertram Knudsens Have.
  • Foreningens medlemskreds består af beboere, deres pårørende, personale samt frivillige med tilknytning til plejecentret, pensionister samt efterlønnere i Kolding Kommune.
  • Et medlemskab gælder for et år og koster kun kr. 50,00 pr. person.

Cafeen er åben for beboere og deres pårørende, personalet samt områdets pensionister. Se åbningstider, priser og månedens menu i cafeen og på infoskærmen.

På Bertram Knudsens har vi fast plejehjemslæge. I stueetagen og på 2. sal er det Lægehus Marielund og på 1. etage er det Lægehus Nord.

Hvis man vælger den faste plejehjemlæge ved indflytningen er det gratis at skifte læge, men hvis du senere vælger at skifte til plejehjemslægen, skal du betale et gebyr som ved almindelig lægeskift.

Læs tilsynsrapporter for Bertram Knudsens Have på Plejehjemsoversigten

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje