Skip til hoved indholdet

Cafeteria Munkensdam

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding

I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.

Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Hver dag kl. 11.30 - 12.30

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Munkensdam

Mandag den 1. december

  • Hovedret: Kalkungryde med paprika, løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum

Tirsdag den 2. december

  • Hovedret: Stegt lever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Cremet grøntsagssuppe med ristede græskarkerner

Onsdag den 3. december

  • Hovedret: Biksemad med spejlæg, rødbede og grønt

  • Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum

Torsdag den 4. december

  • Hovedret: Fiskefrikadeller med tomatsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Rødgrød med mælk

Fredag den 5. december

  • Hovedret: Julemedister med julekål, brun sauce, kartofler og rødbede

  • Forret eller dessert: Hindbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Lørdag den 6. december

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Kirsebærgrød med mælk

Søndag den 7. december

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Sherryfromage med flødeskum

Mandag den 8. december

  • JULEFROKOST

Tirsdag den 9. december

  • Hovedret: Julesylte med stuvede kartofler, sennep, rødbede og grønt

  • Forret eller dessert: Grønkålssuppe

Onsdag den 10. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Øllebrød med flødeskum

Torsdag den 11. december

  • LUCIA

  • Risengrød med saft, smør og kanelsukker. Ostemadder

Fredag den 12. december

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, agurkesalat og grønt

  • Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj

Lørdag den 13. december

  • Hovedret: Julefarsbrød med brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Pære med flødeskum og chokoladedrys

Søndag den 14. december

  • Hovedret: Husarsteg med skysauce, kartofler og bønner

  • Forret eller dessert: Kanel panna cotta med kirsebærsauce

Mandag den 15. december

  • Hovedret: Fregatflæsk med kartoffelmos, rødbeder og grønt

  • Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Tirsdag den 16. december

  • Hovedret: Frikadeller med julekål, brun sauce, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk

Onsdag den 17. december

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Rosenkålssuppe

Torsdag den 18. december

  • Hovedret: Stegt fisk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Budding med frugtsauce

Fredag den 19. december

  • Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt

  • Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller

Lørdag den 20. december

  • Hovedret: Græske frikadeller med hvidløgssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk

Søndag den 21. december

  • Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Appelsinris

Mandag den 22. december

  • Hovedret: Svensk pølseret med grønt

  • Forret eller dessert: Fersken med hindbærskum

Tirsdag den 23. december

  • Gudstjeneste

  • Risengrød med saft, smør og kanelsukker. Ostemad

Onsdag den 24. december

  • Hovedret: Take Away – spørg hvad vi kan tilbyde

  • Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller

Torsdag den 25. december

  • Forret eller dessert: Klar suppe med boller, urter og ris

Fredag den 26. december

  • Hovedret: Tartelet med høns i asparges og grønt

  • Forret eller dessert: Hjemmelavet is

Lørdag den 27. december

  • Hovedret: Skinke Mignon med skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Æbleskiver med sukker og syltetøj

Søndag den 28. december

  • Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler, grønt og chips

  • Forret eller dessert: Pære med ymercreme

Mandag den 29. december

  • Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Skovbærgrød med mælk

Tirsdag den 30. december

  • Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Chokoladebudding med flødeskum

Onsdag den 31. december

  • Hovedret: Take Away – spørg hvad vi kan tilbyde

  • Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller

Torsdag den 1. januar

  • Hovedret: Lasagne med salat

  • Forret eller dessert: Chokolademousse med flødeskum

Fredag den 2. januar

  • Hovedret: Skipperlabskovs med bagte grøntsager, smør, persille og rugbrød

  • Forret eller dessert: Æblegrød med mælk

Lørdag den 3. januar

  • Hovedret: Benløsefugle med persille, brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Ananas med flødeskum

Søndag den 4. januar

  • Hovedret: Høns i asparges, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Is med frugtsauce og vafler

Mandag den 5. januar

  • Hovedret: Italiensk kødsauce, pasta og grønt

  • Forret eller dessert: Solbærsuppe med kammerjunker og flødeskum

Tirsdag den 6. januar

  • Hovedret: Blomkålsgratin med smørsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Minestronesuppe

Onsdag den 7. januar

  • Hovedret: Omelet med bacon og grønt

  • Forret eller dessert: Risengrød med smør, saft og kanelsukker

Torsdag den 8. januar

  • Hovedret: Frikadeller med stuvede bønner, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Ymerfromage med kirsebærsauce

Fredag den 9. januar

  • Hovedret: Skinkeschnitzel med champignons sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Tunmousse på salat, dressing og brød

Lørdag den 10. januar

  • Hovedret: Paneret kylling med skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Blommegrød med mælk

Søndag den 11. januar

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg med skysauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Mangofromage med flødeskum

Mandag den 12. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hindbærgrød med mælk

Tirsdag den 13. januar

  • Hovedret: Kogt okse med peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Klar suppe med boller, urter og ris

Onsdag den 14. januar

  • Hovedret: Paprikagryde med løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Yoghurtfromage

Torsdag den 15. januar

  • Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Abrikosgrød med mælk

Fredag den 16. januar

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe med rosiner

Lørdag den 17. januar

  • Hovedret: Bøf med løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Jordbærgrød med mælk

Søndag den 18. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Romfromage med jordbærsauce

Mandag den 19. januar

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt

  • Forret eller dessert: Trifli

Tirsdag den 20. januar

  • Hovedret: Brændende kærlighed med rødbeder og grønt

  • Forret eller dessert: Mannadessert med svesker

Onsdag den 21. januar

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Blomkålssuppe med kødboller

Torsdag den 22. januar

  • Hovedret: Toskansk gryde med kylling, pasta og grønt

  • Forret eller dessert: Rødgrød med mælk

Fredag den 23. januar

  • Hovedret: Stegt kylling med brun sauce, kartofler, grønt og agurkesalat

  • Forret eller dessert: Hønsesalat på grønt med ananas og brød

Lørdag den 24. januar

  • Hovedret: Medister med stuvet hvidkål, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Alliancegrød med mælk

Søndag den 25. januar

  • Hovedret: Rullesteg med skysauce, kartofler, rødkål og chips

  • Forret eller dessert: Mokkafromage med flødeskum

Mandag den 26. januar

  • Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Pære med chokoladesauce

Tirsdag den 27. januar

  • Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager til

  • Forret eller dessert: Blommegrød med mælk

Onsdag den 28. januar

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Boghvedegrød med kærnemælk og sirup

Torsdag den 29. januar

  • Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grønt

  • Forret eller dessert: Aspargessuppe med kødboller

Fredag den 30. januar

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum

Lørdag den 31. januar

  • Hovedret: Jægerbøf med paprikasauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Fersken med flødeskum

Søndag den 1. februar

  • Hovedret: Husarsteg m. skysauce, kartofler og bønner

  • Forret eller dessert: Fløderand m. kirsebærsauce

Mandag den 2. februar

  • Hovedret: Boller i selleri m. kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing

Tirsdag den 3. februar

  • Hovedret: Stegt fisk m. persillesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Frugtsalat i flødeskum

Onsdag den 4. februar

  • Hovedret: Millionlinser m. pasta og grønt

  • Forret eller dessert: Yoghurtfromage

Torsdag den 5. februar

  • Hovedret: Baconrulle m. brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Kærnemælkssuppe m. pære og flødeskum

Fredag den 6. februar

  • Hovedret: Kogt høne m. peberrodssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hvidkålssuppe

Lørdag den 7. februar

  • Hovedret: Frikadeller m. stuvede bønner, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hindbærgrød m. mælk

Søndag den 8. februar

  • Hovedret: Oksesteg m. skysauce, kartofler, grønt og perleløg

  • Forret eller dessert: Sherryfromage m. flødeskum

Mandag den 9. februar

  • Hovedret: Fregatflæsk m. kartoffelmos og ovnbagte rødbeder

  • Frokostret: Aspargessuppe m. kødboller

Tirsdag den 10. februar

  • Hovedret: Grønne karbonader m. tomatsauce, brasede kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hytteost dessert m. jordbærsauce

Onsdag den 11. februar

  • Hovedret: Stegt kylling m. brun sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Hyldebærsuppe m. tvebakker og flødeskum

Torsdag den 12. februar

  • Hovedret: Fiskefrikadeller m. hollandaisesauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Kartoffel porre suppe m. bacon

Fredag den 13. februar

  • Hovedret: Skipperlabskovs m. rugbrød, persille og smør

  • Forret eller dessert: Fersken m. flødeskum

Lørdag den 14. februar

  • Hovedret: Forloren and m. brun sauce, kartofler og rødkål

  • Forret eller dessert: Skovbær grød m. mælk

Søndag den 15. februar

  • Hovedret: Høns i asparges m. kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Citronfromage m. flødeskum

Mandag den 16. februar

  • Hovedret: Græske frikadeller m. hvidløgssauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Budding m. kirsebærsauce

Tirsdag den 17. februar

  • Hovedret: Millionbøf m. pasta, ovnbagt grønt

  • Forret eller dessert: Mannagrød m. saft, smør og kanelsukker

Onsdag den 18. februar

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Abrikosgrød m. mælk

Torsdag den 19. februar

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Pandekager m. sukker og syltetøj

Fredag den 20. februar

  • Hovedret: Kulinarisk gensyn

  • Forret eller dessert: Gullasch suppe m. creme fraiche

Lørdag den 21. februar

  • Hovedret: Karbonader m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og rødbeder

  • Forret eller dessert: Stikkelsbærgrød m. mælk

Søndag den 22. februar

  • Hovedret: Italiensk nakkesteg m. skysauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Irsk kaffefromage m. flødeskum

Mandag den 23. februar

  • Hovedret: Stegt kalvelever m. bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Pære m. makronfløde

Tirsdag den 24. februar

  • Hovedret: Pasta m. kyllingesauce og grønt

  • Forret eller dessert: Fiskeforret m. brød og dressing

Onsdag den 25. februar

  • Hovedret: Kalkunschnitzel m. champignons sauce, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Risengrød m. saft, smør og kanelsukker

Torsdag den 26. februar

  • Hovedret: Kalvegryde m. selleri, kartofler og grønt

  • Forret eller dessert: Blomkålssuppe m. kødboller

Fredag den 27. februar

  • Hovedret: Pølser og varm kartoffelsalat, sennep, ketchup og grønt

  • Forret eller dessert: Øllebrød m. flødeskum

Lørdag den 28. februar

  • Hovedret: Kalkungryde m. løse ris og grønt

  • Forret eller dessert: Jordbærgrød m. mælk

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje