Cafeteria Midtgaarden
Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
- Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden
Fredag den 2. januar
-
Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Kakaosuppe med hjemmelavet is – 26kr.
Mandag den 5. januar
-
Hovedret: Skinkemignon i vildtsauce med kartofler, grøntsager og ribsgele – 58kr.
-
Biret: Fersken med flødeskum – 26kr.
Tirsdag den 6. januar
-
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler, grøntsager, sennep og rødbeder – 58kr.
-
Hovedret: Kalkunfrikadeller med whiskysauce, kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce – 26kr.
Onsdag den 7. januar
-
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder – 58kr.
-
Biret: Æblegrød med fløde/mælk – 26kr.
Torsdag den 8. januar
-
Hovedret: Svineragout med ris eller kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Minestronesuppe eller dagens dessert – 26kr.
Fredag den 9. januar
-
Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og asier – 58kr.
-
Biret: Mangofromage pyntet med flødeskum – 26kr.
Mandag den 12. januar
-
Hovedret: Gulerodskarbonader med stuvet ærter/gulerødder, kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Frugtsalat – 26kr.
Tirsdag den 13. januar
-
Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Klar suppe med kød/melboller eller chokoladebudding – 26kr.
Onsdag den 14. januar
-
Hovedret: Forloren hare med brun sauce, kartofler, grøntsager og ribsgele – 58kr.
-
Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj – 26kr.
Torsdag den 15. januar
-
Hovedret: Stegt lever i løgsauce med kartofler, grøntsager og asier – 58kr.
-
Hovedret: Sort gryde med kartofler, grøntsager og asier – 58kr.
-
Biret: Jordbærgrød med fløde/mælk – 26kr.
Fredag den 16. januar
-
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler, grøntsager og rødbeder – 58kr.
-
Biret: Romfromage med jordbær/blåbærsauce – 26kr.
Mandag den 19. januar
-
Hovedret: Ungarsk gullasch med kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft – 26kr.
Tirsdag den 20. januar
-
Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler, grøntsager og agurkesalat – 58kr.
-
Biret: Mannadessert med svesker pyntet med flødeskum – 26kr.
Onsdag den 21. januar
-
Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Appelsinris – 26kr.
Torsdag den 22. januar
-
Hovedret: Bøf med bearnaisesauce, kartofler og ærter – 58kr.
-
Biret: Aspargessuppe med kødboller eller chiadessert – 26kr.
Fredag den 23. januar
-
Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål – 58kr.
-
Biret: Moccafromage pyntet med flødeskum – 26kr.
Mandag den 26. januar
-
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler, grøntsager og rødbeder – 58kr.
-
Biret: Pære med makronflødeskum – 26kr.
Tirsdag den 27. januar
-
Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler, grøntsager og coleslaw – 58kr.
-
Biret: Øllebrød med flødeskum – 26kr.
Onsdag den 28. januar
-
Hovedret: Hvidkålsroulade med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt – 58kr.
-
Biret: Kartoffelsuppe med et drys af bacon eller skovbærgrød – 26kr.
Torsdag den 29. januar
-
Hovedret: Høns a la Marengo med kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Trifli pyntet med flødeskum – 26kr.
Fredag den 30. januar
-
Hovedret: Hamburgerryg med krydderurtesauce, kartofler og grøntsager – 58kr.
-
Biret: Fløderand med kirsebærsauce – 26kr.
Kontakt
Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95