Skip til hoved indholdet

Cafeteria Midtgaarden

Cafeteriet ligger i Midtgaarden, Nicolai Plads 10, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe den varme ret. Ønsker du smørrebrød, kage og andet skal det bestilles senest dagen før kl. 12.00.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 8.30 - 14.00
  • Varm mad fra kl. 11.30 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Midtgaarden

Mandag den 3. november

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartofler, grøntsager og asier – 56kr.

  • Biret: Frugtsalat – 25kr.

Tirsdag den 4. november

  • Hovedret: Medister med stuvet bønner, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Biret: Tomatsuppe med kødboller eller chiadessert pyntet med flødeskum – 25kr.

Onsdag den 5. november

  • Hovedret: Gulerodskarbonade med stuvet ærter/gulerødder, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Biret: Rødgrød med fløde/mælk – 25kr.

Torsdag den 6. november

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Hovedret: Gryderet a la Espagnole med kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Biret: Trifli pyntet med flødeskum – 25kr.

Fredag den 7. november

  • Hovedret: Kogt skinke med aspargessauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Biret: Moccafromage pyntet med flødeskum – 25kr.

Mandag den 10. november

  • Hovedret: Andebryst med skysauce, hvide og brune kartofler, grøntsager og rødkål – 56kr.

  • Biret: Ris a la mande med kirsebærsauce – 25kr.

Tirsdag den 11. november

  • Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler, grøntsager og rødbeder – 56kr.

  • Biret: Ymerfromage med brombærsauce – 25kr.

Onsdag den 12. november

  • Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og gulerødder – 56kr.

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignonsauce, kartofler og gulerødder – 56kr.

  • Biret: Kirsebærtrifli pyntet med flødeskum – 25kr.

Torsdag den 13. november

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbeder – 56kr.

  • Biret: Gullaschsuppe eller abrikosgrød med fløde/mælk – 25kr.

Fredag den 14. november

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og solbærsyltetøj – 56kr.

  • Biret: Ananasfromage pyntet med flødeskum – 25kr.

Mandag den 17. november

  • Hovedret: Irsk stuvning med grøntsager og rødbeder – 56kr.

  • Hovedret: Kålpølse med stuvet grønkål, kartofler, grønt, sennep og rødbeder – 56kr.

  • Biret: Fersken med flødeskum – 25kr.

Tirsdag den 18. november

  • Hovedret: Valgflæsk med persillesauce, kartofler, grøntsager og rødbeder – 56kr.

  • Biret: Øllebrød med flødeskum – 25kr.

Onsdag den 19. november

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Biret: Sveskegrød med fløde/mælk – 25kr.

Torsdag den 20. november

  • Hovedret: Fiskenuggets med dildsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler, grøntsager og asier – 56kr.

  • Biret: Sveskedrøm pyntet med flødeskum – 25kr.

Fredag den 21. november

  • Hovedret: Rullesteg med skysauce, kartofler, grøntsager og rødkål – 56kr.

  • Biret: Citronfromage pyntet med flødeskum – 25kr.

Mandag den 24. november

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler, grøntsager og rødbeder – 56kr.

  • Biret: Budding med jordbær/blåbærsauce – 25kr.

Tirsdag den 25. november

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og ærter – 56kr.

  • Biret: Pandekage med hjemmelavet is og jordbærsyltetøj – 25kr.

Onsdag den 26. november

  • Hovedret: Stegt kylling med skysauce, kartofler, grøntsager og agurkesalat – 56kr.

  • Biret: Æblegrød med fløde/mælk – 25kr.

Torsdag den 27. november

  • Hovedret: Forloren hare med skysauce, kartofler, grøntsager og ribsgele – 56kr.

  • Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og saft – 25kr.

Fredag den 28. november

  • Hovedret: Andelår med skysauce, brune og hvide kartofler, grøntsager og rødkål – 56kr.

  • Biret: Ris a la mande med kirsebærsauce – 25kr.

Kontakt

Køkkenleder Winnie Sandberg
Telefon 51 14 58 95

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje