Cafeteria Munkensdam
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Hver dag kl. 11.30 - 12.30
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Munkensdam
Søndag den 1. december
- Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål
- Biret: Ananasfromage med flødeskum
Mandag den 2. december
- Hovedret: Benløse fugl med persille, brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Rosenkålsuppe med kødboller
Tirsdag den 3. december
- Hovedret: JULEFROKOST (Hvis man ikke deltager, kan der købes take-away)
- Biret: Risalamande med kirsebærsauce
Onsdag den 4. december
- Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Torsdag den 5. december
- Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Fiskeforret med dressing og flutes
Fredag den 6. december
- Hovedret: Julemedister med gammeldags julekål, brun sauce og kartofler
- Biret: Cremet grøntsagssuppe
Lørdag den 7. december
- Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
- Biret: Kirsebærgrød med mælk
Søndag den 8. december
- Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler og rødkål
- Biret: Appelsinfromage med flødeskum
Mandag den 9. december
- Hovedret: Frikadeller med stuvet blomkål, kartofler og grønt
- Biret: Kærnemælkssuppe med rosiner og flødeskum
Tirsdag den 10. december
- Hovedret: Sylte med stuvede kartofler, grønt og rødbeder
- Biret: Grønkålssuppe
Onsdag den 11. december
- Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og stegte rodfrugter
- Biret: Æbleskiver med flormelis og syltetøj
Torsdag den 12. december
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Stikkelsbærgrød med mælk
Fredag den 13. december
- Hovedret: Risengrød med smør, kanel og saftevand
- Biret: Ostemad
Lørdag den 14. december
- Hovedret: Kotelet i karry med løse ris og grønt
- Biret: Tartelet med høns i asparges
Søndag den 15. december
- Hovedret: Husarsteg med champignons, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Kanel panna cotta med kirsebærsauce
Mandag den 16. december
- Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos og grøntsager
- Biret: Appelsin ris
Tirsdag den 17. december
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grønt
- Biret: Alliancegrød med mælk
Onsdag den 18. december
- Hovedret: Hønemarengo med kartofler og grønt
- Biret: Tomatsuppe med kødboller
Torsdag den 19. december
- Hovedret: Stegt fisk med hollandaise sauce, kartofler og grønt
- Biret: Chokoladebudding med flødeskum
Fredag den 20. december
- Hovedret: Stegt julemedister med brun sauce, kartofler og grønt
- Biret: Æbleskiver med flormelis og syltetøj
Lørdag den 21. december
- Hovedret: Millionbøf med pasta og kløvede gulerødder
- Biret: Pære med kanelcreme
Søndag den 22. december
- Hovedret: Rødvinsmarineret svinekam med rødvinssauce, kartofler og grønt
- Biret: Mangofromage
Mandag den 23. december
- Hovedret: Risengrød med smør, kanel og saft. Ostemadder
Tirsdag den 24. december
- Hovedret: Take-away (Spørg hvad vi kan tilbyde senest 15. december)
Onsdag den 25. december
- Hovedret: Klar suppe med boller, urter og ris
Torsdag den 26. december
- Hovedret: Tarteletter med høns i asparges
- Biret: Pistaciefromage med flødeskum
Fredag den 27. december
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Lørdag den 28. december
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 29. december
- Hovedret: Oksegryde med svampe, kartofler og grønt
- Biret: Frugtsalat i flødeskum
Mandag den 30. december
- Hovedret: Frikadeller med stuvede rosenkål, kartofler og grønt
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Tirsdag den 31. december
- Hovedret: Take-away (Spørg hvad vi kan tilbyde senest 15. december)
Onsdag den 1. januar
- Hovedret: Lasagne med salat
- Biret: Prinsesse dessert
Torsdag den 2. januar
- Hovedret: Stegt fisk med pommes frites, remoulade og salat
- Biret: Skovbær grød med mælk
Fredag den 3. januar
- Hovedret: Skipperlabskovs med persille, smør og bagte grøntsager
- Biret: Hyldebærsuppe med flødeskum og tvebakker
Lørdag den 4. januar
- Hovedret: Benløse fugle med persille, skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Ananas med flødeskum
Søndag den 5. januar
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
- Biret: Chokolademousse med flødeskum
Mandag den 6. januar
- Hovedret: Boller i karry, løse ris og grønt
- Biret: Budding med jordbærsauce
Tirsdag den 7. januar
- Hovedret: Brunkål med bacon, sennep, kartofler og gulerødder
- Biret: Ymerfromage med kirsebærsauce
Onsdag den 8. januar
- Hovedret: Bolognese med spaghetti, salat
- Biret: Risengrød med smør, saft og kanelsukker
Torsdag den 9. januar
- Hovedret: Svineragout med mango, kartofler og grønt
- Biret: Minestronesuppe med bønner
Fredag den 10. januar
- Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Biret: Abrikosgrød med mælk
Lørdag den 11. januar
- Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt
- Biret: Fersken med flødeskum
Søndag den 12. januar
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
- Biret: Mangofromage med flødeskum
Mandag den 13. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner
Tirsdag den 14. januar
- Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grønt
- Biret: Klarsuppe med boller, urter og ris
Onsdag den 15. januar
- Hovedret: Hønsebryst med sennep-estragon, kartofler og grønt
- Biret: Alliancegrød med mælk
Torsdag den 16. januar
- Hovedret: Fiskefrikadeller med remouladesauce, kartofler og grønt
- Biret: Tomatsuppe med bønner
Fredag den 17. januar
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt
- Biret: Øllebrød med flødeskum
Lørdag den 18. januar
- Hovedret: Kalkungryde med ris og ærter
- Biret: Jordbærgrød med mælk
Søndag den 19. januar
- Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler, rødkål, chips og asier
- Biret: Romfromage med jordbærsauce
Mandag den 20. januar
- Hovedret: Varm kartoffelsalat med pølser, sennep og ketchup, grønt
- Biret: Kakaosuppe med tvebakker og flødeskum
Tirsdag den 21. januar
- Hovedret: Brændende kærlighed med grønt og rødbeder
- Biret: Mannadessert med svesker
Onsdag den 22. januar
- Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og råkost
- Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Torsdag den 23. januar
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Biret: Æblegrød med mælk
Fredag den 24. januar
- Hovedret: Hamburgerryg med urtesauce, kartofler og grønt
- Biret: Hønsesalat med ananas, på salatbund. Hertil flutes
Lørdag den 25. januar
- Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler, grønt og rødbeder
- Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 26. januar
- Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål, drueagurk
- Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 27. januar
- Hovedret: Enebærgryde med selleri/kartoffelmos, grønt
- Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Tirsdag den 28. januar
- Hovedret: Paprikagryde med kartofler og grønt
- Biret: Rødgrød med mælk
Onsdag den 29. januar
- Hovedret: Lakselasagne med grøntsager
- Biret: Aspargessuppe med kødboller
Torsdag den 30. januar
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Biret: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum
Fredag den 31. januar
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og råkost
- Biret: Ananas med flødeskum
Kontakt
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23