Skip til hoved indholdet

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Mandag den 1. december

  • Hovedret: Kalkungryde med paprika, løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum

Tirsdag den 2. december

  • Hovedret: Stegt lever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner

Onsdag den 3. december

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og grønt

  • Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum

Torsdag den 4. december

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Rødgrød med mælk

Fredag den 5. december

  • Hovedret: Julemedister med julekål, brun sauce, kartofler og rødbede

  • Forret eller dessert: Hindbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Lørdag den 6. december

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Kirsebærgrød med mælk

Søndag den 7. december

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 8. december

  • Hovedret: Sammenkogt med kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Risalamande med kirsebærsauce

Tirsdag den 9. december

  • Hovedret: Julesylte med stuvede kartofler, sennep, rødbede og grønt

  • Forret eller dessert: Grønkålssuppe

Onsdag den 10. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Øllebrød med flødeskum

Torsdag den 11. december

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Fredag den 12. december

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt

  • Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj

Lørdag den 13. december

  • Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Pære med flødeskum og chokoladedrys

Søndag den 14. december

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og bønner

  • Forret eller dessert: Kanel panna cotta med kirsebærsauce

Mandag den 15. december

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos, rødbeder og grønt

  • Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Tirsdag den 16. december

  • Hovedret: Frikadeller med julekål, brun sauce, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk

Onsdag den 17. december

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Rosenkålssuppe

Torsdag den 18. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Budding med frugtsauce

Fredag den 19. december

  • Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt

  • Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller

Lørdag den 20. december

  • Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk

Søndag den 21. december

  • Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Appelsinris

Mandag den 22. december

  • Hovedret: Svensk pølseret med grønt

  • Forret eller dessert: Fersken med hindbærskum

Tirsdag den 23. december

  • Hovedret: Sammenkogt med kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Torsdag den 25. december

  • Hovedret: Klar suppe med boller, urter og ris

Fredag den 26. december

  • Hovedret: Tartelet med høns i asparges og grønt

  • Forret eller dessert: Hjemmelavet is

Lørdag den 27. december

  • Hovedret: Skinke Mignon med skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj

Søndag den 28. december

  • Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler, grønt og chips

  • Forret eller dessert: Pære med ymercreme

Mandag den 29. december

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk

Tirsdag den 30. december

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Torsdag den 1. januar

  • Hovedret: Veg. lasagne med salat

  • Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum

Fredag den 2. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med bagte grøntsager, smør, persille og rugbrød

  • Forret eller dessert: Æblegrød med mælk

Lørdag den 3. januar

  • Hovedret: Benløsefugle med persille, brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Ananas med flødeskum

Søndag den 4. januar

  • Hovedret: Høns i asparges, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Is med frugtsauce og vafler

Mandag den 5. januar

  • Hovedret: Italiensk kødsauce, pasta og grønt

  • Forret eller dessert: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Tirsdag den 6. januar

  • Hovedret: Veg. blomkålsgratin med smørsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Minestronesuppe

Onsdag den 7. januar

  • Hovedret: Omelet med bacon og grønt

  • Forret eller dessert: Risengrød med smør, saft og kanelsukker

Torsdag den 8. januar

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Ymerfromage med kirsebærsauce

Fredag den 9. januar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Tunmousse på salat, dressing og brød

Lørdag den 10. januar

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Blommegrød med mælk

Søndag den 11. januar

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 12. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hindbærgrød med mælk

Tirsdag den 13. januar

  • Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Klar suppe med boller, urter og ris

Onsdag den 14. januar

  • Hovedret: Veg. paprikagryde med løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Yoghurtfromage

Torsdag den 15. januar

  • Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Abrikosgrød med mælk

Fredag den 16. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner

Lørdag den 17. januar

  • Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 18. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Romfromage med jordbærsauce

Mandag den 19. januar

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt

  • Forret eller dessert: Trifli

Tirsdag den 20. januar

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbeder og grønt

  • Forret eller dessert: Mannadessert med svesker

Onsdag den 21. januar

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller

Torsdag den 22. januar

  • Hovedret: Toskansk gryde med kylling, pasta og grønt

  • Forret eller dessert: Rødgrød med mælk

Fredag den 23. januar

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, grønt og agurkesalat

  • Forret eller dessert: Hønsesalat på grønt med ananas og brød

Lørdag den 24. januar

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk

Søndag den 25. januar

  • Hovedret: Rullesteg med skysauce, kartofler, rødkål og chips

  • Forret eller dessert: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 26. januar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Pære med chokoladesauce

Tirsdag den 27. januar

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager

  • Forret eller dessert: Blommegrød med mælk

Onsdag den 28. januar

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Boghvedegrød med kærnemælk og sirup

Torsdag den 29. januar

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt

  • Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller

Fredag den 30. januar

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Lørdag den 31. januar

  • Hovedret: Jægerbøf med paprikasauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Fersken med flødeskum

Søndag den 1. februar 2026

  • Hovedret: Husarsteg m. skysauce, kartofler og bønner

  • Forret eller dessert: Fløderand m. kirsebærsauce

Mandag den 2. februar 2026

  • Hovedret: Boller i selleri m. kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing

Tirsdag den 3. februar 2026

  • Hovedret: Stegt fisk m. persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum

Onsdag den 4. februar 2026

  • Hovedret: VEG Millionlinser m. pasta og grønt

  • Forret eller dessert: Yoghurtfromage

Torsdag den 5. februar 2026

  • Hovedret: Baconrulle m. brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe m. pære og flødeskum

Fredag den 6. februar 2026

  • Hovedret: Kogt høne m. peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hvidkålssuppe

Lørdag den 7. februar 2026

  • Hovedret: Frikadeller m. stuvede bønner, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hindbærgrød m. mælk

Søndag den 8. februar 2026

  • Hovedret: Oksesteg m. skysauce, kartofler, grønt og perleløg

  • Forret eller dessert: Sherryfromage m. flødeskum

Mandag den 9. februar 2026

  • Hovedret: Fregatflæsk m. kartoffelmos og ovnbagte rødbeder

  • Frokostret: Aspargessuppe m. kødboller - 32kr

Tirsdag den 10. februar 2026

  • Hovedret: VEG Grønne karbonader m. tomatsauce, brasede kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hytteost dessert m. jordbærsauce

Onsdag den 11. februar 2026

  • Hovedret: Stegt kylling m. brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hyldebærsuppe m. tvebakker og flødeskum

Torsdag den 12. februar 2026

  • Hovedret: Fiskefrikadeller m. hollandaisesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Kartoffel porre suppe m. bacon

Fredag den 13. februar 2026

  • Hovedret: Skipperlabskovs m. rugbrød, persille og smør

  • Forret eller dessert: Fersken m. flødeskum

Lørdag den 14. februar 2026

  • Hovedret: Forloren and m. brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Skovbærgrød m. mælk

Søndag den 15. februar 2026

  • Hovedret: Høns i asparges m. kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Citronfromage m. flødeskum

Mandag den 16. februar 2026

  • Hovedret: Græske frikadeller m. hvidløgssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Budding m. kirsebærsauce

Tirsdag den 17. februar 2026

  • Hovedret: Millionbøf m. pasta, ovnbagt grønt

  • Forret eller dessert: Mannagrød m. saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 18. februar 2026

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Abrikosgrød m. mælk

Torsdag den 19. februar 2026

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Pandekager m. sukker og syltetøj

Fredag den 20. februar 2026

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Gullasch suppe m. creme fraiche

Lørdag den 21. februar 2026

  • Hovedret: Karbonader m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød m. mælk

Søndag den 22. februar 2026

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg m. skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Irsk kaffefromage m. flødeskum

Mandag den 23. februar 2026

  • Hovedret: Stegt kalvelever m. bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Pære m. makronfløde

Tirsdag den 24. februar 2026

  • Hovedret: Pasta m. kyllingesauce og grønt

  • Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing

Onsdag den 25. februar 2026

  • Hovedret: Kalkunschnitzel m. champignonsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Risengrød m. saft, smør og kanelsukker

Torsdag den 26. februar 2026

  • Hovedret: Kalvegryde m. selleri, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Blomkålssuppe m. kødboller

Fredag den 27. februar 2026

  • Hovedret: Pølser og varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt

  • Forret eller dessert: Øllebrød m. flødeskum

Lørdag den 28. februar 2026

  • Hovedret: Kalkungryde m. løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Jordbærgrød m. mælk

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje