Skip til hoved indholdet

Cafeteria Munkensdam

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding

I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Hver dag kl. 11.30 - 12.30

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet. 

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Munkensdam

Søndag den 1. september

  • Hovedret: Sprængt kam med pikantsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Fløderand med jordbærsauce

Mandag den 2. september

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og surt
  • Frokostret/Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum

Tirsdag den 3. september

  • Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Skyr fromage med brombærsauce

Onsdag den 4. september

  • Hovedret: Stegt torsk, remouladesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Tomatsuppe med kødboller

Torsdag den 5. september

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret/Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum

Fredag den 6. september

  • Hovedret: Grisekæbeklump med skysauce, kartofler og rødkål
  • Frokostret/Biret: Hønsesalat på ananas og flutes

Lørdag den 7. september

  • Hovedret: Indisk kyllingegryde med løse ris og grønt
  • Frokostret/Biret: Skovbær grød med mælk

Søndag den 8. september

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 9. september

  • Hovedret: Skinkemignons med champignonsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Fersken med flødeskum

Tirsdag den 10. september

  • Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Klar suppe med boller, urter og ris

Onsdag den 11. september

  • Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og pandegrønt
  • Frokostret/Biret: Vaniljebudding med frugtsauce

Torsdag den 12. september

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med persillesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Kartoffelsuppe med bacontern

Fredag den 13. september

  • Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner
  • Frokostret/Biret: Pære med makronfløde

Lørdag den 14. september

  • Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler og pandegrønt
  • Frokostret/Biret: Alliancegrød med mælk

Søndag den 15. september

  • Hovedret: Sprængt kalkun med aspargessauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Romfromage med kirsebærsauce

Mandag den 16. september

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Frugtsalat i creme

Tirsdag den 17. september

  • Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
  • Frokostret/Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 18. september

  • Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
  • Frokostret/Biret: Sveskegrød med mælk

Torsdag den 19. september

  • Hovedret: Kreolsk svinekotelet i fad, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Blomkålssuppe

Fredag den 20. september

  • Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Kakaosuppe med flødeskum og tvebakker

Lørdag den 21. september

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og kløvede gulerødder
  • Frokostret/Biret: Pære med hindbærskum

Søndag den 22. september

  • Hovedret: Benløs fugl med persille, skysauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 23. september

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
  • Frokostret/Biret: Jordbærgrød med mælk

Tirsdag den 24. september

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Kærnemælksfromage med brombærsauce

Onsdag den 25. september

  • Hovedret: Kartoffel/porre tærte med salt
  • Frokostret/Biret: Kartoffel-ærte suppe med bacon

Torsdag den 26. september

  • Hovedret: Stegt fisk med lys sauce, kartofler og grønt
  • Frokostret/Biret: Rødgrød med mælk

Fredag den 27. september

  • Hovedret: Stegt kylling med persille, skysauce, kartofler og agurkesalat
  • Frokostret/Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker

Lørdag den 28. september

  • Hovedret: Kotelet i karry med løse ris og grønt
  • Frokostret/Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Søndag den 29. september

  • Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler og rødkål
  • Frokostret/Biret: Citronfromage med flødeskum

Mandag den 30. september

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
  • Frokostret/Biret: Pandekager med sukker og syltetøj

Ændringer kan forekomme.

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Kontakt

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje