Gåtur holder mig i gang

Flere indlæggelser på sygehuset gjorde, at Hans Rathje oplevede et dyk i hans fysiske funktionsevne. Efter 4. indlæggelse måtte Hans indse, at han havde behov for hjælp til at klare bad og påklædning - ting han ellers tidligere havde klaret, som en selvfølgelighed.

 

I stedet for at blive visiteret til almindelig hjemmehjælp morgen og aften, kom Hans i et hjemmetræningsforløb, hvor hjemmehjælperen fra Kære pleje i samarbejde med kommunens terapeut, støttede Hans til at klare mest muligt selv. Samtidig med at Hans lige var kommet hjem fra sygehus, blev hans ægtefælle indlagt til en hofteoperation, og derfor fik de i en periode bevilget madservice. Ægteparret er enige om, at de er meget tilfredse med indsatsen både fra sygehuset og fra kommunen. "Det er rigtig godt, at kunne få mad udefra, når man har behov for det".

 

Udover træning i selv at kunne klare bad og påklædning, trænede Hans også gang. Sammen med hjælperen gik han en tur dagligt. Hans fortæller, at gåturen bevirkede, at han kom i gang, og han går stadig en daglig tur på ca. en kilometer. Hans har ikke længere behov for hjælp og ægteparret klarer igen indkøb og madlavning selv.

 

"Fra at jeg kom hjem og til i dag, er der sket en kæmpe forskel. Det er gået rigtig godt."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey