Cafeteria Munkensdam
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Hver dag kl. 11.30 - 12.30
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Munkensdam
Søndag den 1. september
- Hovedret: Sprængt kam med pikantsauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Fløderand med jordbærsauce
Mandag den 2. september
- Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og surt
- Frokostret/Biret: Rabarbersuppe med kammerjunker og flødeskum
Tirsdag den 3. september
- Hovedret: Karbonade med stuvet ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Skyr fromage med brombærsauce
Onsdag den 4. september
- Hovedret: Stegt torsk, remouladesauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Tomatsuppe med kødboller
Torsdag den 5. september
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Frokostret/Biret: Kærnemælkssuppe med pære og flødeskum
Fredag den 6. september
- Hovedret: Grisekæbeklump med skysauce, kartofler og rødkål
- Frokostret/Biret: Hønsesalat på ananas og flutes
Lørdag den 7. september
- Hovedret: Indisk kyllingegryde med løse ris og grønt
- Frokostret/Biret: Skovbær grød med mælk
Søndag den 8. september
- Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Mokkafromage med flødeskum
Mandag den 9. september
- Hovedret: Skinkemignons med champignonsauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Fersken med flødeskum
Tirsdag den 10. september
- Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Klar suppe med boller, urter og ris
Onsdag den 11. september
- Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og pandegrønt
- Frokostret/Biret: Vaniljebudding med frugtsauce
Torsdag den 12. september
- Hovedret: Fiskefrikadeller med persillesauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Kartoffelsuppe med bacontern
Fredag den 13. september
- Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og bønner
- Frokostret/Biret: Pære med makronfløde
Lørdag den 14. september
- Hovedret: Bøf Lindstrøm med skysauce, kartofler og pandegrønt
- Frokostret/Biret: Alliancegrød med mælk
Søndag den 15. september
- Hovedret: Sprængt kalkun med aspargessauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Romfromage med kirsebærsauce
Mandag den 16. september
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Frugtsalat i creme
Tirsdag den 17. september
- Hovedret: Lad dig overraske i dag 😊
- Frokostret/Biret: Risengrød med saft, smør og kanelsukker
Onsdag den 18. september
- Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grønt
- Frokostret/Biret: Sveskegrød med mælk
Torsdag den 19. september
- Hovedret: Kreolsk svinekotelet i fad, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Blomkålssuppe
Fredag den 20. september
- Hovedret: Høns i asparges med kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Kakaosuppe med flødeskum og tvebakker
Lørdag den 21. september
- Hovedret: Frikadeller med brun sauce, kartofler og kløvede gulerødder
- Frokostret/Biret: Pære med hindbærskum
Søndag den 22. september
- Hovedret: Benløs fugl med persille, skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Sherryfromage med flødeskum
Mandag den 23. september
- Hovedret: Boller i karry med løse ris og grønt
- Frokostret/Biret: Jordbærgrød med mælk
Tirsdag den 24. september
- Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Kærnemælksfromage med brombærsauce
Onsdag den 25. september
- Hovedret: Kartoffel/porre tærte med salt
- Frokostret/Biret: Kartoffel-ærte suppe med bacon
Torsdag den 26. september
- Hovedret: Stegt fisk med lys sauce, kartofler og grønt
- Frokostret/Biret: Rødgrød med mælk
Fredag den 27. september
- Hovedret: Stegt kylling med persille, skysauce, kartofler og agurkesalat
- Frokostret/Biret: Mannagrød med saft, smør og kanelsukker
Lørdag den 28. september
- Hovedret: Kotelet i karry med løse ris og grønt
- Frokostret/Biret: Hyldebærsuppe med tvebakker og flødeskum
Søndag den 29. september
- Hovedret: Rullesteg med svesker, brun sauce, kartofler og rødkål
- Frokostret/Biret: Citronfromage med flødeskum
Mandag den 30. september
- Hovedret: Svensk pølseret med grøntsager
- Frokostret/Biret: Pandekager med sukker og syltetøj
Ændringer kan forekomme.
Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.
Kontakt
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23