Det klarer jeg selv

For 2 år siden fik Ib Nielsen en blodprop i hjernen. Ib Nielsen fik genoptræning under et ophold på Låsbyhøj og efterfølgende i eget hjem. Han blev i stand til at klare at flytte sig fra og til kørestol med let støtte fra personalet, og at træne selv i træningslokalet på Lindely.

 

I løbet af vinteren og foråret 2011 faldt Ib et par gange og det medførte, at han følte sig mere usikker, når han skulle flytte sig fra og til kørestol, og han følte sig ikke tryg ved selv at træne i træningslokalet.

 

I sommeren 2011 startede Ib Nielsen i et hjemmetræningsforløb for at opnå selv at kunne klare at komme ud af og i seng. Ib Nielsen trænede med aftenhjemmetrænere Connie og Berit i at komme fra kørestol til seng.

 

Ib Nielsen husker en særlig situation, hvor han oplevede hvilken frihed og glæde det giver, at kunne klare dette selv. Efter en lang og god dag, hvor han havde været med til hans søns sølvbryllup, sørgede han selv for at komme i seng og behøvede ikke at vente på at én fra hjemmeplejen skulle komme for at hjælpe ham.

"Jeg har været utrolig glad for det. Det er nogle fantastiske hjælpere, der kommer" fortæller Ib Nielsen om forløbet med hjemmetræning.

 

Ib Nielsen er meget opsat på at klare mest muligt selv. En dag da Ib Nielsen var i bad tænkte han, at "det kan ikke være rigtig, at jeg ikke selv kan vaske mig på ryggen". Ib kørte derfor til apoteket og købte sig en badebørste. Ib Nielsen fortæller, at der én dag kom en hjælper, der ikke havde været der et stykke tid. Hun bemærkede forandringen. "Hold da op, fra sidste gang... hvor er det nemt" genfortæller Ib Nielsen.

Ib Nielsen er nu afsluttet i hjemmetræningsforløb, og har selv meget fokus på træning, så han vedligeholder de ting han kan. Ib Nielsen træner igen i træningslokalet og træner hver dag, når han flytter sig til og fra kørestolen, og når han selv går i seng om aftenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey