Skip til hoved indholdet

Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.

Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent alle dage:

  • kl. 08.30 - 16.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have

Mandag den 1. december

  • Hovedret: Tortellini i fad med salat

  • Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou

Tirsdag den 2. december

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Brødbudding med saftsauce

Onsdag den 3. december

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og gulerødder

  • Forret eller dessert: Squashrulle med flødeost og røget laks

Torsdag den 4. december

  • Hovedret: Hotdog

  • Forret eller dessert: Risalamande med kirsebærsauce

Fredag den 5. december

  • Hovedret: Svensk pølseret med rødbeder

  • Forret eller dessert: Lille rejecocktail

Lørdag den 6. december

  • Hovedret: Medister med julekål og brunede kartofler

  • Forret eller dessert: Ost med kiks og frugt

Søndag den 7. december

  • Hovedret: Stegt kalkun med rødvinssauce, kartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Appelsinfromage

Mandag den 8. december

  • Hovedret: Laks med hollandaisesauce, kartofler og grønne asparges

  • Forret eller dessert: Bagte ferskner med nougatis

Tirsdag den 9. december

  • Hovedret: Grønsagslasagne

  • Forret eller dessert: Tunmousse med dilddressing og brød

Onsdag den 10. december

  • Hovedret: Meunierestegt ising med citron/persille, remouladesauce, kartofler og ærter

  • Forret eller dessert: Islagkage

Torsdag den 11. december

  • Hovedret: Tarteletter med høns i asparges og broccoli

  • Forret eller dessert: Bagt kartoffelskive med peberrodscreme og røget mørbrad

Fredag den 12. december

  • Hovedret: Stegt kylling med skysauce, pommes rösti og ærter

  • Forret eller dessert: Rødgrød med mælk eller fløde

Lørdag den 13. december

  • Hovedret: Julefarsbrød med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Miniomelet med spinat og røget laks

Søndag den 14. december

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og syltede perleløg

  • Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce

Mandag den 15. december

  • Hovedret: Grønsagspaprikagryde med persille-kartoffelmos og rødbeder

  • Forret eller dessert: Små rejemadder

Tirsdag den 16. december

  • Hovedret: Farseret porre med skysauce, kartofler og asier/græskar

  • Forret eller dessert: Ost med kiks og frugt

Onsdag den 17. december

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og bønner

  • Forret eller dessert: Fyldte portobellosvampe

Torsdag den 18. december

  • Hovedret: Høns a la marengo med ris/kartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Citronfromage

Fredag den 19. december

  • Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og ratatouille

  • Forret eller dessert: Røget laksetatar med brød

Lørdag den 20. december

  • Hovedret: Kogt skinke med krydderurtesauce, kartofler og blomkål

  • Forret eller dessert: Hønsesalat med ananas og flutes

Søndag den 21. december

  • Hovedret: Jule revelsben med skysauce, kartofler og rødkålsråkost

  • Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Mandag den 22. december

  • Hovedret: Svensk pølseret med blomkål

  • Forret eller dessert: Panerede grønsagsstænger med fetacreme

Tirsdag den 23. december

  • Hovedret: Kotelet i paprikasauce med ris/kartoffelmos og ærter

  • Forret eller dessert: Pandekager med is

Onsdag den 24. december

  • Hovedret: And og flæskesteg med skysauce, kartofler, brunede kartofler, rødkål, ½ æbler med gelé og chips

  • Forret eller dessert: Ris á la mande med kirsebærsauce

Torsdag den 25. december

  • Hovedret: Kalvesteg med bacon, vildtsauce, kartofler, ribsgelé og waldorfsalat

  • Forret eller dessert: Islagkage

Fredag den 26. december

  • Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysauce, kartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Andebryst med dadel og tomatpistou

Lørdag den 27. december

  • Hovedret: Frikadeller med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Æblefool

Søndag den 28. december

  • Hovedret: Kalkun Cordon Bleu med whiskysauce, pommes rösti og ærter

  • Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 29. december

  • Hovedret: Kødboller i karrysauce med ris/kartofler og gulerødder

  • Forret eller dessert: Hønsesalat på ananasring

Tirsdag den 30. december

  • Hovedret: Hamburgerryg og kålpølse med grønlangkål, hvide og brunede kartofler

  • Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde

Onsdag den 31. december

  • Hovedret: Nytårsmenu

  • Forret eller dessert: Nytårsdessert

Torsdag den 1/1

  • Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Islagkage

Fredag den 2/1

  • Hovedret: Skipperlabskovs med bagte gulerødder, smør og frisk purløg

  • Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk eller fløde

Lørdag den 3/1

  • Hovedret: Benløse fugle med persille-skysauce, kartofler og asier

  • Forret eller dessert: Fiske med rejer og dressing

Søndag den 4/1

  • Hovedret: Høns i aspargessauce med kartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Fløderand med kirsebærsauce

Mandag den 5/1

  • Hovedret: Skinkemignon i vildtsauce med kartofler og bagte rosenkål

  • Forret eller dessert: Van Choy-ruller med peanutbuttersauce

Tirsdag den 6/1

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med whiskysauce, pommes rösti og wokblanding

  • Forret eller dessert: Rejemad

Onsdag den 7/1

  • Hovedret: Svineragout med mangochutney, ris/kartofler og gulerødder

  • Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum

Torsdag den 8/1

  • Hovedret: Miljønærbøf med kartoffelmos og rødbeder

  • Forret eller dessert: Andebryst med tomat- og dadelpistou

Fredag den 9/1

  • Hovedret: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler

  • Forret eller dessert: Panna cotta med æblegløgg-gelé

Lørdag den 10/1

  • Hovedret: Nakkekoteletter i fad med ris/kartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Squashrulle med tunmousse og dilddressing

Søndag den 11/1

  • Hovedret: Sprængt kalkun med urtesauce, pommes rösti og bagte gule beder

  • Forret eller dessert: Chokolademousse

Mandag den 12/1

  • Hovedret: Byg-selv kyllingeburger

  • Forret eller dessert: Bagt pasta med dilddressing

Tirsdag den 13/1

  • Hovedret: Tortellini i fad med råkost

  • Forret eller dessert: Tiramisu

Onsdag den 14/1

  • Hovedret: Kyllingegryde med pasta/persille-kartoffelmos og blomkål

  • Forret eller dessert: Quesadillas med edamame-hummus

Torsdag den 15/1

  • Hovedret: Grønne deller med sennep-estragonsauce, kartofler og gulerødder

  • Forret eller dessert: Mini-croissant med hønsesalat

Fredag den 16/1

  • Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Bondepige med slør

Lørdag den 17/1

  • Hovedret: Meunierestegt ising med citron og persille, persillesauce, kartofler og rodfrugtblanding

  • Forret eller dessert: Rødbede-tzatziki med grissinistænger

Søndag den 18/1

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og ½ æble med gelé

  • Forret eller dessert: Jordbærmousse med havreknas

Mandag den 19/1

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat og broccoli

  • Forret eller dessert: Ovnbagte pærer med kardemomme og is

Tirsdag den 20/1

  • Hovedret: Farsbrød med porre, skysauce, kartofler og bagte rodfrugter

  • Forret eller dessert: Grønsagsterrine med dressing

Onsdag den 21/1

  • Hovedret: Indisk kyllingegryde med ris/kartofler og broccoli

  • Forret eller dessert: Æblegrød med mælk eller fløde

Torsdag den 22/1

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål og kartofler

  • Forret eller dessert: Butterdejssnitte med tomat

Fredag den 23/1

  • Hovedret: Stegt kylling med skysauce, kartofler og agurkesalat

  • Forret eller dessert: Græskarmousse

Lørdag den 24/1

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Andebryst med dadel- og tomatpistou

Søndag den 25/1

  • Hovedret: Enebærgryde med selleri-kartoffelmos og bagte rodfrugter

  • Forret eller dessert: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 26/1

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Bagt kartoffel med gulerodhummus og bacon

Tirsdag den 27/1

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og rødbeder

  • Forret eller dessert: Pandekage med is

Onsdag den 28/1

  • Hovedret: Kyllingefarsbrød med stegte kartofler, whiskysauce og ærter

  • Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker

Torsdag den 29/1

  • Hovedret: Tomatsuppe med kødboller og ostebrød

  • Forret eller dessert: Bagt pasta med dilddressing

Fredag den 30/1

  • Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler/mos og rødbeder

  • Forret eller dessert: Budding med saftsauce

Lørdag den 31/1

  • Hovedret: Kyllingefrikadeller med sursød sauce, kartofler og rosenkål

  • Forret eller dessert: Yoghurtfromage med mandler og kirsebærsauce

Overraskelser i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje