Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre Mad og cafeterier Cafeterier på Seniorområdet Cafeteria Midtgaarden

Cafeteria Midtgaarden

Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
  • Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden

Onsdag 1:

  • Hovedret 1: Stegt torsk med remouladesauce, kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Hovedret 2: Skinkemignon i vildtsauce med kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Kvarkfromage pyntet med flødeskum (24,00 kr.) - Cafeteriaet lukker kl.12.00

Torsdag 2:

  • Hovedret 1: Ungarsk gullasch med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder (54,00 kr.)
  • Biret 2: Minestronesuppe a la Elbo eller dagens dessert (24,00 kr.)

Fredag 3:

  • Hovedret 1: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Panna cotta med kirsebærsauce (24,00 kr.)

Mandag 6:

  • Hovedret 1: Medister med snysk, grøntsager og rødbeder (54,00 kr.)
  • Hovedret 2: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Fersken med flødeskum (24,00 kr.)

Tirsdag 7:

  • Hovedret 1: Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Rødgrød med fløde/mælk (54,00 kr.)

Onsdag 8:

  • Hovedret 1: Farseret porre med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt (54,00 kr.)
  • Biret 2: Risengrød med kanelsukker, smør og saft (54,00 kr.)

Torsdag 9:

  • Lukket

Fredag 10:

  • Lukket

Lørdag 11:

  • Lukket

Søndag 12:

  • Lukket

Mandag den 13. maj

  • Hovedret: Søndagsgryde med kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker (24,00 kr.)

Mandag den 13. maj

  • Hovedret: Søndagsgryde med kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker (24,00 kr.)

Tirsdag den 14. maj

  • Hovedret 1: Ising med panering, lyssauce, kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Hovedret 2: Høns i asparges med kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Skovbærgrød med fløde/mælk (24,00 kr.)

Onsdag den 15. maj

  • Hovedret: Kotelet i fad med ris eller kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Aspargessuppe med kødboller eller dagens dessert (24,00 kr.)

Torsdag den 16. maj

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler, grøntsager og ribsgele (54,00 kr.)
  • Biret: Chokoladebudding pyntet med flødeskum (24,00 kr.)

Fredag den 17. maj

  • Hovedret: Kalvesteg med portvinssauce, kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Citronfromage pyntet med flødeskum (24,00 kr.)

Lørdag den 18. maj

  • Lukket

Søndag den 19. maj

  • Lukket

Mandag den 20. maj

  • Lukket

 Tirsdag 21. april:

  • Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler, grøntsager og coleslaw (54,00 kr.)
  • Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj (24,00 kr.)

Onsdag 22. april:

  • Hovedret: Kødsauce med pasta eller kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Frokostret: Øllebrød med flødeskum (24,00 kr.)

Torsdag 23. april:

  • Hovedret: Stegt rødspætte med persillesauce, kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Hovedret: Enebærgryde med kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Pære med makronfløde (24,00 kr.)

Fredag 24. april:

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål (54,00 kr.)
  • Biret: Karamelfromage pyntet med flødeskum (24,00 kr.)

Lørdag den 25. maj

  • Lukket

Søndag den 26. maj

  • Lukket

 Mandag 27. april:

  • Hovedret: Bøf med løg og løgsauce, kartofler, grøntsager og rødbeder (54,00 kr.)
  • Biret: Budding med jordbær/blåbærsauce (24,00 kr.)

Tirsdag 28. april:

  • Hovedret: Karbonade med stuvet ærter/gulerødder, kartofler og grøntsager (54,00 kr.)
  • Biret: Kærnemælksfromage med kirsebærsauce (24,00 kr.)

Onsdag 29. april:

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og ærter (54,00 kr.)
  • Biret: Alliancegrød med fløde/mælk (24,00 kr.)

Kontakt

Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95
wisa@kolding.dk 

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje