Skip til hoved indholdet

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Søndag den 1. september

  • Hovedret: Sprængt kam med pikantsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Fløderand med jordbærsauce

Mandag den 2. september

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og surt
  • Frokostret/Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum

Tirsdag den 3. september

  • Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Skyr fromage med brombærsauce

Onsdag den 4. september

  • Hovedret: Stegt torsk, remouladesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Tomatsuppe med kødboller

Torsdag den 5. september

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret/Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum

Fredag den 6. september

  • Hovedret: Grisekæbeklump med skysauce, kartofler og rødkål
  • Frokostret/Biret: Hønsesalat på ananas og flutes

Lørdag den 7. september

  • Hovedret: Indisk kyllingegryde med løse ris og grønt
  • Frokostret/Biret: Skovbær grød med mælk

Søndag den 8. september

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 9. september

  • Hovedret: Skinkemignons med champignons sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Fersken med flødeskum

Tirsdag den 10. september

  • Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Onsdag den 11. september

  • Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og pandegrønt
  • Frokostret/Biret: Vaniljebudding med frugtsauce

Torsdag den 12. september

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Kartoffelsuppe med bacontern

Fredag den 13. september

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner
  • Frokostret/Biret: Pære med makronfløde

Lørdag den 14. september

  • Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler og pandegrønt
  • Frokostret/Biret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 15. september

  • Hovedret: Sprængt kalkun med aspargessauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Romfromage med kirsebærsauce

Mandag den 16. september

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Frugtsalat i creme

Tirsdag den 17. september

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret/Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 18. september

  • Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
  • Frokostret/Biret: Sveskegrød med mælk

Torsdag den 19. september

  • Hovedret: Kreolsk svinekotelet i fad, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Blomkålssuppe

Fredag den 20. september

  • Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Kakaosuppe med flødeskum og tvebakker

Lørdag den 21. september

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og kløvede gulerødder
  • Frokostret/Biret: Pære med hindbærskum

Søndag den 22. september

  • Hovedret: Benløs fugl med persille, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 23. september

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
  • Frokostret/Biret: Jordbærgrød med mælk

Tirsdag den 24. september

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Kærnemælksfromage med brombærsauce

Onsdag den 25. september

  • Hovedret: Kartoffel/porretærte med salat
  • Frokostret/Biret: Kartoffel-ærte suppe med bacon

Torsdag den 26. september

  • Hovedret: Stegt fisk med lys sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Rødgrød med mælk

Fredag den 27. september

  • Hovedret: Stegt kylling med persille, skysauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret/Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker

Lørdag den 28. september

  • Hovedret: Kotelet i karry med løse ris og grønt
  • Frokostret/Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Søndag den 29. september

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler og rødkål
  • Frokostret/Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 30. september

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Frokostret/Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Ændringer kan forekomme.

Tirsdag den 1. oktober

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk

Onsdag den 2. oktober

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, ketchup og rødbeder
  • Biret: Æblegrød med mælk

Torsdag den 3. oktober

  • Hovedret: Skinkemignons med bløde løg, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Gullaschsuppe med creme fraiche

Fredag den 4. oktober

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbeder og grønt
  • Biret: Budding med frugtsauce

Lørdag den 5. oktober

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 6. oktober

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner
  • Biret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 7. oktober

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Syltede blommer med makronfløde

Tirsdag den 8. oktober

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Biret: Æblesuppe med tvebakker og flødeskum

Onsdag den 9. oktober

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Torsdag den 10. oktober

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Blomkålssuppe

Fredag den 11. oktober

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og grønt
  • Biret: Fromage med flødeskum

Lørdag den 12. oktober

  • Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
  • Biret: Blommegrød med mælk

Søndag den 13. oktober

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Karamelfromage med flødeskum

Mandag den 14. oktober

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og rosenkål
  • Biret: Frugtsalat i flødeskum

Tirsdag den 15. oktober

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Tun mousse med dressing og flutes

Onsdag den 16. oktober

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Skovbærgrød med mælk

Torsdag den 17. oktober

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Fredag den 18. oktober

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Lørdag den 19. oktober

  • Hovedret: Kogt skinke med pikantsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Pære med chokoladesauce

Søndag den 20. oktober

  • Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Panna cotta med brombærsauce

Mandag den 21. oktober

  • Hovedret: Svineragout med mango, løse ris og grønt
  • Biret: Abrikossuppe med tvebakker og flødeskum

Tirsdag den 22. oktober

  • Hovedret: Stegt fisk med lys sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 23. oktober

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊

Torsdag den 24. oktober

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt
  • Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Fredag den 25. oktober

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
  • Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Lørdag den 26. oktober

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Biret: Fersken med flødeskum

Søndag den 27. oktober

  • Hovedret: Langtidsstegt grisekæber med bacon, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 28. oktober

  • Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Tirsdag den 29. oktober

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og grønt
  • Biret: Manna dessert med svesker

Onsdag den 30. oktober

  • Hovedret: Skinkemignons med paprikasauce, kartofler og grønt
  • Biret: Pære med makronflødeskum

Torsdag den 31. oktober

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Cremet grøntsagssuppe

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje