Demensfællesskabet er ved appelsintræet

Demensfællesskabet Lillebælt - et nyt rådgivnings- og aktivitetstilbud

Demensfællesskabet Lillebælt er forankret i Kolding og Fredericia Kommune og kommer til at bestå af fagpersoner, frivillige og mennesker, som selv har demens inde på livet. Vi ønsker i fællesskab at skabe nye muligheder for mennesker med demenssygdomme og deres pårørende – herunder yngre personer, dem der stadig er på arbejdsmarkedet, dem der er i tidlige stadier m.fl.

 

Demensfællesskabet Lillebælt har lokalafdelinger i Sundhedscenter Kolding og i Fredericia Sundhedshus.

 

Hvis du vil vide mere kan du kontakte daglig leder for Demensfællesskabet Lillebælt. Se oplysninger i kontaktboksen. Alle henvendelser er velkomne.

Har du demens inde på livet?
Har du en demensdiagnose, eller er du pårørende, ven eller nabo til et menneske med demens? Eller er du i tvivl om, hvorvidt du er ved at udvikle en demenssygdom?

- Så brug vores gratis tilbud om en anonym, uforpligtende samtale med en rådgiver

 

I åben rådgivning kan du komme uden at bestille tid. Hvis rådgiveren er optaget, er du velkommen til at tage en kop kaffe/te og vente til døren går op, og rådgiveren er ledig igen. Samtalen kan vare op til 45 min. afhængig af, hvornår du kommer, og hvornår rådgiveren er ledig.

Samtalen kan handle om præcis det, du har brug for. Måske vil du bare gerne vide mere om demens, måske har du brug for hjælp til at skabe overblik over din situation og dine muligheder, eller måske har du brug for at lette dit hjerte og dele dine bekymringer vedr. demens med en anden. Alle rådgivere har tavshedspligt, og du bliver ikke registreret.

I rådgivningen sidder der ofte demenskonsulenter, men der kan også sidde frivillige rådgivere. Du vil ikke kunne få stillet en diagnose i løbet af samtalen, men du vil blive hjulpet godt videre.

 

Demensfællesskabet Lillebælt i Fredericia

Fredericia Sundhedshus, Dronningensgade 97, 7000 Fredericia, ved A-indgangen. Gå efter appelsintræet

 

Mandage kl. 10 - 12

Tirsdage kl. 16 - 18

 

Demensfællesskabet Lillebælt i Kolding

Sundhedscenter Kolding, Sygehusvej 6 i stueetagen (til venstre når du kommer ind). Gå efter appelsintræet.

 

Onsdage kl. 16 - 18

Torsdage kl. 10 - 12

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey