Skip til hoved indholdet

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Onsdag den 1. juli

  • Hovedret: Frikadeller m. persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Budding m. kirsebærsauce

Tirsdag den 2. juli

  • Hovedret: Karbonade m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Frokostret: Ymerkoldskål m. kammerjunker

Onsdag den 3. juli

  • Hovedret: Enebærgryde m. kartofler og grønt
  • Frokostret: Kakaosuppe m. flødeskum og tvebakker

Torsdag den 4. juli

  • Hovedret: Stegt fisk m. hollandaisesauce, kartofler og råkost
  • Frokostret: Jordbærgrød m. mælk

Fredag den 5. juli

  • Hovedret: Stegt kylling m. skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Pære m. chokoladesauce

Lørdag den 6. juli

  • Hovedret: Paneret flæsk m. persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Kold solbærsuppe m. flødeskum og kammerjunker

Søndag den 7. juli

  • Hovedret: Hamburgerryg m. aspargessauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Jordbærtrifli m. creme

Mandag den 8. juli

  • Hovedret: Skinkemignions m. vildtsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Fersken m. flødeskum

Tirsdag den 9. juli

  • Hovedret: Baconrulle m. brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Stikkelsbærgrød m. mælk

Onsdag den 10. juli

  • Hovedret: Kotelet i karry m. løse ris og grønt
  • Frokostret: Fromage m. flødeskum

Torsdag den 11. juli

  • Hovedret: Biksemad m. spejlæg, ketchup og grønt
  • Frokostret: Koldskål m. kammerjunker

Fredag den 12. juli

  • Hovedret: Hønsefrikasse m. kartofler og grønt
  • Frokostret: Kold fiskeanretning m. dressing og flutes

Lørdag den 13. juli

  • Hovedret: Gullasch m. kartoffelmos og grønt
  • Frokostret: Alliancegrød m. mælk

Søndag den 14. juli

  • Hovedret: Benløse fugle m. persille, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Citronfromage m. flødeskum

Mandag den 15. juli

  • Hovedret: Frikadeller m. stuvet blomkål og grønt
  • Frokostret: Ymerfromage m. jordbærsauce

Tirsdag den 16. juli

  • Hovedret: Boller i selleri, kartofler og grønt
  • Frokostret: Hønsesalat på ananas og flutes

Onsdag den 17. juli

  • Hovedret: Farseret porre m. brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Skovbærgrød m. mælk

Torsdag den 18. juli

  • Hovedret: Fiskefrikadeller m. remouladesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Trifli

Fredag den 19. juli

  • Hovedret: Stegt kalvelever m. bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Aspargessuppe m. kødboller

Lørdag den 20. juli

  • Hovedret: Svensk pølseret m. grøntsager
  • Frokostret: Ananas m. flødeskum

Søndag den 21. juli

  • Hovedret: Flæskesteg m. skysauce, kartofler, rødkål og chips
  • Frokostret: Mangofromage m. flødeskum

Mandag den 22. juli

  • Hovedret: Amagergryde m. kartofler og grønt
  • Frokostret: Pandekager m. sukker og syltetøj

Tirsdag den 23. juli

  • Hovedret: Medisterpølse m. stuvet sommerkål, kartofler og grønt
  • Frokostret: Sveskegrød m. mælk

Onsdag den 24. juli

  • Hovedret: Stegt fisk m. hollandaisesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Koldskål m. kammerjunker

Torsdag den 25. juli

  • Hovedret: Skinkemignons m. bløde løg, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Hybensuppe m. creme fraiche

Fredag den 26. juli

  • Hovedret: Pølser og varm kartoffelsalat og grønt
  • Frokostret: Pære m. makronfløde

Lørdag den 27. juli

  • Hovedret: Hofgryde m. kartofler og grønt
  • Frokostret: Blommegrød m. mælk

Søndag den 28. juli

  • Hovedret: Kogt skinke m. urtesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Karamelfromage m. flødeskum

Mandag den 29. juli

  • Hovedret: Skinkeschnitzel m. salviesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Frugtsalat

Tirsdag den 30. juli

  • Hovedret: Millionbøf m. pasta og grønt
  • Frokostret: Jordbærfromage m. flødeskum

Onsdag den 31. juli

  • Hovedret: Boller i karry m. løse ris og grønt
  • Frokostret: Ymerkoldskål m. kammerjunker

Ændringer kan forekomme

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje