Skip til hoved indholdet

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Lørdag den 1. februar

  • Hovedret: Sprængt svinekam med pikantsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Ananas med flødeskum

Søndag den 2. februar

  • Hovedret: Husarsteg med brun sauce, kartofler og grønt

  • Biret: Fløderand med brombærsauce

Mandag den 3. februar

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt

  • Biret: Tartelet med høns i asparges

Tirsdag den 4. februar

  • Hovedret: Bøf med blødeløg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Onsdag den 5. februar

  • Hovedret: Kartoffeltærte med salat

  • Biret: Frugtsalat

Torsdag den 6. februar

  • Hovedret: Stegt torsk med remouladesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Blommegrød med mælk

Fredag den 7. februar

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede blomkål, kartofler og grønt

  • Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Lørdag den 8. februar

  • Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Biret: Belgiske vafler med syltetøj

Søndag den 9. februar

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, marinerede bønner og tyttebærsyltetøj

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 10. februar

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt

  • Biret: Pære med flødeskum

Tirsdag den 11. februar

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt

  • Biret: Hytteostdessert med jordbærsauce

Onsdag den 12. februar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Kartoffelsuppe med ristede grønne græskarkerner

Torsdag den 13. februar

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt

  • Biret: Fromage

Fredag den 14. februar

  • Hovedret: Kalkungryde med paprika, kartofler og grønt

  • Biret: Solbærsuppe med flødeskum og kammerjunker

Lørdag den 15. februar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål

  • Biret: Sveskegrød med mælk

Søndag den 16. februar

  • Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og euromix

  • Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 17. februar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med smør, persille og bagte grøntsager

  • Biret: Budding med kirsebærsauce

Tirsdag den 18. februar

  • Hovedret: Omelet med champignons, ost, flødestuvet spinat og grønt

  • Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 19. februar

  • Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Rød linsesuppe

Torsdag den 20. februar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Fredag den 21. februar

  • Hovedret: Kalvelever med blødeløg, løgsauce, kartofler og rødbeder

  • Biret: Tunmousse på salatbund med dressing og flutes

Lørdag den 22. februar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt

  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 23. februar

  • Hovedret: Italiensk nakke med skysauce, kartofler og grønt

  • Biret: Irsk kaffefromage med flødeskum

Mandag den 24. februar

  • Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grønt

  • Biret: Pandekager med syltetøj og sukker

Tirsdag den 25. februar

  • Hovedret: Kødboller i tomatsauce, pasta og ærter

  • Biret: Skyrfromage med jordbærsauce

Onsdag den 26. februar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Cremet grøntsagssuppe

Torsdag den 27. februar

  • Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og grønt

  • Biret: Æblegrød med mælk

Fredag den 28. februar

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, sennep og grønt

  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje