Cafe Kløver
Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12, 6000 Kolding.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30 hver dag.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafe Kløver
Fredag den 1. november
- Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
- Biret: Tartelet med høns i asparges
Lørdag den 2. november
- Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og rødkål
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk
Søndag den 3. november
- Hovedret: Kalvesteg med bacon, skysauce, kartofler og waldorfsalat
- Biret: Irsk kaffefromage med flødeskum
Mandag den 4. november
- Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt
- Biret: Ananas med flødeskum
Tirsdag den 5. november
- Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt
- Biret: Chokolademousse med flødeskum
Onsdag den 6. november
- Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 7. november
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Fredag den 8. november
- Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, rødbeder og sennep
- Biret: Ferskner med flødeskum
Lørdag den 9. november
- Hovedret: Medisterpølse med stuvede bønner, kartofler og grønt
- Biret: Alliance grød med mælk
Søndag den 10. november
- Hovedret: Andebryst med brun sauce, hvide kartofler, brune kartofler, rødkål og asier
- Biret: Risalamande med kirsebærsauce
Mandag den 11. november
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, brasede kartofler og grønt
- Biret: Øllebrød med flødeskum
Tirsdag den 12. november
- Hovedret: Stegt fisk med hollandaise, kartofler og grønt
- Biret: Ymerfromage med brombærsauce
Onsdag den 13. november
- Hovedret: Stegt kylling med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Rødgrød med mælk
Torsdag den 14. november
- Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup og grønt
- Biret: Blomkålssuppe med kødboller
Fredag den 15. november
- Hovedret: Forloren and med brun sauce, kartofler og rødkål
- Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum
Lørdag den 16. november
- Hovedret: Kålpølser med stuvet grønkål, kartofler og grønt
- Biret: Pære med chokoladesauce
Søndag den 17. november
- Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og marinerede bønner
- Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 18. november
- Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grønt
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Tirsdag den 19. november
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Budding med jordbærsauce
Onsdag den 20. november
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
- Biret: Kartoffelsuppe med bacontern
Torsdag den 21. november
- Hovedret: Enebærgryde med kartofler og grønt
- Biret: Trifli
Fredag den 22. november
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Tartelet med høns i asparges
Lørdag den 23. november
- Hovedret: Farsbrød med feta, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk
Søndag den 24. november
- Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Fløderand med kirsebærsauce
Mandag den 25. november
- Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Tirsdag den 26. november
- Hovedret: Brændende kærlighed med grøntsager og rødbeder
- Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 27. november
- Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
- Biret: Frugtsalat i flødeskum
Torsdag den 28. november
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Æblesuppe med tvebakker og flødeskum
Fredag den 29. november
- Hovedret: Kalvegryde med selleri, kartofler og grønt
- Biret: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Lørdag den 30. november
- Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Abrikosgrød med mælk
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Søndag den 1. december
- Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
- Biret: Ananasfromage med flødeskum
Mandag den 2. december
- Hovedret: Benløse fugl med persille, brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Rosenkålsuppe med kødboller
Tirsdag den 3. december
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Risalamande med kirsebærsauce
Onsdag den 4. december
- Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Torsdag den 5. december
- Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Fiskeforret med dressing og flutes
Fredag den 6. december
- Hovedret: Julemedister med gammeldags julekål, brun sauce og kartofler
- Biret: Cremet grøntsagssuppe
Lørdag den 7. december
- Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
- Biret: Kirsebærgrød med mælk
Søndag den 8. december
- Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler og rødkål
- Biret: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 9. december
- Hovedret: Frikadeller med st. blomkål, kartofler og grønt
- Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum
Tirsdag den 10. december
- Hovedret: Sylte med stuvede kartofler og grønt og rødbeder
- Biret: Grønkålssuppe
Onsdag den 11. december
- Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og stegte rodfrugter
- Biret: Æbleskiver med flormelis og syltetøj
Torsdag den 12. december
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk
Fredag den 13. december
- Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og rødkålsråkost
- Biret: Risengrød med smør, kanel og saftevand
Lørdag den 14. december
- Hovedret: Kotelet i karry med løse ris og grønt
- Biret: Tartelet med høns i asparges
Søndag den 15. december
- Hovedret: Husarsteg med champignons, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Kanel panna cotta med kirsebærsauce
Mandag den 16. december
- Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grøntsager
- Biret: Appelsin ris
Tirsdag den 17. december
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
- Biret: Alliancegrød med mælk
Onsdag den 18. december
- Hovedret: Hønemarengo med kartofler og grønt
- Biret: Tomatsuppe med kødboller
Torsdag den 19. december
- Hovedret: Stegt fisk med hollandaisesauce, kartofler og grønt
- Biret: Chokoladebudding med flødeskum
Fredag den 20. december
- Hovedret: Stegt julemedister med brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Æbleskiver med flormelis og syltetøj
Lørdag den 21. december
- Hovedret: Millionbøf med pasta og kløvede gulerødder
- Biret: Pære med kanelcreme
Søndag den 22. december
- Hovedret: Rødvinsmarineret svinekam, rødvinssauce, kartofler og grønt
- Biret: Mangofromage
Mandag den 23. december
- Hovedret: Risengrød med smør, kanel og saft
Tirsdag den 24. december
- Hovedret: Glædelig Jul 😊
Bestilt julemad leveres
Onsdag den 25. december
- Hovedret: Klar suppe med boller, urter og ris
Torsdag den 26. december
- Hovedret: Tarteletter med høns i asparges
- Biret: Pistaciefromage med flødeskum
Fredag den 27. december
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Lørdag den 28. december
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 29. december
- Hovedret: Oksegryde med svampe, kartofler og grønt
- Biret: Frugtsalat i flødeskum
Mandag den 30. december
- Hovedret: Frikadeller med stuvede rosenkål, kartofler og grønt
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Tirsdag den 31. december
- Hovedret: Godt Nytår 😊
Bestilt nytårsmad leveres
Onsdag den 1. januar
- Hovedret: Lasagne med salat
- Biret: Prinsesse dessert
Torsdag den 2. januar
- Hovedret: Stegt fisk med pommes frites, remoulade og salat
- Biret: Skovbær grød med mælk
Fredag den 3. januar
- Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør og bagte grøntsager
- Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker
Lørdag den 4. januar
- Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Ananas med flødeskum
Søndag den 5. januar
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
- Biret: Chokolademousse med flødeskum
Mandag den 6. januar
- Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
- Biret: Budding med jordbærsauce
Tirsdag den 7. januar
- Hovedret: Brunkål med bacon, sennep, kartofler og gulerødder
- Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce
Onsdag den 8. januar
- Hovedret: Bolognese med spaghetti, salat
- Biret: Risengrød med smør, saft og kanelsukker
Torsdag den 9. januar
- Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
- Biret: Minestronesuppe med bønner
Fredag den 10. januar
- Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Biret: Abrikosgrød med mælk
Lørdag den 11. januar
- Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 12. januar
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
- Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 13. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Tirsdag den 14. januar
- Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
- Biret: Klarsuppe med boller, urter og ris
Onsdag den 15. januar
- Hovedret: Hønsebryst med sennep-estragon, kartofler og grønt
- Biret: Alliancegrød med mælk
Torsdag den 16. januar
- Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
- Biret: Tomatsuppe med bønner
Fredag den 17. januar
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Øllebrød med flødeskum
Lørdag den 18. januar
- Hovedret: Kalkungryde med ris og ærter
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 19. januar
- Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål, chips og asier
- Biret: Romfromage med jordbærsauce
Mandag den 20. januar
- Hovedret: Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup, grønt
- Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 21. januar
- Hovedret: Brændende kærlighed med grønt og rødbeder
- Biret: Mannadessert med svesker
Onsdag den 22. januar
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
- Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Torsdag den 23. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Æblegrød med mælk
Fredag den 24. januar
- Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
- Biret: Hønsesalat med ananas på salatbund. Hertil flutes
Lørdag den 25. januar
- Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, grønt og rødbeder
- Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 26. januar
- Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål, drueagurk
- Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 27. januar
- Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos, grønt
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Tirsdag den 28. januar
- Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
- Biret: Rødgrød med mælk
Onsdag den 29. januar
- Hovedret: Lakselasagne med grøntsager
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 30. januar
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Fredag den 31. januar
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og råkost
- Biret: Ananas med flødeskum
Kontakt os
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23