Skip til hoved indholdet

Cafeteria Lindely

Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.

Åbningstider

Åbningstiderne i cafeen er 

  • Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
  • Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Lindely

Mandag den 1. december

  • Hovedret: Oksekød med peberrodsovs, kartofler, bønner

Tirsdag den 2. december

  • Hovedret: Stegt lever med løgsovs, kartofler, grønt

  • Biret: Chokoladebudding med flødeskum

Onsdag den 3. december

  • Hovedret: Omelet med stuvet spinat, kartofler, grønt

  • Biret: Æblekage med flødeskum

Torsdag den 4. december

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesovs, kartofler, grønt

  • Biret: Risengrød med kanelsukker, saft, smør

Fredag den 5. december

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede, ketchup

Lørdag den 6. december

  • Hovedret: Julemedister med gl. hvidkål, kartofler, rødbede

  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 7. december

  • Hovedret: Nakkesteg med skysovs, kartofler, rødkål

  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 8. december

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grønt

Tirsdag den 9. december

  • Hovedret: Sylte med stuvet kartofler, rødbede

  • Biret: Grønkålssuppe

Onsdag den 10. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt

  • Biret: Mannagrød med smør, saft, kanelsukker

Torsdag den 11. december

  • Hovedret: Julefrokost

Fredag den 12. december

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, rødbede, sennep

Lørdag den 13. december

  • Hovedret: Julefarsbrød med brunsovs, kartofler, rødkål

  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 14. december

  • Hovedret: Husarsteg med skysovs, kartofler, grønt

  • Biret: Panna cotta med kirsebærsovs

Mandag den 15. december

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede

Tirsdag den 16. december

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, rødbede

  • Biret: Klar suppe med boller

Onsdag den 17. december

  • Hovedret: Høns a la marengo, kartofler, grønt

  • Biret: Æbleflæsk med rugbrød

Torsdag den 18. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt

  • Biret: Aspargessuppe med kødboller

Fredag den 19. december

  • Hovedret: Indisk kyllingegryde med ris, kartofler, grønt

Lørdag den 20. december

  • Hovedret: Kogt skinke med urtesovs, kartofler, grønt

  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 21. december

  • Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesovs, kartofler, ærter

  • Biret: Appelsinris

Mandag den 22. december

  • Hovedret: Svensk pølseret

Tirsdag den 23. december

  • Hovedret: Kotelet i paprikasovs, kartofler, grønt

  • Biret: Pandekager med marmelade

Onsdag den 24. december

  • Hovedret: Andebryst med sovs, kartofler, brune kartofler, rødkål, chips

  • Biret: Ris a la mande med kirsebærsovs

Torsdag den 25. december

  • Hovedret: Kalvesteg med vildtsovs, kartofler, grønt

  • Biret: Pistaciefromage med flødeskum

Fredag den 26. december

  • Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysovs, kartofler, grønt

Lørdag den 27. december

  • Hovedret: Skinke mignon med skysovs, kartofler, grønt

  • Biret: Frugtgrød med mælk

Søndag den 28. december

  • Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler, grønt

  • Biret: Islagkage

Mandag den 29. december

  • Hovedret: Boller i karry med ris, kartofler, ærter

Tirsdag den 30. december

  • Hovedret: Kogt torsk med sennepsovs, kartofler, grønt

  • Biret: Tarteletter med høns i asparges

Onsdag den 31. december

  • Hovedret: Hamburgryg og kålpølser med grønlangkål, kartofler, brunekartofler, rødbede, sennep

  • Biret: Citronfromage med flødeskum

Kontakt

Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje