Cafeteria Bertram Knudsens Have
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Bertram Knudsens Have, Bertram Knudsens Vej 178, 6000 Kolding.
Du kan vælge mellem hovedret, forret eller dessert, smørrebrød, håndmad, salat og dagens kage.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent alle dage:
- kl. 08.30 - 16.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Bertram Knudsens Have
Lørdag den 1. november
-
Hovedret: Forloren and med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Ost med kiks og frugt
Søndag den 2. november
-
Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og rødbeder
-
Forret eller dessert: Hindbærfool
Mandag den 3. november
-
Hovedret: Grønsagspaprikagryde med persillekartoffelmos og asier
-
Forret eller dessert: Pandekager med is
Tirsdag den 4. november
-
Hovedret: Medister med kartofler og stuvet bønner
-
Forret eller dessert: Klar suppe med boller og urter samt ris
Onsdag den 5. november
-
Hovedret: Oksespidsbryst med peberrodssauce, kartofler og karotter
-
Forret eller dessert: Lille rejecocktail
Torsdag den 6. november
-
Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, stegte kartofler og råkost
-
Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød med mælk eller fløde
Fredag den 7. november
-
Hovedret: Brunkål med flæsk, kartofler, sennep og rødbeder
-
Forret eller dessert: Paneret grønsagsstænger med fetacreme
Lørdag den 8. november
-
Hovedret: Hot wings med whiskysauce, stegte kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Squashrulle med røget laks
Søndag den 9. november
-
Hovedret: Ribbensteg med skysauce, kartofler og asier
-
Forret eller dessert: Citronfromage
Mandag den 10. november
-
Hovedret: Andebryst med skysauce, kartofler, brunede kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Risalamande med kirsebærsauce
Tirsdag den 11. november
-
Hovedret: Stegte pølser med varm kartoffelsalat og broccoli
-
Forret eller dessert: Isvafler
Onsdag den 12. november
-
Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og gulerødder
-
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Torsdag den 13. november
-
Hovedret: Pizza med skinke og ost, hertil salat og dressing
-
Forret eller dessert: Fløderand med frugtsauce
Fredag den 14. november
-
Hovedret: Gullashsuppe med flutes
-
Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce
Lørdag den 15. november
-
Hovedret: Kål pølser med stuvet grønkål og brunede kartofler
-
Forret eller dessert: Lille omelet med peberrodscreme og laks
Søndag den 16. november
-
Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler/kryddermos og bagte gulerødder
-
Forret eller dessert: Ost med kiks og frugt
Mandag den 17. november
-
Hovedret: Irisk stuvning med kartofler og asier
-
Forret eller dessert: Blinis med cremefraiche og kaviar
Tirsdag den 18. november
-
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og gulerødder
-
Forret eller dessert: Frugtgrød med mælk eller fløde
Onsdag den 19. november
-
Hovedret: Medister med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Solbærsuppe med tvebakker
Torsdag den 20. november
-
Hovedret: Bønnegryde med kartoffelmos og rødbeder
-
Forret eller dessert: Mini ostepie med cremefraiche og rejer
Fredag den 21. november
-
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder samt kartofler
-
Forret eller dessert: Henkogt pære med makronflødeskum
Lørdag den 22. november
-
Hovedret: Farsbrød med feta, skysauce, pommes rösti og ratatouille
-
Forret eller dessert: Bagt pasta med dilddressing
Søndag den 23. november
-
Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Panna Cotta med frugtgelé
Mandag den 24. november
-
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål og kartofler
-
Forret eller dessert: Hønsesalat med ananas og bacon
Tirsdag den 25. november
-
Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffelmos og rødbeder
-
Forret eller dessert: Pandekager med is
Onsdag den 26. november
-
Hovedret: Hvidkålsrouletter med skysauce, kartofler og blomkål
-
Forret eller dessert: Jordbærtærte
Torsdag den 27. november
-
Hovedret: Stegt kylling med whiskysauce, stegte kartofler og agurkesalat
-
Forret eller dessert: Citronfromage
Fredag den 28. november
-
Hovedret: Hjertegullasch med kartoffelmos og syltede perleløg
-
Forret eller dessert: Henkogt fersken med ymercreme
Lørdag den 29. november
-
Hovedret: Andebryst med skysauce, kartofler og bagte rødbeder
-
Forret eller dessert: Dampet rødspætte med laksemousse og dressing
Søndag den 30. november
-
Hovedret: Benløse fugle med skysauce, kartofler og broccoli
-
Forret eller dessert: Ymer ris
Kontakt
Ledende økonoma Laila Stenholdt Kristensen
Telefon 38 20 80 80