Cafeteria Midtgaarden
Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
- Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden
Torsdag den 2. januar
- Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og solbærsyltetøj - 56 kr.
- Biret: Prinsessedessert pyntet med flødeskum - 25 kr.
Fredag den 3. januar
- Hovedret: Benløsefugle (gris) med skysauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Budding med jordbær/blåbærsauce - 25 kr.
Mandag den 6. januar
- Hovedret: Skinkemignon i vildtsauce med kartofler, grøntsager og ribsgele - 56 kr.
- Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker - 25 kr.
Tirsdag den 7. januar
- Hovedret: Brunkål med kartofler, grøntsager, rødbeder og sennep - 56 kr.
- Hovedret: Svineragout med ris eller kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce - 25 kr.
Onsdag den 8. januar
- Hovedret: Kødsauce med pasta eller kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Skovbærgrød med fløde/mælk - 25 kr.
Torsdag den 9. januar
- Hovedret: Fiskenuggets med dildsauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Skovbærtrifli pyntet med flødeskum - 25 kr.
Fredag den 10. januar
- Hovedret: Gulerodskarbonade med stuvet ærter/gulerødder og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Mangofromage pyntet med flødeskum - 25 kr.
Mandag den 13. januar
- Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Fersken med flødeskum - 25 kr.
Tirsdag den 14. januar
- Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Klar suppe med kød/mel boller eller dagens dessert - 25 kr.
Onsdag den 15. januar
- Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Hovedret: Amagergryde med kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft - 25 kr.
Torsdag den 16. januar
- Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler, grøntsager og ribsgele - 56 kr.
- Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj - 25 kr.
Fredag den 17. januar
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Romfromage med jordbær/blåbærsauce - 25 kr.
Mandag den 20. januar
- Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder - 56 kr.
- Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner - 25 kr.
Tirsdag den 21. januar
- Hovedret: Forloren hare med vildtsauce, kartofler, grøntsager og ribsgele - 56 kr.
- Biret: Mannadessert med svesker - 25 kr.
Onsdag den 22. januar
- Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Æblegrød med fløde/mælk - 25 kr.
Torsdag den 23. januar
- Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt - 56 kr.
- Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk - 25 kr.
Fredag den 24. januar
- Hovedret: Ribbensteg med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 56 kr.
- Biret: Moccafromage pyntet med flødeskum - 25 kr.
Mandag den 27. januar
- Hovedret: Gule ærter med sprødstegt nakke, kartofler, grøntsager, rødbeder og sennep - 56 kr.
- Hovedret: Enebærgryde med kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Frugtsalat - 25 kr.
Tirsdag den 28. januar
- Hovedret: Kyllingelår med skysauce, kartofler, grøntsager og agurkesalat - 56 kr.
- Biret: Rødgrød med fløde/mælk - 25 kr.
Onsdag den 29. januar
- Hovedret: Gullasch med kartoffelmos, grøntsager og surt - 56 kr.
- Biret: Trifli pyntet med flødeskum - 25 kr.
Torsdag den 30. januar
- Hovedret: Frikadeller med gammeldags hvidkål, kartofler, grøntsager og rødbeder - 56 kr.
- Biret: Sveskedrøm - 25 kr.
Fredag den 31. januar
- Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
- Biret: Fløderand med brombærsauce - 25 kr.
Mandag den 3. februar
Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager - 56 kr.
Hovedret: Boller i karry med ris eller kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Fersken med flødeskum - 25 kr.
Tirsdag den 4. februar
Hovedret: Bøf med løg i løgsauce med kartofler, grøntsager og rødbeder - 56 kr.
Biret: Blommegrød med fløde/mælk - 25 kr.
Onsdag den 5. februar
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt - 56 kr.
Biret: Øllebrød med flødeskum - 25 kr.
Torsdag den 6. februar
Hovedret: Stegt torsk med remouladesauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Hovedret: Kotelet i provencesauce med ris eller kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Panna cotta med kirsebærsauce - 25 kr.
Fredag den 7. februar
Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og solbærsyltetøj - 56 kr.
Biret: Sherryfromage pyntet med flødeskum eller klar suppe med kød/mel boller - 25 kr.
Mandag den 10. februar
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder - 56 kr.
Biret: Pære med makronfløde - 25 kr.
Tirsdag den 11. februar
Hovedret: Stegt ising med persillesauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Hovedret: Høns a la Marengo med kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Hytteostedessert med jordbærsauce - 25 kr.
Onsdag den 12. februar
Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Kartoffelsuppe med et drys af bacon eller dagens dessert - 25 kr.
Torsdag den 13. februar
Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Æblegrød med fløde/mælk - 25 kr.
Fredag den 14. februar
Hovedret: Benløse fugle (gris) med skysauce, kartofler, grøntsager og asier - 56 kr.
Biret: Citronfromage pyntet med flødeskum - 25 kr.
Mandag den 17. februar
Hovedret: Skibberlabskovs med ½ rugbrød, grøntsager og rødbeder - 56 kr.
Biret: Budding med kirsebærsauce - 25 kr.
Tirsdag den 18. februar
Hovedret: Kotelet med æble/peberrod, skysauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Stikkelsbærgrød med fløde/mælk - 25 kr.
Onsdag den 19. februar
Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft - 25 kr.
Torsdag den 20. februar
Hovedret: Svineragout med ris eller kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Appelsinris - 25 kr.
Fredag den 21. februar
Hovedret: Karbonade med stuvet ærter/gulerødder, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Irsk kaffefromage pyntet med flødeskum - 25 kr.
Mandag den 24. februar
Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager - 56 kr.
Hovedret: Irsk stuvning med kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner - 25 kr.
Tirsdag den 25. februar
Hovedret: Skinkeschnitzel med whiskysauce, kartofler og ærter - 56 kr.
Biret: Skyrfromage med frugtcocktail - 25 kr.
Onsdag den 26. februar
Hovedret: Kødsauce med pasta eller kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Jordbærgrød med fløde/mælk - 25 kr.
Torsdag den 27. februar
Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grøntsager - 56 kr.
Biret: Jordbærtrifli pyntet med flødeskum - 25 kr.
Fredag den 28. februar
Hovedret: Ribbensteg med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 56 kr.
Biret: Mangofromage pyntet med flødeskum - 25 kr.
Kontakt
Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95