Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre Mad og cafeterier Cafeterier på Seniorområdet Cafe Kløver

Cafe Kløver

Cafe Kløver ligger i nederste etage på Kløvervej 12,  6000 Kolding.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Åbningstid i cafeen er mellem kl. 11.30 - 12.30  hver dag.


Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafe Kløver

Onsdag den 1. maj

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
  • Frokostret: Æblegrød med mælk

Torsdag den 2. maj

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Fredag den 3. maj

  • Hovedret: Skinkemignon med bløde løg, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Frugtsalat

Lørdag den 4. maj

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Blommegrød med mælk

Søndag den 5. maj

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og marinerede bønner
  • Frokostret: Panna cotta med kirsebærsauce

Mandag den 6. maj

  • Hovedret: Stegt medister med snysk, kartofler og grønt
  • Frokostret: Fersken med flødeskum

Tirsdag den 7. maj

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret: Tomatsuppe med kødboller

Onsdag den 8. maj

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
  • Frokostret: Æblegrød med mælk

Torsdag den 9. maj

  • Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Is med tilbehør

Fredag den 10. maj

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner, kartofler og grønt
  • Frokostret: Tunmousse på saltbund med dressing

Lørdag den 11. maj

  • Hovedret: Farsbrød med feta, tomatsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 12. maj

  • Hovedret: Høns i aspargessauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 13. maj

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Frokostret: Jordbærgrød med mælk

Tirsdag den 14. maj

  • Hovedret: Kalkungryde med løse ris og grønt
  • Frokostret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Onsdag den 15. maj

  • Hovedret: Baconruller med vildtsauce, brasede kartofler og grønt
  • Frokostret: Cremet grøntsagssuppe

Torsdag den 16. maj

  • Hovedret: Frikadeller med kold kartoffelsalat og salat
  • Frokostret: Frugtgrød med mælk

Fredag den 17. maj

  • Hovedret: Husarsteg med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker

Lørdag den 18. maj

  • Hovedret: Forloren and med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Frokostret: Fersken med flødeskum

Søndag den 19. maj

  • Hovedret: Kalvesteg med portvinssauce, kartofler og mormorsalat
  • Frokostret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 20. maj

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret: Chokolademousse med flødeskum og chokoladedrys

Tirsdag den 21. maj

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret: Hønsesalat på ananasring

Onsdag den 22

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og salat
  • Frokostret: Pandekager med sukker og syltetøj

Torsdag den 23. maj

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbeder og grønt
  • Frokostret: Jordbærgrød med mælk

Fredag den 24. maj

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Blomkålssuppe med kødboller

Lørdag den 25. maj

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt
  • Frokostret: Pære med makronflødeskum

Søndag den 26. maj

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler, rødkål og chips
  • Frokostret: Karamelfromage med flødeskum

Mandag den 27. maj

  • Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Budding med jordbærsauce

Tirsdag den 28. maj

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Frokostret: Kærnemælksfromage med kirsebærsauce

Onsdag den 29. maj

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Minestronesuppe

Torsdag den 30. maj

  • Hovedret: Boller i Karry med løse ris og salat
  • Frokostret: Sveskegrød med mælk

Fredag den 31. maj

  • Hovedret: Kogt høne med flødepeberrod sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Kold fiskeanretning med dressing og flutes

Lørdag den 1. juni

  • Hovedret: Hønsefrikassé med kartofler og grønt
  • Frokostret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 2. juni

  • Hovedret: Husarsteg med champignons, brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Irsk kaffefromage med flødeskum

Mandag den 3. juni

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet sommerkål, kartofler og grønt
  • Frokostret: Tartelet med høns i asparges

Tirsdag den 4. juni

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret: Jordbærgrød med mælk

Onsdag den 5. juni

  • Hovedret: Oksegryde med svampe, kartofler og marinerede bønner
  • Frokostret: Grundlovsdessert med flødeskum

Torsdag den 6. juni

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med dildsauce, kartofler og gulerodsråkost
  • Frokostret: Pandekager med sukker og syltetøj

Fredag den 7. juni

  • Hovedret: Stegt lever med bløde løg, brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Aspargessuppe med kødboller

Lørdag den 8. juni

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og rødbeder
  • Frokostret: Kold kakaosuppe med flødeskum

Søndag den 9. juni

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og brunede perleløg og bønner
  • Frokostret: Ananasfromage med flødeskum

Mandag den 10. juni

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Fersken med flødeskum

Tirsdag den 11. juni

  • Hovedret: Stegt medisterpølse med snysk, kartofler og grønt
  • Frokostret: Mannadessert med svesker

Onsdag den 12. juni

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Abrikosgrød med mælk

Torsdag den 13. juni

  • Hovedret: Baconruller med brun sauce, kartofler og hvidkålsråkost
  • Frokostret: Karrysuppe med hønsekød

Fredag den 14. juni

  • Hovedret: Paneret kylling med lys sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Jordbær/rabarbergrød med mælk

Lørdag den 15. juni

  • Hovedret: Søndagsgryde med nye danske kartofler, grønt og en snaps
  • Frokostret: Frugtsalat i creme

Søndag den 16. juni

  • Hovedret: Kalv i dild med kartofler og grønt
  • Frokostret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 17. juni

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Frokostret: Pære med makronflødeskum

Tirsdag den 18. juni

  • Hovedret: Lasagne med salat
  • Frokostret: Frugttærte med flødeskum

Onsdag den 19. juni

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Rødgrød med mælk

Torsdag den 20. juni

  • Hovedret: Stegt fisk med hollandaisesauce, kartofler og salat
  • Frokostret: Gullasch suppe med creme fraiche

Fredag den 21. juni

  • Hovedret: Paneret kotelet med skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Koldskål med appelsin og kammerjunker

Lørdag den 22. juni

  • Hovedret: Bøf med blødeløg, løgsauce, kartofler og asier
  • Frokostret: Rabarbersuppe med flødeskum

Søndag den 23. juni

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler, rødkål og chips
  • Frokostret: Romfromage med jordbærsauce

Mandag den 24. juni

  • Hovedret: Pølser med kold kartoffelsalat og grøn salat
  • Frokostret: Trifli

Tirsdag den 25. juni

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og ærter
  • Frokostret: Fromage

Onsdag den 26. juni

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Æblegrød med mælk

Torsdag den 27. juni

  • Hovedret: Kalvefrikasse med kartofler og salat
  • Frokostret: Cremet grøntsagssuppe

Fredag den 28. juni

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret: Frugtsalat i flødeskum

Lørdag den 29. juni

  • Hovedret: Omelet med bacon og grønt
  • Frokostret: Blommegrød med mælk

Søndag den 30. juni

  • Hovedret: Langtidsstegt grisekæber med bacon, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Sherryfromage med flødeskum

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt os

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23
maag@kolding.dk 

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje