Skip til hoved indholdet

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Fredag den 1. november

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Tartelet med høns i asparges

Lørdag den 2. november

  • Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 3. november

  • Hovedret: Kalvesteg med bacon, skysauce, kartofler og waldorfsalat
  • Biret: Irsk kaffefromage med flødeskum

Mandag den 4. november

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grønt
  • Biret: Ananas med flødeskum

Tirsdag den 5. november

  • Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Chokolademousse med flødeskum

Onsdag den 6. november

  • Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 7. november

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Fredag den 8. november

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, rødbeder og sennep
  • Biret: Ferskner med flødeskum

Lørdag den 9. november

  • Hovedret: Medisterpølse med stuvede bønner, kartofler og grønt
  • Biret: Alliance grød med mælk

Søndag den 10. november

  • Hovedret: Andebryst med brun sauce, hvide kartofler, brune kartofler, rødkål og asier
  • Biret: Risalamande med kirsebærsauce

Mandag den 11. november

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, brasede kartofler og grønt
  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Tirsdag den 12. november

  • Hovedret: Stegt fisk med hollandaise, kartofler og grønt
  • Biret: Ymerfromage med brombærsauce

Onsdag den 13. november

  • Hovedret: Stegt kylling med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Rødgrød med mælk

Torsdag den 14. november

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup og grønt
  • Biret: Blomkålssuppe med kødboller

Fredag den 15. november

  • Hovedret: Forloren and med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Lørdag den 16. november

  • Hovedret: Kålpølser med stuvet grønkål, kartofler og grønt
  • Biret: Pære med chokoladesauce

Søndag den 17. november

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og marinerede bønner
  • Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 18. november

  • Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grønt
  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Tirsdag den 19. november

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Budding med jordbærsauce

Onsdag den 20. november

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
  • Biret: Kartoffelsuppe med bacontern

Torsdag den 21. november

  • Hovedret: Enebærgryde med kartofler og grønt
  • Biret: Trifli

Fredag den 22. november

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Tartelet med høns i asparges

Lørdag den 23. november

  • Hovedret: Farsbrød med feta, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 24. november

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Fløderand med kirsebærsauce

Mandag den 25. november

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Tirsdag den 26. november

  • Hovedret: Brændende kærlighed med grøntsager og rødbeder
  • Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 27. november

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
  • Biret: Frugtsalat i flødeskum

Torsdag den 28. november

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Æblesuppe med tvebakker og flødeskum

Fredag den 29. november

  • Hovedret: Kalvegryde med selleri, kartofler og grønt
  • Biret: Æbleskiver med sukker og syltetøj

Lørdag den 30. november

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Søndag den 1. december

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Ananasfromage med flødeskum

Mandag den 2. december

  • Hovedret: Benløse fugl med persille, brun sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Rosenkålsuppe med kødboller

Tirsdag den 3. december

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Risalamande med kirsebærsauce

Onsdag den 4. december

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Fersken med flødeskum

Torsdag den 5. december

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Fiskeforret med dressing og flutes

Fredag den 6. december

  • Hovedret: Julemedister med gammeldags julekål, brun sauce og kartofler
  • Biret: Cremet grøntsagssuppe

Lørdag den 7. december

  • Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
  • Biret: Kirsebærgrød med mælk

Søndag den 8. december

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 9. december

  • Hovedret: Frikadeller med st. blomkål, kartofler og grønt
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Tirsdag den 10. december

  • Hovedret: Sylte med stuvede kartofler og grønt og rødbeder
  • Biret: Grønkålssuppe

Onsdag den 11. december

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og stegte rodfrugter
  • Biret: Æbleskiver med flormelis og syltetøj

Torsdag den 12. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Fredag den 13. december

  • Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og rødkålsråkost
  • Biret: Risengrød med smør, kanel og saftevand

Lørdag den 14. december

  • Hovedret: Kotelet i karry med løse ris og grønt
  • Biret: Tartelet med høns i asparges

Søndag den 15. december

  • Hovedret: Husarsteg med champignons, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Kanel panna cotta med kirsebærsauce

Mandag den 16. december

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grøntsager
  • Biret: Appelsin ris

Tirsdag den 17. december

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
  • Biret: Alliancegrød med mælk

Onsdag den 18. december

  • Hovedret: Hønemarengo med kartofler og grønt
  • Biret: Tomatsuppe med kødboller

Torsdag den 19. december

  • Hovedret: Stegt fisk med hollandaisesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Chokoladebudding med flødeskum

Fredag den 20. december

  • Hovedret: Stegt julemedister med brun sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Æbleskiver med flormelis og syltetøj

Lørdag den 21. december

  • Hovedret: Millionbøf med pasta og kløvede gulerødder
  • Biret: Pære med kanelcreme

Søndag den 22. december

  • Hovedret: Rødvinsmarineret svinekam, rødvinssauce, kartofler og grønt
  • Biret: Mangofromage

Mandag den 23. december

  • Hovedret: Risengrød med smør, kanel og saft

Tirsdag den 24. december

  • Hovedret: Glædelig Jul 😊
    Bestilt julemad leveres

Onsdag den 25. december

  • Hovedret: Klar suppe med boller, urter og ris

Torsdag den 26. december

  • Hovedret: Tarteletter med høns i asparges
  • Biret: Pistaciefromage med flødeskum

Fredag den 27. december

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Lørdag den 28. december

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
  • Biret: Fersken med flødeskum

Søndag den 29. december

  • Hovedret: Oksegryde med svampe, kartofler og grønt
  • Biret: Frugtsalat i flødeskum

Mandag den 30. december

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede rosenkål, kartofler og grønt
  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Tirsdag den 31. december

  • Hovedret: Godt Nytår 😊
    Bestilt nytårsmad leveres

Onsdag den 1. januar

  • Hovedret: Lasagne med salat
  • Biret: Prinsesse dessert

Torsdag den 2. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med pommes frites, remoulade og salat
  • Biret: Skovbær grød med mælk

Fredag den 3. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør og bagte grøntsager
  • Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker

Lørdag den 4. januar

  • Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Ananas med flødeskum

Søndag den 5. januar

  • Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
  • Biret: Chokolademousse med flødeskum

Mandag den 6. januar

  • Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
  • Biret: Budding med jordbærsauce

Tirsdag den 7. januar

  • Hovedret: Brunkål med bacon, sennep, kartofler og gulerødder
  • Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce

Onsdag den 8. januar

  • Hovedret: Bolognese med spaghetti, salat
  • Biret: Risengrød med smør, saft og kanelsukker

Torsdag den 9. januar

  • Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
  • Biret: Minestronesuppe med bønner

Fredag den 10. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Lørdag den 11. januar

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Fersken med flødeskum

Søndag den 12. januar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 13. januar

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner

Tirsdag den 14. januar

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
  • Biret: Klarsuppe med boller, urter og ris

Onsdag den 15. januar

  • Hovedret: Hønsebryst med sennep-estragon, kartofler og grønt
  • Biret: Alliancegrød med mælk

Torsdag den 16. januar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Tomatsuppe med bønner

Fredag den 17. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Øllebrød med flødeskum

Lørdag den 18. januar

  • Hovedret: Kalkungryde med ris og ærter
  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 19. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål, chips og asier
  • Biret: Romfromage med jordbærsauce

Mandag den 20. januar

  • Hovedret: Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup, grønt
  • Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Tirsdag den 21. januar

  • Hovedret: Brændende kærlighed med grønt og rødbeder
  • Biret: Mannadessert med svesker

Onsdag den 22. januar

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
  • Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum

Torsdag den 23. januar

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Biret: Æblegrød med mælk

Fredag den 24. januar

  • Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Hønsesalat med ananas på salatbund. Hertil flutes

Lørdag den 25. januar

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, grønt og rødbeder
  • Biret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 26. januar

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål, drueagurk
  • Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 27. januar

  • Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos, grønt
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Tirsdag den 28. januar

  • Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
  • Biret: Rødgrød med mælk

Onsdag den 29. januar

  • Hovedret: Lakselasagne med grøntsager
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 30. januar

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Fredag den 31. januar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og råkost
  • Biret: Ananas med flødeskum

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje