Det der lille puf - jeg kan jo godt

Inger Rita Svendsen er 75 år og bor sammen med sin ægtefælle i et hus lidt uden for Kolding.

 

I foråret 2011 fik hendes mand en blodprop, og hendes mand får derfor hjælp fra Kolding Kommunes hjemmepleje.

Inger Svendsen har selv smerter i ryggen pga. diskusprolaps 3 steder i ryggen, og oplevede sidste år, at tilstanden gradvist blev værre.

Kort tid efter ægtefællens blodprop forværredes situationen så meget, at Inger Svendsen ikke kunne støtte på benene og ikke kunne komme ud af sengen.

Inger Svendsen kom på et kort ophold på Låsbyhøj akut- og rehabiliteringscenter, hvor hun opnåede at blive i stand til at gå lidt rundt med rollator. Da Inger Svendsen kom tilbage fra Låsbyhøj blev der sat hjemmetræning i gang.

 

I den første tid lå Inger Svendsen i en plejeseng i stuen, men hun satte sig for at hun ville op i soveværelset ovenpå og sove igen. Sammen med hjemmetræner begyndte Inger Svendsen at træne med at komme op og ned ad trappen til første sal og træne i selv at blive i stand til at klare bad. Inger Svendsen har oplevet et godt samarbejde med alle i forløbet og er glad for de medarbejdere, der kommer i hjemmet:

"Det kan du godt selv, siger de. Man får det der lille puf".

 

Inger Svendsen kan nu selv klare at gå ovenpå og kan selv klare at gå i bad. Hun er stadig lidt nervøs for at gå ude, men det kommer lidt efter lidt, og hun føler, at hun har al den hjælp, hun har behov for.

 

Inger Svendsen er tilfreds med hendes hverdag: "Hvis ikke, kan jeg bare lave den om"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey