Skip til hoved indholdet

Cafeteria Lindely

Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.

Åbningstider

Åbningstiderne i cafeen er 

  • Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
  • Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Lindely

Søndag den 1. december

  • Hovedret: Flæskesteg med skysovs, kartofler, rødkål, chips
  • Biret: Ananasfromage med flødeskum

Mandag den 2. december

  • Hovedret: Skinke med flødekartofler, salat

Tirsdag den 3. december

  • Hovedret: Stegt lever med løgsovs, kartofler, grønt
  • Biret: Risengrød med kanelsukker, saft, smør

Onsdag den 4. december

  • Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sovs, kartofler, surt

Torsdag den 5. december

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsovs, kartofler, grønt
  • Biret: Linsesuppe med cremefraiche

Fredag den 6. december

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede, ketchup

Lørdag den 7. december

  • Hovedret: Chili con carne med kartofler, grønt
  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 8. december

  • Hovedret: Rullesteg med skysovs, kartofler, rødkål
  • Biret: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 9. december

  • Hovedret: Skinkemignon med paprikasovs, kartofler, grønt

Tirsdag den 10. december

  • Hovedret: Julefrokost

Onsdag den 11. december

  • Hovedret: Sylte med stuvede kartofler, rødbede, sennep

Torsdag den 12. december

  • Hovedret: Stegt torsk med remouladesovs, kartofler, grønt
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Fredag den 13. december

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, rødbede, sennep

Lørdag den 14. december

  • Hovedret: Bøf med whiskysovs, kartofler, grønt
  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 15. december

  • Hovedret: Husarsteg med skysovs, kartofler, grønt
  • Biret: Kanel panna cotta med kirsebærsovs

Mandag den 16. december

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede

Tirsdag den 17. december

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, rødbede
  • Biret: Æblekage med flødeskum

Onsdag den 18. december

  • Hovedret: Høns a la Marengo med kartofler, grønt

Torsdag den 19. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt
  • Biret: Boghvedegrød med sirup, kærnemælk

Fredag den 20. december

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, surt

Lørdag den 21. december

  • Hovedret: Svensk pølseret med ærter
  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 22. december

  • Hovedret: Rødvinsmarineret svinekam med rødvinssovs, kartofler, grønt
  • Biret: Fløderand med jordbærsovs

Mandag den 23. december

  • Hovedret: Indisk karrygryde med ris, kartofler, grønt

Tirsdag den 24. december

  • Hovedret: Andebryst med skysovs, kartofler, brune kartofler, rødkål, chips
  • Biret: Ris a la mande med kirsebærsovs

Onsdag den 25. december

  • Hovedret: Kalvesteg med vildtsovs, kartofler, bønner
  • Biret: Pistaciefromage med flødeskum

Torsdag den 26. december

  • Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysovs, kartofler, grønt
  • Biret: Pærer med vaniljeis, chokoladesovs

Fredag den 27. december

  • Hovedret: Japansk gryderet med kartofler, ris, grønt

Lørdag den 28. december

  • Hovedret: Kotelet med paprikasovs, kartofler, grønt
  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 29. december

  • Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysovs, kartofler, grønt
  • Biret: Frugtsalat

Mandag den 30. december

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler, rødbede

Tirsdag den 31. december

  • Hovedret: Hamburgerryg og kålpølse med grønlangkål, kartofler, brune kartofler, chips, rødbede
  • Biret: Citronfromage med flødeskum

Kontakt

Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje