Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre Mad og cafeterier Cafeterier på Seniorområdet Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteria Bertram Knudsens Have

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.

Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage. 

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent alle dage:

  • kl. 08.30 - 10.30
  • kl. 11.30 - 13.00
  • kl. 14.30 - 16.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have

Onsdag den 1:

  • Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, små stegte kartofler og tomatsalat
  • Forret eller dessert: Tiramisu

Torsdag den 2:

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Blomkålspuré med røget laksetatar med dild

Fredag den 3:

  • Hovedret: Medister med snysk/sønderjysk grønsagsstuvning og rødbeder
  • Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk eller fløde

Lørdag den 4:

  • Hovedret: Skinkemignion med bløde løg skysauce, kartofler og gulerødder
  • Forret eller dessert: Blinis med ostecreme og purløg

Søndag den 5:

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og bønner
  • Forret eller dessert: Rabarberkompot med flødeskum

Mandag den 6:

  • Hovedret: Kyllingefrikadeller med skysauce, kartofler og rødkål
  • Forret eller dessert: Gulerodshummus med grissini

Tirsdag den 7:

  • Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sauce, kartofler og gulerødder
  • Forret eller dessert: ½ æg med bacon, purløg og flutes

Onsdag den 8:

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Rabarbergrød med mælk eller fløde

Torsdag den 9:

  • Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og broccoli
  • Forret eller dessert: Porreforret med rejer og flutes

Fredag den 10:

  • Hovedret: Farsbrød med feta, tomatsauce, ristede kartofler og salat
  • Forret eller dessert: Tzatziki med foccacia

Lørdag den 11:

  • Hovedret: Langtidsstegt grisekæber med bacon, skysauce, kartoffelmos og rødbeder
  • Forret eller dessert: Vaniljebudding med frugtsauce

Søndag den 12:

  • Hovedret: Søndagsgryde med basilikum, kartofler og euromix
  • Forret eller dessert: Parfait med chokoladesauce

Mandag den 13:

  • Hovedret: Æggekage med bacon, tomat, rugbrød og purløg
  • Forret eller dessert: Spejlæg (ananas og fersken) med råcreme

Tirsdag den 14:

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og rødbeder
  • Forret eller dessert: Skyr-koldskål med guf

Onsdag den 15:

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Ommelet med røget laks og spirer

Torsdag den 16:

  • Hovedret: Meunierestegt ising med citron/persille sauce, kartofler og bagte gulerødder
  • Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød

Fredag den 17:

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og broccoliblanding
  • Forret eller dessert: Minisandwich med hytteost og avocado

Lørdag den 18:

  • Hovedret: Grillkylling med skysauce, kartofler og agurkesalat
  • Forret eller dessert: Kold rabarbersuppe med flødeskum

Søndag den 19:

  • Hovedret: Kalvesteg med portvinssauce, kartofler og asier
  • Forret eller dessert: Solbærmousse med flødeskumscreme

Mandag den 20:

  • Hovedret: Kogt skinke med flødestuvet spinat og kartofler
  • Forret eller dessert: Marinerede rejer med flutes

Tirsdag den 21:

  • Hovedret: Kyllingefarsbrød med tomatsauce, små stegte kartofler og ærter
  • Forret eller dessert: Bagt pasta med dilddressing

Onsdag den 22:

  • Hovedret: Køkkenets overraskelse
  • Forret eller dessert: Fuglereder med hindbærfool

Torsdag den 23:

  • Hovedret: Meunierestegt ising med citron/persille sauce, kartofler og bagte gulerødder
  • Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød

Fredag den 24:

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og broccoliblanding
  • Forret eller dessert: Minisandwich med hytteost og avocado

Lørdag den 25:

  • Hovedret: Grillkylling med skysauce, kartofler og agurkesalat
  • Forret eller dessert: Kold rabarbersuppe med flødeskum

Søndag den 26:

  • Hovedret: Sprængt nakke med krydderurtesauce, kartofler og blomkålsblanding
  • Forret eller dessert: Yoghurtdessert med hindbær

Mandag den 27:

  • Hovedret: Kyllingegryde med kartoffelmos, frisk persille og salat
  • Forret eller dessert: Blinis med rygeostecreme og purløg

Tirsdag den 28:

  • Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder og kartofler
  • Forret eller dessert: Kold rabarbersuppe med flødeskum

Onsdag den 29:

  • Hovedret: Fiskefilet med persillesauce, kartofler og rødbedesalat
  • Forret eller dessert: Frugtgrød

Torsdag den 30:

  • Hovedret: Spidskålsgryde med kalkun
  • Forret eller dessert: Minicroissant med æggesalat, tomat og karse

Fredag den 31:

  • Hovedret: Pølser med kartoffelsalat og broccoli
  • Forret eller dessert: Skyr-koldskål med guf

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt

Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 7979 8080
laikr@kolding.dk  

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje