Cafeteria Munkensdam
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Hver dag kl. 11.30 - 12.30
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Munkensdam
Lørdag den 1. november
-
Hovedret: Forloren and med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 2. november
-
Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Romfromage med brombærsauce
Mandag den 3. november
-
Hovedret: Frikadeller med stuvede rosenkål, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Ananas med flødeskum
Tirsdag den 4. november
-
Hovedret: Stegt fisk med remouladesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum
Onsdag den 5. november
-
Hovedret: Millionlinser med kartoffelmos og salat
-
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk
Torsdag den 6. november
-
Hovedret: Omelet med stuvede champignons og grønt
-
Forret eller dessert: Tomatsuppe med bønner
Fredag den 7. november
-
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Belgiske vafler med syltetøj
Lørdag den 8. november
-
Hovedret: Ungarsk gullasch med løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk
Søndag den 9. november
-
Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, rødkål, kartofler og chips
-
Forret eller dessert: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 10. november
-
Hovedret: Andebryst med skysauce, hvide og brune kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Ris ala mande med kirsebærsauce
Tirsdag den 11. november
-
Hovedret: Sprængt nakke og kogt medister med lys sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Gule ærter
Onsdag den 12. november
-
Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignons sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Abrikosgrød med mælk
Torsdag den 13. november
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Gullaschsuppe med creme fraiche
Fredag den 14. november
-
Hovedret: Kålpølser med stuvet grønkål, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Mannagrød med smør, saft og kanelsukker
Lørdag den 15. november
-
Hovedret: Kreolsk svinekotelet med sauce, pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød med mælk
Søndag den 16. november
-
Hovedret: Oksesteg med perleløg, skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Ananasfromage med flødeskum
Mandag den 17. november
-
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, ketchup, sennep og grønt
-
Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Tirsdag den 18. november
-
Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Solbærsuppe med flødeskum og kammerjunker
Onsdag den 19. november
-
Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Kartoffelsuppe med porre og bacon
Torsdag den 20. november
-
Hovedret: Toskansk gryde med kylling, pasta og grønt
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk
Fredag den 21. november
-
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Budding med kirsebærsauce
Lørdag den 22. november
-
Hovedret: Høns i asparges, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Fersken med flødeskum
Søndag den 23. november
-
Hovedret: Rullesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 24. november
-
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Trifli med frugtgrød og creme
Tirsdag den 25. november
-
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Frugtsalat i creme
Onsdag den 26. november
-
Hovedret: Lakselasagne med grønt
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 27. november
-
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Pandekager med is og syltetøj
Fredag den 28. november
-
Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker
Lørdag den 29. november
-
Hovedret: Kalvegryde med selleri, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Æblegrød med mælk
Søndag den 30. november
-
Hovedret: Benløse fugle med persille, brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 1. december
-
Hovedret: Kalkungryde med paprika, løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Tirsdag den 2. december
-
Hovedret: Stegt lever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Onsdag den 3. december
-
Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og grønt
-
Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum
Torsdag den 4. december
-
Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Rødgrød med mælk
Fredag den 5. december
-
Hovedret: Julemedister med julekål, brun sauce, kartofler og rødbede
-
Forret eller dessert: Hindbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Lørdag den 6. december
-
Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Kirsebærgrød med mælk
Søndag den 7. december
-
Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 8. december
-
JULEFROKOST
Tirsdag den 9. december
-
Hovedret: Julesylte med stuvede kartofler, sennep, rødbede og grønt
-
Forret eller dessert: Grønkålssuppe
Onsdag den 10. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Øllebrød med flødeskum
Torsdag den 11. december
-
LUCIA
-
Risengrød med saft, smør og kanelsukker. Ostemadder
Fredag den 12. december
-
Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt
-
Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Lørdag den 13. december
-
Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og rødkål
-
Forret eller dessert: Pære med flødeskum og chokoladedrys
Søndag den 14. december
-
Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og bønner
-
Forret eller dessert: Kanel panna cotta med kirsebærsauce
Mandag den 15. december
-
Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos, rødbeder og grønt
-
Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 16. december
-
Hovedret: Frikadeller med julekål, brun sauce, kartofler og rødbeder
-
Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk
Onsdag den 17. december
-
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Rosenkålssuppe
Torsdag den 18. december
-
Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Budding med frugtsauce
Fredag den 19. december
-
Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Lørdag den 20. december
-
Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk
Søndag den 21. december
-
Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Appelsinris
Mandag den 22. december
-
Hovedret: Svensk pølseret med grønt
-
Forret eller dessert: Fersken med hindbærskum
Tirsdag den 23. december
-
Gudstjeneste
-
Risengrød med saft, smør og kanelsukker. Ostemad
Onsdag den 24. december
-
Hovedret: Take Away – spørg hvad vi kan tilbyde
-
Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller
Torsdag den 25. december
-
Forret eller dessert: Klar suppe med boller, urter og ris
Fredag den 26. december
-
Hovedret: Tartelet med høns i asparges og grønt
-
Forret eller dessert: Hjemmelavet is
Lørdag den 27. december
-
Hovedret: Skinke Mignon med skysauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj
Søndag den 28. december
-
Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler, grønt og chips
-
Forret eller dessert: Pære med ymercreme
Mandag den 29. december
-
Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
-
Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk
Tirsdag den 30. december
-
Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
-
Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum
Onsdag den 31. december
-
Hovedret: Take Away – spørg hvad vi kan tilbyde
-
Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller
Kontakt
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23