Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Ældre Mad og cafeterier Cafeterier på Seniorområdet Cafeteria Munkensdam

Cafeteria Munkensdam

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding

I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Hver dag kl. 11.30 - 12.30

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet. 

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Munkensdam

Mandag den 1. april:

  • Hovedret: Hamburgerryg med flødestuvet spinat, kartofler og grønt
  • Biret: Frugtsalat med flødeskum

Tirsdag den 2. april:

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Biret: Stikkelsbærgrød med mælk

Onsdag den 3. april:

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Cremet grøntsagssuppe

Torsdag den 4. april:

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Tiramisu med hvid chokolade

Fredag den 5. april:

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbeder og grønt
  • Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Lørdag den 6. april:

  • Hovedret: Gullasch med kartofler og grønt
  • Biret: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 7. april:

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 8. april:

  • Hovedret: Skipperlabskovs med persille, rødbeder og rugbrød
  • Biret: Fersken med creme

Tirsdag den 9. april:

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Biret: Budding med jordbærsauce

Onsdag den 10. april:

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Torsdag den 11. april:

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
  • Biret: Sveskegrød med mælk

Fredag den 12. april:

  • Hovedret: Farsbrød med grøntsager, lys sauce, brasede kartofler og grønt
  • Biret: Kartoffelsuppe med porre og bacontern

Lørdag den 13. april:

  • Hovedret: Italiensk kødsauce, pasta og grønt
  • Biret: Pære med chokoladesauce

Søndag den 14. april:

  • Hovedret: Sprængt kam med champignons sauce, kartofler og grønt
  • Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 15. april:

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt
  • Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Tirsdag den 16. april:

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner, kartofler og grønt
  • Biret: Dessert med kirsebærsauce

Onsdag den 17. april:

  • Hovedret: Kotelet med æblepeberrod, skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum

Torsdag den 18. april:

  • Hovedret: Lakselasagne med salat
  • Biret: Rødgrød med mælk

Fredag den 19. april:

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Minestrone suppe

Lørdag den 20. april:

  • Hovedret: Skinke mignion med paprikasauce, kartofler og grønt
  • Biret: Syltede blommer med flødeskum

Søndag den 21. april:

  • Hovedret: Rullesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Appelsinfromage med flødeskum

Mandag den 22. april:

  • Hovedret: Pølser med varmkartoffelsalat og grønt
  • Biret: Boghvedegrød med sirup og kærnemælk

Tirsdag den 23. april:

  • Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt
  • Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Onsdag den 24. april:

  • Hovedret: Stegt fisk med hollandaisesauce, kartofler og grønt
  • Biret: Cremesuppe med solbærsyltetøj

Torsdag den 25. april:

  • Hovedret: Farseret porre, brunsauce, kartofler og grønt
  • Biret: Koldskål med kammerjunker

Fredag den 26. april:

  • Hovedret: Stegt kalvelever med blødeløg, løgsauce, kartofler og surt
  • Biret: Fromage

Lørdag den 27. april:

  • Hovedret: Indisk karrygullasch med løse ris og grøntsager
  • Biret: Abrikosgrød med mælk

Søndag den 28. april:

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler, brunede perleløg og tyttebær
  • Biret: Fløderand med jordbærsauce

Mandag den 29. april:

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Biret: Gullaschsuppe med creme fraiche

Tirsdag den 30. april:

  • Hovedret: Mexicansk kotelet med skysauce, kartofler og grønt
  • Biret: Rabarbersuppe med tvebakker og flødeskum

Onsdag den 1. maj:

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
  • Frokostret: Æblegrød med mælk

Torsdag den 2. maj:

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum

Fredag den 3. maj:

  • Hovedret: Skinkemignon med bløde løg, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Frugtsalat

Lørdag den 4. maj:

  • Hovedret: Kalkunfrikadeller med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Blommegrød med mælk

Søndag den 5. maj:

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og marinerede bønner
  • Frokostret: Panna cotta med kirsebærsauce

Mandag den 6. maj:

  • Hovedret: Stegt medister med snysk, kartofler og grønt
  • Frokostret: Fersken med flødeskum

Tirsdag den 7. maj:

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret: Tomatsuppe med kødboller

Onsdag den 8. maj:

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
  • Frokostret: Æblegrød med mælk

Torsdag den 9. maj:

  • Hovedret: Hamburgerryg med aspargessauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Is med tilbehør

Fredag den 10. maj:

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner, kartofler og grønt
  • Frokostret: Tunmousse på saltbund med dressing

Lørdag den 11. maj:

  • Hovedret: Farsbrød med feta, tomatsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Stikkelsbærgrød med mælk

Søndag den 12. maj:

  • Hovedret: Høns i aspargessauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 13. maj:

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Frokostret: Jordbærgrød med mælk

Tirsdag den 14. maj:

  • Hovedret: Kalkungryde med løse ris og grønt
  • Frokostret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Onsdag den 15. maj:

  • Hovedret: Baconruller med vildtsauce, brasede kartofler og grønt
  • Frokostret: Cremet grøntsagssuppe

Torsdag den 16. maj:

  • Hovedret: Royal Run - Take Away hvis man ikke deltager i arrangement
  • Frokostret: Isvaffel

Fredag den 17. maj:

  • Hovedret: Husarsteg med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker

Lørdag den 18. maj:

  • Hovedret: Forloren and med brun sauce, kartofler og rødkål
  • Frokostret: Fersken med flødeskum

Søndag den 19. maj:

  • Hovedret: Kalvesteg med portvinssauce, kartofler og mormorsalat
  • Frokostret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 20. maj:

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret: Chokolademousse med flødeskum og chokoladedrys

Tirsdag den 21. maj:

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret: Hønsesalat på ananasring

Onsdag den 22. maj:

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og salat
  • Frokostret: Pandekager med sukker og syltetøj

Torsdag den 23. maj:

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbeder og grønt
  • Frokostret: Jordbærgrød med mælk

Fredag den 24. maj:

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Blomkålssuppe med kødboller

Lørdag den 25. maj:

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt
  • Frokostret: Pære med makronflødeskum

Søndag den 26. maj:

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler, rødkål og chips
  • Frokostret: Karamelfromage med flødeskum

Mandag den 27. maj:

  • Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Budding med jordbærsauce

Tirsdag den 28. maj:

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Frokostret: Kærnemælksfromage med kirsebærsauce

Onsdag den 29. maj:

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Minestronesuppe

Torsdag den 30. maj:

  • Hovedret: Boller i Karry med løse ris og salat
  • Frokostret: Sveskegrød med mælk

Fredag den 31. maj:

  • Hovedret: Kogt høne med flødepeberrod sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Kold fiskeanretning med dressing og flutes

Lørdag den 1. juni:

  • Hovedret: Hønsefrikasse med kartofler og grønt
  • Frokostret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 2. juni:

  • Hovedret: Husarsteg med champignons, brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Irsk kaffefromage med flødeskum

Mandag den 3. juni:

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet sommerkål, kartofler og grønt
  • Frokostret: Tartelet med høns i asparges

Tirsdag den 4. juni:

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret: Jordbærgrød med mælk

Onsdag den 5. juni:

  • Hovedret: Oksegryde med svampe, kartofler og marinerede bønner
  • Frokostret: Grundlovsdessert med flødeskum

Torsdag den 6. juni:

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med dildsauce, kartofler og gulerodsråkost
  • Frokostret: Pandekager med sukker og syltetøj

Fredag den 7. juni:

  • Hovedret: Stegt lever med bløde løg, brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Aspargessuppe med kødboller

Lørdag den 8. juni:

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og rødbeder
  • Frokostret: Kold kakaosuppe med flødeskum

Søndag den 9. juni:

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og brunede perleløg og bønner
  • Frokostret: Ananasfromage med flødeskum

Mandag den 10. juni:

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Fersken med flødeskum

Tirsdag den 11. juni:

  • Hovedret: Stegt medisterpølse med snysk, kartofler og grønt
  • Frokostret: Mannadessert med svesker

Onsdag den 12. juni:

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Abrikosgrød med mælk

Torsdag den 13. juni:

  • Hovedret: Baconruller med brun sauce, kartofler og hvidkålsråkost
  • Frokostret: Karrysuppe med hønsekød

Fredag den 14. juni:

  • Hovedret: Paneret kylling med lys sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Jordbær/rabarbergrød med mælk

Lørdag den 15. juni:

  • Hovedret: Søndagsgryde med nye danske kartofler, grønt og en snaps
  • Frokostret: Frugtsalat i creme

Søndag den 16. juni:

  • Hovedret: Kalv i dild med kartofler og grønt
  • Frokostret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 17. juni:

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Frokostret: Pære med makronflødeskum

Tirsdag den 18. juni:

  • Hovedret: MIDSOMMERFEST (Take-away hvis man ikke deltager i festen)
  • Frokostret: -

Onsdag den 19. juni:

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Rødgrød med mælk

Torsdag den 20. juni:

  • Hovedret: Stegt fisk med hollandaisesauce, kartofler og salat
  • Frokostret: Gullasch suppe med creme fraiche

Fredag den 21. juni:

  • Hovedret: Paneret kotelet med skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Koldskål med appelsin og kammerjunker

Lørdag den 22. juni:

  • Hovedret: Bøf med blødeløg, løgsauce, kartofler og asier
  • Frokostret: Rabarbersuppe med flødeskum

Søndag den 23. juni:

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler, rødkål og chips
  • Frokostret: Romfromage med jordbærsauce

Mandag den 24. juni:

  • Hovedret: Pølser med kold kartoffelsalat og grøn salat
  • Frokostret: Trifli

Tirsdag den 25. juni:

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og ærter
  • Frokostret: Fromage

Onsdag den 26. juni:

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Æblegrød med mælk

Torsdag den 27. juni:

  • Hovedret: Kalvefrikasse med kartofler og salat
  • Frokostret: Cremet grøntsags suppe

Fredag den 28. juni:

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret: Frugtsalat i flødeskum

Lørdag den 29. juni:

  • Hovedret: Omelet med bacon og grønt
  • Frokostret: Blommegrød med mælk

Søndag den 30. juni:

  • Hovedret: Langtidsstegt grisekæber med bacon, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret: Sherryfromage med flødeskum

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23
maag@kolding.dk 

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje