Cafeteria Munkensdam
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Hver dag kl. 11.30 - 12.30
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Munkensdam
Mandag den 1. december
-
Hovedret: Kalkungryde med paprika, løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Tirsdag den 2. december
-
Hovedret: Stegt lever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Onsdag den 3. december
-
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og grønt
-
Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum
Torsdag den 4. december
-
Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk
Fredag den 5. december
-
Hovedret: Julemedister med julekål, brun sauce, kartofler og rødbede
-
Forret eller dessert: Hindbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Lørdag den 6. december
-
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Kirsebærgrød med mælk
Søndag den 7. december
-
Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 8. december
-
JULEFROKOST
Tirsdag den 9. december
-
Hovedret: Julesylte med stuvede kartofler, sennep, rødbede og grønt
-
Forret eller dessert: Grønkålssuppe
Onsdag den 10. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Øllebrød med flødeskum
Torsdag den 11. december
-
LUCIA
-
Risengrød med saft, smør og kanelsukker. Ostemadder
Fredag den 12. december
-
Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt
-
Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Lørdag den 13. december
-
Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Pære med flødeskum og chokoladedrys
Søndag den 14. december
-
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og bønner
-
Forret eller dessert: Kanel panna cotta med kirsebærsauce
Mandag den 15. december
-
Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos, rødbeder og grønt
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 16. december
-
Hovedret: Frikadeller med julekål, brun sauce, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk
Onsdag den 17. december
-
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Rosenkålssuppe
Torsdag den 18. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Budding med frugtsauce
Fredag den 19. december
-
Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Lørdag den 20. december
-
Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk
Søndag den 21. december
-
Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Appelsinris
Mandag den 22. december
-
Hovedret: Svensk pølseret med grønt
-
Forret eller dessert: Fersken med hindbærskum
Tirsdag den 23. december
-
Gudstjeneste
-
Risengrød med saft, smør og kanelsukker. Ostemad
Onsdag den 24. december
-
Hovedret: Take Away – spørg hvad vi kan tilbyde
-
Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller
Torsdag den 25. december
-
Forret eller dessert: Klar suppe med boller, urter og ris
Fredag den 26. december
-
Hovedret: Tartelet med høns i asparges og grønt
-
Forret eller dessert: Hjemmelavet is
Lørdag den 27. december
-
Hovedret: Skinke Mignon med skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Søndag den 28. december
-
Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler, grønt og chips
-
Forret eller dessert: Pære med ymercreme
Mandag den 29. december
-
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk
Tirsdag den 30. december
-
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Onsdag den 31. december
-
Hovedret: Take Away – spørg hvad vi kan tilbyde
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 1. januar
-
Hovedret: Lasagne med salat
-
Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum
Fredag den 2. januar
-
Hovedret: Skipperlabskovs med bagte grøntsager, smør, persille og rugbrød
-
Forret eller dessert: Æblegrød med mælk
Lørdag den 3. januar
-
Hovedret: Benløsefugle med persille, brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Ananas med flødeskum
Søndag den 4. januar
-
Hovedret: Høns i asparges, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Is med frugtsauce og vafler
Mandag den 5. januar
-
Hovedret: Italiensk kødsauce, pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Tirsdag den 6. januar
-
Hovedret: Blomkålsgratin med smørsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Minestronesuppe
Onsdag den 7. januar
-
Hovedret: Omelet med bacon og grønt
-
Forret eller dessert: Risengrød med smør, saft og kanelsukker
Torsdag den 8. januar
-
Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Ymerfromage med kirsebærsauce
Fredag den 9. januar
-
Hovedret: Skinkeschnitzel med champignons sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Tunmousse på salat, dressing og brød
Lørdag den 10. januar
-
Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Blommegrød med mælk
Søndag den 11. januar
-
Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 12. januar
-
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hindbærgrød med mælk
Tirsdag den 13. januar
-
Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Klar suppe med boller, urter og ris
Onsdag den 14. januar
-
Hovedret: Paprikagryde med løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Yoghurtfromage
Torsdag den 15. januar
-
Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Abrikosgrød med mælk
Fredag den 16. januar
-
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner
Lørdag den 17. januar
-
Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 18. januar
-
Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Romfromage med jordbærsauce
Mandag den 19. januar
-
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt
-
Forret eller dessert: Trifli
Tirsdag den 20. januar
-
Hovedret: Brændende kærlighed med rødbeder og grønt
-
Forret eller dessert: Mannadessert med svesker
Onsdag den 21. januar
-
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller
Torsdag den 22. januar
-
Hovedret: Toskansk gryde med kylling, pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk
Fredag den 23. januar
-
Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, grønt og agurkesalat
-
Forret eller dessert: Hønsesalat på grønt med ananas og brød
Lørdag den 24. januar
-
Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk
Søndag den 25. januar
-
Hovedret: Rullesteg med skysauce, kartofler, rødkål og chips
-
Forret eller dessert: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 26. januar
-
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Pære med chokoladesauce
Tirsdag den 27. januar
-
Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager til
-
Forret eller dessert: Blommegrød med mælk
Onsdag den 28. januar
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Boghvedegrød med kærnemælk og sirup
Torsdag den 29. januar
-
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Fredag den 30. januar
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Lørdag den 31. januar
-
Hovedret: Jægerbøf med paprikasauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Fersken med flødeskum
Søndag den 1. februar
-
Hovedret: Husarsteg m. skysauce, kartofler og bønner
-
Forret eller dessert: Fløderand m. kirsebærsauce
Mandag den 2. februar
-
Hovedret: Boller i selleri m. kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing
Tirsdag den 3. februar
-
Hovedret: Stegt fisk m. persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum
Onsdag den 4. februar
-
Hovedret: Millionlinser m. pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Yoghurtfromage
Torsdag den 5. februar
-
Hovedret: Baconrulle m. brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe m. pære og flødeskum
Fredag den 6. februar
-
Hovedret: Kogt høne m. peberrodssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hvidkålssuppe
Lørdag den 7. februar
-
Hovedret: Frikadeller m. stuvede bønner, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hindbærgrød m. mælk
Søndag den 8. februar
-
Hovedret: Oksesteg m. skysauce, kartofler, grønt og perleløg
-
Forret eller dessert: Sherryfromage m. flødeskum
Mandag den 9. februar
-
Hovedret: Fregatflæsk m. kartoffelmos og ovnbagte rødbeder
-
Frokostret: Aspargessuppe m. kødboller
Tirsdag den 10. februar
-
Hovedret: Grønne karbonader m. tomatsauce, brasede kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hytteost dessert m. jordbærsauce
Onsdag den 11. februar
-
Hovedret: Stegt kylling m. brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe m. tvebakker og flødeskum
Torsdag den 12. februar
-
Hovedret: Fiskefrikadeller m. hollandaisesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Kartoffel porre suppe m. bacon
Fredag den 13. februar
-
Hovedret: Skipperlabskovs m. rugbrød, persille og smør
-
Forret eller dessert: Fersken m. flødeskum
Lørdag den 14. februar
-
Hovedret: Forloren and m. brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Skovbær grød m. mælk
Søndag den 15. februar
-
Hovedret: Høns i asparges m. kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Citronfromage m. flødeskum
Mandag den 16. februar
-
Hovedret: Græske frikadeller m. hvidløgssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Budding m. kirsebærsauce
Tirsdag den 17. februar
-
Hovedret: Millionbøf m. pasta, ovnbagt grønt
-
Forret eller dessert: Mannagrød m. saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 18. februar
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Abrikosgrød m. mælk
Torsdag den 19. februar
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Pandekager m. sukker og syltetøj
Fredag den 20. februar
-
Hovedret: Kulinarisk gensyn
-
Forret eller dessert: Gullasch suppe m. creme fraiche
Lørdag den 21. februar
-
Hovedret: Karbonader m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød m. mælk
Søndag den 22. februar
-
Hovedret: Italiensk nakkesteg m. skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Irsk kaffefromage m. flødeskum
Mandag den 23. februar
-
Hovedret: Stegt kalvelever m. bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Pære m. makronfløde
Tirsdag den 24. februar
-
Hovedret: Pasta m. kyllingesauce og grønt
-
Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing
Onsdag den 25. februar
-
Hovedret: Kalkunschnitzel m. champignons sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Risengrød m. saft, smør og kanelsukker
Torsdag den 26. februar
-
Hovedret: Kalvegryde m. selleri, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Blomkålssuppe m. kødboller
Fredag den 27. februar
-
Hovedret: Pølser og varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt
-
Forret eller dessert: Øllebrød m. flødeskum
Lørdag den 28. februar
-
Hovedret: Kalkungryde m. løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød m. mælk
Kontakt
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23