Cafeteria Lindely
Cafeteriet ligger Lindegade 2, 6580 Vamdrup.
Åbningstider
Åbningstiderne i cafeen er
- Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00
- Lørdag, søndag og helligdage kl. 11.30 - 12.30.
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Lindely
Mandag den 1. december
-
Hovedret: Oksekød med peberrodsovs, kartofler, bønner
Tirsdag den 2. december
-
Hovedret: Stegt lever med løgsovs, kartofler, grønt
-
Biret: Chokoladebudding med flødeskum
Onsdag den 3. december
-
Hovedret: Omelet med stuvet spinat, kartofler, grønt
-
Biret: Æblekage med flødeskum
Torsdag den 4. december
-
Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesovs, kartofler, grønt
-
Biret: Risengrød med kanelsukker, saft, smør
Fredag den 5. december
-
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede, ketchup
Lørdag den 6. december
-
Hovedret: Julemedister med gl. hvidkål, kartofler, rødbede
-
Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 7. december
-
Hovedret: Nakkesteg med skysovs, kartofler, rødkål
-
Biret: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 8. december
-
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grønt
Tirsdag den 9. december
-
Hovedret: Sylte med stuvet kartofler, rødbede
-
Biret: Grønkålssuppe
Onsdag den 10. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt
-
Biret: Mannagrød med smør, saft, kanelsukker
Torsdag den 11. december
-
Hovedret: Julefrokost
Fredag den 12. december
-
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, rødbede, sennep
Lørdag den 13. december
-
Hovedret: Julefarsbrød med brunsovs, kartofler, rødkål
-
Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 14. december
-
Hovedret: Husarsteg med skysovs, kartofler, grønt
-
Biret: Panna cotta med kirsebærsovs
Mandag den 15. december
-
Hovedret: Brændende kærlighed med rødbede
Tirsdag den 16. december
-
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, rødbede
-
Biret: Klar suppe med boller
Onsdag den 17. december
-
Hovedret: Høns a la marengo, kartofler, grønt
-
Biret: Æbleflæsk med rugbrød
Torsdag den 18. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesovs, kartofler, grønt
-
Biret: Aspargessuppe med kødboller
Fredag den 19. december
-
Hovedret: Indisk kyllingegryde med ris, kartofler, grønt
Lørdag den 20. december
-
Hovedret: Kogt skinke med urtesovs, kartofler, grønt
-
Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 21. december
-
Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesovs, kartofler, ærter
-
Biret: Appelsinris
Mandag den 22. december
-
Hovedret: Svensk pølseret
Tirsdag den 23. december
-
Hovedret: Kotelet i paprikasovs, kartofler, grønt
-
Biret: Pandekager med marmelade
Onsdag den 24. december
-
Hovedret: Andebryst med sovs, kartofler, brune kartofler, rødkål, chips
-
Biret: Ris a la mande med kirsebærsovs
Torsdag den 25. december
-
Hovedret: Kalvesteg med vildtsovs, kartofler, grønt
-
Biret: Pistaciefromage med flødeskum
Fredag den 26. december
-
Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysovs, kartofler, grønt
Lørdag den 27. december
-
Hovedret: Skinke mignon med skysovs, kartofler, grønt
-
Biret: Frugtgrød med mælk
Søndag den 28. december
-
Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler, grønt
-
Biret: Islagkage
Mandag den 29. december
-
Hovedret: Boller i karry med ris, kartofler, ærter
Tirsdag den 30. december
-
Hovedret: Kogt torsk med sennepsovs, kartofler, grønt
-
Biret: Tarteletter med høns i asparges
Onsdag den 31. december
-
Hovedret: Hamburgryg og kålpølser med grønlangkål, kartofler, brunekartofler, rødbede, sennep
-
Biret: Citronfromage med flødeskum
Kontakt
Køkkenleder Susanne Stærmose
Telefon 30 31 98 77