Cafe Kløver
Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12, 6000 Kolding.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30 hver dag.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafe Kløver
Søndag den 1. september
- Hovedret: Sprængt kam med pikantsauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Fløderand med jordbærsauce
Mandag den 2. september
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og surt
- Frokostret/Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum
Tirsdag den 3. september
- Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Skyr fromage med brombærsauce
Onsdag den 4. september
- Hovedret: Stegt torsk, remouladesauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Tomatsuppe med kødboller
Torsdag den 5. september
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Frokostret/Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Fredag den 6. september
- Hovedret: Grisekæbeklump med skysauce, kartofler og rødkål
- Frokostret/Biret: Hønsesalat på ananas og flutes
Lørdag den 7. september
- Hovedret: Indisk kyllingegryde med løse ris og grønt
- Frokostret/Biret: Skovbær grød med mælk
Søndag den 8. september
- Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 9. september
- Hovedret: Skinkemignons med champignons sauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Fersken med flødeskum
Tirsdag den 10. september
- Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Klar suppe med boller, urter og ris
Onsdag den 11. september
- Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og pandegrønt
- Frokostret/Biret: Vaniljebudding med frugtsauce
Torsdag den 12. september
- Hovedret: Fiskefrikadeller med persillesauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Kartoffelsuppe med bacontern
Fredag den 13. september
- Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner
- Frokostret/Biret: Pære med makronfløde
Lørdag den 14. september
- Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler og pandegrønt
- Frokostret/Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 15. september
- Hovedret: Sprængt kalkun med aspargessauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Romfromage med kirsebærsauce
Mandag den 16. september
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Frugtsalat i creme
Tirsdag den 17. september
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Frokostret/Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 18. september
- Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
- Frokostret/Biret: Sveskegrød med mælk
Torsdag den 19. september
- Hovedret: Kreolsk svinekotelet i fad, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Blomkålssuppe
Fredag den 20. september
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Kakaosuppe med flødeskum og tvebakker
Lørdag den 21. september
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og kløvede gulerødder
- Frokostret/Biret: Pære med hindbærskum
Søndag den 22. september
- Hovedret: Benløs fugl med persille, skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 23. september
- Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
- Frokostret/Biret: Jordbærgrød med mælk
Tirsdag den 24. september
- Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Kærnemælksfromage med brombærsauce
Onsdag den 25. september
- Hovedret: Kartoffel/porretærte med salat
- Frokostret/Biret: Kartoffel-ærte suppe med bacon
Torsdag den 26. september
- Hovedret: Stegt fisk med lys sauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Rødgrød med mælk
Fredag den 27. september
- Hovedret: Stegt kylling med persille, skysauce, kartofler og agurkesalat
- Frokostret/Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker
Lørdag den 28. september
- Hovedret: Kotelet i karry med løse ris og grønt
- Frokostret/Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Søndag den 29. september
- Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler og rødkål
- Frokostret/Biret: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 30. september
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Frokostret/Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Ændringer kan forekomme.
Tirsdag den 1. oktober
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk
Onsdag den 2. oktober
- Hovedret: Biksemad med spejlæg, ketchup og rødbeder
- Biret: Æblegrød med mælk
Torsdag den 3. oktober
- Hovedret: Skinkemignons med bløde løg, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Gullaschsuppe med creme fraiche
Fredag den 4. oktober
- Hovedret: Brændende kærlighed med rødbeder og grønt
- Biret: Budding med frugtsauce
Lørdag den 5. oktober
- Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk
Søndag den 6. oktober
- Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner
- Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 7. oktober
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål
- Biret: Syltede blommer med makronfløde
Tirsdag den 8. oktober
- Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Biret: Æblesuppe med tvebakker og flødeskum
Onsdag den 9. oktober
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Abrikosgrød med mælk
Torsdag den 10. oktober
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Blomkålssuppe
Fredag den 11. oktober
- Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og grønt
- Biret: Fromage med flødeskum
Lørdag den 12. oktober
- Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
- Biret: Blommegrød med mælk
Søndag den 13. oktober
- Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
- Biret: Karamelfromage med flødeskum
Mandag den 14. oktober
- Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og rosenkål
- Biret: Frugtsalat i flødeskum
Tirsdag den 15. oktober
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Tun mousse med dressing og flutes
Onsdag den 16. oktober
- Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
- Biret: Skovbærgrød med mælk
Torsdag den 17. oktober
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Fredag den 18. oktober
- Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum
Lørdag den 19. oktober
- Hovedret: Kogt skinke med pikantsauce, kartofler og grønt
- Biret: Pære med chokoladesauce
Søndag den 20. oktober
- Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og grønt
- Biret: Panna cotta med brombærsauce
Mandag den 21. oktober
- Hovedret: Svineragout med mango, løse ris og grønt
- Biret: Abrikossuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 22. oktober
- Hovedret: Stegt fisk med lys sauce, kartofler og grønt
- Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 23. oktober
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
Torsdag den 24. oktober
- Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt
- Biret: Klar suppe med boller, urter og ris
Fredag den 25. oktober
- Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
- Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum
Lørdag den 26. oktober
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 27. oktober
- Hovedret: Langtidsstegt grisekæber med bacon, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 28. oktober
- Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Tirsdag den 29. oktober
- Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og grønt
- Biret: Manna dessert med svesker
Onsdag den 30. oktober
- Hovedret: Skinkemignons med paprikasauce, kartofler og grønt
- Biret: Pære med makronflødeskum
Torsdag den 31. oktober
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Cremet grøntsagssuppe
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.
Kontakt os
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23