Cafeteria Midtgaarden
Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
- Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden
Tirsdag den 1. oktober
- Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler, grøntsager og agurkesalat - 54kr.
- Biret: Øllebrød med flødeskum - 24kr.
Onsdag den 2. oktober
- Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og grøntsager - 54kr.
- Hovedret: Skinkemignon med bløde løg, skysauce, kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Æblegrød med fløde/mælk - 24kr.
Torsdag den 3. oktober
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 54kr.
- Biret: Minestronesuppe eller dagens dessert - 24kr.
Fredag den 4. oktober
- Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler, grøntsager og surt - 54kr.
- Biret: Budding med kirsebærsauce - 24kr.
Lørdag den 5. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 6. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 7. oktober
- Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54kr.
- Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk - 24kr.
Tirsdag den 8. oktober
- Hovedret: Gulerodskarbonader med stuvet ærter/gulerødder, kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Sveskedrøm pyntet med flødeskum - 24kr.
Onsdag den 9. oktober
- Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og gulerødder - 54kr.
- Hovedret: Boller i karry med ris eller kartofler og gulerødder - 54kr.
- Biret: Alliancegrød med fløde/mælk - 24kr.
Torsdag den 10. oktober
- Hovedret: Kotelet i fad med ris eller kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Trifli pyntet med flødeskum - 24kr.
Fredag den 11. oktober
- Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål - 54kr.
- Biret: Karamelfromage pyntet med flødeskum - 24kr.
Lørdag den 12. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 13. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 14. oktober
- Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler, grøntsager og ribsgele - 54kr.
- Biret: Frugtsalat - 24kr.
Tirsdag den 15. oktober
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54kr.
- Biret: Risvandgrød med æblemos og mælk - 24kr.
Onsdag den 16. oktober
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og ærter - 54kr.
- Biret: Aspargessuppe med kødboller eller dagens dessert - 24kr.
Torsdag den 17. oktober
- Hovedret: Kødsauce med pasta eller kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Skovbærgrød med fløde/mælk - 24kr.
Fredag den 18. oktober
- Hovedret: Kogt skinke med pikantostesauce, kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Panna cotta med skovbærsauce - 24kr.
Lørdag den 19. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 20. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 21. oktober
- Hovedret: Svineragout med ris eller kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Fersken med flødeskum - 24kr.
Tirsdag den 22. oktober
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, grøntsager og rødbeder - 54kr.
- Biret: Chokoladebudding pyntet med flødeskum - 24kr.
Onsdag den 23. oktober
- Hovedret: Paneret ising med lys sauce, kartofler og grøntsager - 54kr.
- Hovedret: Sort gryde med kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft - 24kr.
Torsdag den 24. oktober
- Hovedret: Gullasch med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder - 54kr.
- Biret: Appelsinris pyntet med flødeskum - 24kr.
Fredag den 25. oktober
- Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og bønner - 54kr.
- Biret: Klar suppe med kød/mel boller eller dagens dessert - 24kr.
Torsdag den 26. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Fredag den 27. oktober
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 28. oktober
- Hovedret: Stegt sild med persillesauce, kartofler og grøntsager - 54kr.
- Hovedret: Sprængt kam med champignonsauce, kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker - 24kr.
Tirsdag den 29. oktober
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grøntsager - 54kr.
- Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager - 54kr.
- Biret: Mannadessert med svesker pyntet med flødeskum - 24kr.
Onsdag den 30. oktober
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder - 54kr.
- Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj - 24kr.
Torsdag den 31. oktober
- Hovedret: Lakselasagne med salat - 54kr.
- Hovedret: Hvidkålsroulade med brun sauce, kartofler, grøntsager og surt - 54kr.
- Biret: Blommegrød med fløde/mælk - 24kr.
Kontakt
Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95