Cafe Kløver
Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12, 6000 Kolding.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30 hver dag.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafe Kløver
Mandag den 1. december
-
Hovedret: Kalkungryde med paprika, løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Tirsdag den 2. december
-
Hovedret: Stegt lever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Onsdag den 3. december
-
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og grønt
-
Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum
Torsdag den 4. december
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk
Fredag den 5. december
-
Hovedret: Julemedister med julekål, brun sauce, kartofler og rødbede
-
Forret eller dessert: Hindbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Lørdag den 6. december
-
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Kirsebærgrød med mælk
Søndag den 7. december
-
Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 8. december
-
Hovedret: Sammenkogt med kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Risalamande med kirsebærsauce
Tirsdag den 9. december
-
Hovedret: Julesylte med stuvede kartofler, sennep, rødbede og grønt
-
Forret eller dessert: Grønkålssuppe
Onsdag den 10. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Øllebrød med flødeskum
Torsdag den 11. december
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Fredag den 12. december
-
Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt
-
Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Lørdag den 13. december
-
Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Pære med flødeskum og chokoladedrys
Søndag den 14. december
-
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og bønner
-
Forret eller dessert: Kanel panna cotta med kirsebærsauce
Mandag den 15. december
-
Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos, rødbeder og grønt
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 16. december
-
Hovedret: Frikadeller med julekål, brun sauce, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk
Onsdag den 17. december
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Rosenkålssuppe
Torsdag den 18. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Budding med frugtsauce
Fredag den 19. december
-
Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Lørdag den 20. december
-
Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk
Søndag den 21. december
-
Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Appelsinris
Mandag den 22. december
-
Hovedret: Svensk pølseret med grønt
-
Forret eller dessert: Fersken med hindbærskum
Tirsdag den 23. december
-
Hovedret: Sammenkogt med kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Torsdag den 25. december
-
Hovedret: Klar suppe med boller, urter og ris
Fredag den 26. december
-
Hovedret: Tartelet med høns i asparges og grønt
-
Forret eller dessert: Hjemmelavet is
Lørdag den 27. december
-
Hovedret: Skinke Mignon med skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Søndag den 28. december
-
Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler, grønt og chips
-
Forret eller dessert: Pære med ymercreme
Mandag den 29. december
-
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk
Tirsdag den 30. december
-
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Torsdag den 1. januar
-
Hovedret: Veg. lasagne med salat
-
Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum
Fredag den 2. januar
-
Hovedret: Skipperlabskovs med bagte grøntsager, smør, persille og rugbrød
-
Forret eller dessert: Æblegrød med mælk
Lørdag den 3. januar
-
Hovedret: Benløsefugle med persille, brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Ananas med flødeskum
Søndag den 4. januar
-
Hovedret: Høns i asparges, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Is med frugtsauce og vafler
Mandag den 5. januar
-
Hovedret: Italiensk kødsauce, pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Tirsdag den 6. januar
-
Hovedret: Veg. blomkålsgratin med smørsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Minestronesuppe
Onsdag den 7. januar
-
Hovedret: Omelet med bacon og grønt
-
Forret eller dessert: Risengrød med smør, saft og kanelsukker
Torsdag den 8. januar
-
Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Ymerfromage med kirsebærsauce
Fredag den 9. januar
-
Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Tunmousse på salat, dressing og brød
Lørdag den 10. januar
-
Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Blommegrød med mælk
Søndag den 11. januar
-
Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 12. januar
-
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hindbærgrød med mælk
Tirsdag den 13. januar
-
Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Klar suppe med boller, urter og ris
Onsdag den 14. januar
-
Hovedret: Veg. paprikagryde med løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Yoghurtfromage
Torsdag den 15. januar
-
Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Abrikosgrød med mælk
Fredag den 16. januar
-
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Lørdag den 17. januar
-
Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 18. januar
-
Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Romfromage med jordbærsauce
Mandag den 19. januar
-
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt
-
Forret eller dessert: Trifli
Tirsdag den 20. januar
-
Hovedret: Brændende kærlighed med rødbeder og grønt
-
Forret eller dessert: Mannadessert med svesker
Onsdag den 21. januar
-
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller
Torsdag den 22. januar
-
Hovedret: Toskansk gryde med kylling, pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk
Fredag den 23. januar
-
Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, grønt og agurkesalat
-
Forret eller dessert: Hønsesalat på grønt med ananas og brød
Lørdag den 24. januar
-
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk
Søndag den 25. januar
-
Hovedret: Rullesteg med skysauce, kartofler, rødkål og chips
-
Forret eller dessert: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 26. januar
-
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Pære med chokoladesauce
Tirsdag den 27. januar
-
Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
-
Forret eller dessert: Blommegrød med mælk
Onsdag den 28. januar
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Boghvedegrød med kærnemælk og sirup
Torsdag den 29. januar
-
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Fredag den 30. januar
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Lørdag den 31. januar
-
Hovedret: Jægerbøf med paprikasauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Fersken med flødeskum
Søndag den 1. februar 2026
-
Hovedret: Husarsteg m. skysauce, kartofler og bønner
-
Forret eller dessert: Fløderand m. kirsebærsauce
Mandag den 2. februar 2026
-
Hovedret: Boller i selleri m. kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing
Tirsdag den 3. februar 2026
-
Hovedret: Stegt fisk m. persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum
Onsdag den 4. februar 2026
-
Hovedret: VEG Millionlinser m. pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Yoghurtfromage
Torsdag den 5. februar 2026
-
Hovedret: Baconrulle m. brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe m. pære og flødeskum
Fredag den 6. februar 2026
-
Hovedret: Kogt høne m. peberrodssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hvidkålssuppe
Lørdag den 7. februar 2026
-
Hovedret: Frikadeller m. stuvede bønner, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hindbærgrød m. mælk
Søndag den 8. februar 2026
-
Hovedret: Oksesteg m. skysauce, kartofler, grønt og perleløg
-
Forret eller dessert: Sherryfromage m. flødeskum
Mandag den 9. februar 2026
-
Hovedret: Fregatflæsk m. kartoffelmos og ovnbagte rødbeder
-
Frokostret: Aspargessuppe m. kødboller - 32kr
Tirsdag den 10. februar 2026
-
Hovedret: VEG Grønne karbonader m. tomatsauce, brasede kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hytteost dessert m. jordbærsauce
Onsdag den 11. februar 2026
-
Hovedret: Stegt kylling m. brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe m. tvebakker og flødeskum
Torsdag den 12. februar 2026
-
Hovedret: Fiskefrikadeller m. hollandaisesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Kartoffel porre suppe m. bacon
Fredag den 13. februar 2026
-
Hovedret: Skipperlabskovs m. rugbrød, persille og smør
-
Forret eller dessert: Fersken m. flødeskum
Lørdag den 14. februar 2026
-
Hovedret: Forloren and m. brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Skovbærgrød m. mælk
Søndag den 15. februar 2026
-
Hovedret: Høns i asparges m. kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Citronfromage m. flødeskum
Mandag den 16. februar 2026
-
Hovedret: Græske frikadeller m. hvidløgssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Budding m. kirsebærsauce
Tirsdag den 17. februar 2026
-
Hovedret: Millionbøf m. pasta, ovnbagt grønt
-
Forret eller dessert: Mannagrød m. saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 18. februar 2026
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Abrikosgrød m. mælk
Torsdag den 19. februar 2026
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Pandekager m. sukker og syltetøj
Fredag den 20. februar 2026
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Gullasch suppe m. creme fraiche
Lørdag den 21. februar 2026
-
Hovedret: Karbonader m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød m. mælk
Søndag den 22. februar 2026
-
Hovedret: Italiensk nakkesteg m. skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Irsk kaffefromage m. flødeskum
Mandag den 23. februar 2026
-
Hovedret: Stegt kalvelever m. bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Pære m. makronfløde
Tirsdag den 24. februar 2026
-
Hovedret: Pasta m. kyllingesauce og grønt
-
Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing
Onsdag den 25. februar 2026
-
Hovedret: Kalkunschnitzel m. champignonsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Risengrød m. saft, smør og kanelsukker
Torsdag den 26. februar 2026
-
Hovedret: Kalvegryde m. selleri, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Blomkålssuppe m. kødboller
Fredag den 27. februar 2026
-
Hovedret: Pølser og varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt
-
Forret eller dessert: Øllebrød m. flødeskum
Lørdag den 28. februar 2026
-
Hovedret: Kalkungryde m. løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød m. mælk
Kontakt os
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23