Cafeteria Bertram Knudsens Have
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.
Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent alle dage:
- kl. 08.30 - 16.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have
Mandag den 1. december
-
Hovedret: Tortellini i fad med salat
-
Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou
Tirsdag den 2. december
-
Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Brødbudding med saftsauce
Onsdag den 3. december
-
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og gulerødder
-
Forret eller dessert: Squashrulle med flødeost og røget laks
Torsdag den 4. december
-
Hovedret: Hotdog
-
Forret eller dessert: Risalamande med kirsebærsauce
Fredag den 5. december
-
Hovedret: Svensk pølseret med rødbeder
-
Forret eller dessert: Lille rejecocktail
Lørdag den 6. december
-
Hovedret: Medister med julekål og brunede kartofler
-
Forret eller dessert: Ost med kiks og frugt
Søndag den 7. december
-
Hovedret: Stegt kalkun med rødvinssauce, kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Appelsinfromage
Mandag den 8. december
-
Hovedret: Laks med hollandaisesauce, kartofler og grønne asparges
-
Forret eller dessert: Bagte ferskner med nougatis
Tirsdag den 9. december
-
Hovedret: Grønsagslasagne
-
Forret eller dessert: Tunmousse med dilddressing og brød
Onsdag den 10. december
-
Hovedret: Meunierestegt ising med citron/persille, remouladesauce, kartofler og ærter
-
Forret eller dessert: Islagkage
Torsdag den 11. december
-
Hovedret: Tarteletter med høns i asparges og broccoli
-
Forret eller dessert: Bagt kartoffelskive med peberrodscreme og røget mørbrad
Fredag den 12. december
-
Hovedret: Stegt kylling med skysauce, pommes rösti og ærter
-
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk eller fløde
Lørdag den 13. december
-
Hovedret: Julefarsbrød med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Miniomelet med spinat og røget laks
Søndag den 14. december
-
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og syltede perleløg
-
Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce
Mandag den 15. december
-
Hovedret: Grønsagspaprikagryde med persille-kartoffelmos og rødbeder
-
Forret eller dessert: Små rejemadder
Tirsdag den 16. december
-
Hovedret: Farseret porre med skysauce, kartofler og asier/græskar
-
Forret eller dessert: Ost med kiks og frugt
Onsdag den 17. december
-
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og bønner
-
Forret eller dessert: Fyldte portobellosvampe
Torsdag den 18. december
-
Hovedret: Høns a la marengo med ris/kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Citronfromage
Fredag den 19. december
-
Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og ratatouille
-
Forret eller dessert: Røget laksetatar med brød
Lørdag den 20. december
-
Hovedret: Kogt skinke med krydderurtesauce, kartofler og blomkål
-
Forret eller dessert: Hønsesalat med ananas og flutes
Søndag den 21. december
-
Hovedret: Jule revelsben med skysauce, kartofler og rødkålsråkost
-
Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Mandag den 22. december
-
Hovedret: Svensk pølseret med blomkål
-
Forret eller dessert: Panerede grønsagsstænger med fetacreme
Tirsdag den 23. december
-
Hovedret: Kotelet i paprikasauce med ris/kartoffelmos og ærter
-
Forret eller dessert: Pandekager med is
Onsdag den 24. december
-
Hovedret: And og flæskesteg med skysauce, kartofler, brunede kartofler, rødkål, ½ æbler med gelé og chips
-
Forret eller dessert: Ris á la mande med kirsebærsauce
Torsdag den 25. december
-
Hovedret: Kalvesteg med bacon, vildtsauce, kartofler, ribsgelé og waldorfsalat
-
Forret eller dessert: Islagkage
Fredag den 26. december
-
Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysauce, kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou
Lørdag den 27. december
-
Hovedret: Frikadeller med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Æblefool
Søndag den 28. december
-
Hovedret: Kalkun Cordon Bleu med whiskysauce, pommes rösti og ærter
-
Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 29. december
-
Hovedret: Kødboller i karrysauce med ris/kartofler og gulerødder
-
Forret eller dessert: Hønsesalat på ananasring
Tirsdag den 30. december
-
Hovedret: Hamburgerryg og kålpølse med grønlangkål, hvide og brunede kartofler
-
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Onsdag den 31. december
-
Hovedret: Nytårsmenu
-
Forret eller dessert: Nytårsdessert
![]()
Torsdag den 1/1
-
Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Islagkage
Fredag den 2/1
-
Hovedret: Skipperlabskovs med bagte gulerødder, smør og frisk purløg
-
Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk eller fløde
Lørdag den 3/1
-
Hovedret: Benløse fugle med persille-skysauce, kartofler og asier
-
Forret eller dessert: Fiske med rejer og dressing
Søndag den 4/1
-
Hovedret: Høns i aspargessauce med kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Fløderand med kirsebærsauce
Mandag den 5/1
-
Hovedret: Skinkemignon i vildtsauce med kartofler og bagte rosenkål
-
Forret eller dessert: Van Choy-ruller med peanutbuttersauce
Tirsdag den 6/1
-
Hovedret: Kalkunfrikadeller med whiskysauce, pommes rösti og wokblanding
-
Forret eller dessert: Rejemad
Onsdag den 7/1
-
Hovedret: Svineragout med mangochutney, ris/kartofler og gulerødder
-
Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum
Torsdag den 8/1
-
Hovedret: Miljønærbøf med kartoffelmos og rødbeder
-
Forret eller dessert: Andebryst med tomat- og dadelpistou
Fredag den 9/1
-
Hovedret: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler
-
Forret eller dessert: Panna cotta med æblegløgg-gelé
Lørdag den 10/1
-
Hovedret: Nakkekoteletter i fad med ris/kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Squashrulle med tunmousse og dilddressing
Søndag den 11/1
-
Hovedret: Sprængt kalkun med urtesauce, pommes rösti og bagte gule beder
-
Forret eller dessert: Chokolademousse
Mandag den 12/1
-
Hovedret: Byg-selv kyllingeburger
-
Forret eller dessert: Bagt pasta med dilddressing
Tirsdag den 13/1
-
Hovedret: Tortellini i fad med råkost
-
Forret eller dessert: Tiramisu
Onsdag den 14/1
-
Hovedret: Kyllingegryde med pasta/persille-kartoffelmos og blomkål
-
Forret eller dessert: Quesadillas med edamame-hummus
Torsdag den 15/1
-
Hovedret: Grønne deller med sennep-estragonsauce, kartofler og gulerødder
-
Forret eller dessert: Mini-croissant med hønsesalat
Fredag den 16/1
-
Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Bondepige med slør
Lørdag den 17/1
-
Hovedret: Meunierestegt ising med citron og persille, persillesauce, kartofler og rodfrugtblanding
-
Forret eller dessert: Rødbede-tzatziki med grissinistænger
Søndag den 18/1
-
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og ½ æble med gelé
-
Forret eller dessert: Jordbærmousse med havreknas
Mandag den 19/1
-
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og broccoli
-
Forret eller dessert: Ovnbagte pærer med kardemomme og is
Tirsdag den 20/1
-
Hovedret: Farsbrød med porre, skysauce, kartofler og bagte rodfrugter
-
Forret eller dessert: Grønsagsterrine med dressing
Onsdag den 21/1
-
Hovedret: Indisk kyllingegryde med ris/kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Æblegrød med mælk eller fløde
Torsdag den 22/1
-
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål og kartofler
-
Forret eller dessert: Butterdejssnitte med tomat
Fredag den 23/1
-
Hovedret: Stegt kylling med skysauce, kartofler og agurkesalat
-
Forret eller dessert: Græskarmousse
Lørdag den 24/1
-
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Andebryst med dadel- og tomatpistou
Søndag den 25/1
-
Hovedret: Enebærgryde med selleri-kartoffelmos og bagte rodfrugter
-
Forret eller dessert: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 26/1
-
Hovedret: Rullesteg med svesker, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Bagt kartoffel med gulerodhummus og bacon
Tirsdag den 27/1
-
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og rødbeder
-
Forret eller dessert: Pandekage med is
Onsdag den 28/1
-
Hovedret: Kyllingefarsbrød med stegte kartofler, whiskysauce og ærter
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker
Torsdag den 29/1
-
Hovedret: Tomatsuppe med kødboller og ostebrød
-
Forret eller dessert: Bagt pasta med dilddressing
Fredag den 30/1
-
Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler/mos og rødbeder
-
Forret eller dessert: Budding med saftsauce
Lørdag den 31/1
-
Hovedret: Kyllingefrikadeller med sursød sauce, kartofler og rosenkål
-
Forret eller dessert: Yoghurtfromage med mandler og kirsebærsauce
Kontakt
Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80