Cafeteria Munkensdam
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Munkensdam, Tøndervej 102, 6000 Kolding
I cafeteriet kan du købe hovedret, biret eller lun ret samt smørrebrød og håndmadder. Der er hjemmebagt kage til kaffen.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Hver dag kl. 11.30 - 12.30
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge SEN-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Munkensdam
Mandag den 1. juli
- Hovedret: Frikadeller m. persillesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Budding m. kirsebærsauce
Tirsdag den 2. juli
- Hovedret: Karbonade m. stuvede ærter og gulerødder, kartofler og grønt
- Frokostret: Ymerkold skål m. kammerjunker
Onsdag den 3. juli
- Hovedret: Enebærgryde m. kartofler og grønt
- Frokostret: Kakaosuppe m. flødeskum og tvebakker
Torsdag den 4. juli
- Hovedret: Stegt fisk m. hollandaisesauce, kartofler og råkost
- Frokostret: Jordbærgrød m. mælk
Fredag den 5. juli
- Hovedret: Stegt kylling m. skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Pære m. chokoladesauce
Lørdag den 6. juli
- Hovedret: Paneret flæsk m. persillesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Kold Solbærsuppe m. flødeskum og kammerjunker
Søndag den 7. juli
- Hovedret: Hamburgerryg m. aspargessauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Jordbærtrifli m. creme
Mandag den 8. juli
- Hovedret: Skinkemignions m. vildtsauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Fersken m. flødeskum
Tirsdag den 9. juli
- Hovedret: Baconrulle m. brun sauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Stikkelsbærgrød m. mælk
Onsdag den 10. juli
- Hovedret: Kotelet i karry m. løse ris og grønt
- Frokostret: Fromage m. flødeskum
Torsdag den 11. juli
- Hovedret: Biksemad m. spejlæg, ketchup og grønt
- Frokostret: Koldskål m. kammerjunker
Fredag den 12. juli
- Hovedret: Hønsefrikasse m. kartofler og grønt
- Frokostret: Kold fiskeanretning m. dressing og flutes
Lørdag den 13. juli
- Hovedret: Gullasch m. kartoffelmos og grønt
- Frokostret: Alliancegrød m. mælk
Søndag den 14. juli
- Hovedret: Benløse fugle m. persille, skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Citronfromage m. flødeskum
Mandag den 15. juli
- Hovedret: Frikadeller m. stuvet blomkål og grønt
- Frokostret: Ymerfromage m. jordbærsauce
Tirsdag den 16. juli
- Hovedret: Boller i karry m. løse ris og grønt
- Frokostret: Hønsesalat på ananas og flutes
Onsdag den 17. juli
- Hovedret: Farseret porre m. brun sauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Skovbærgrød m. mælk
Torsdag den 18. juli
- Hovedret: Fiskefrikadeller m. remouladesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Trifli
Fredag den 19. juli
- Hovedret: Stegt kalvelever m. bløde løg, løgsauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Aspargessuppe m. kødboller
Lørdag den 20. juli
- Hovedret: Svensk pølseret m. grøntsager
- Frokostret: Ananas m. flødeskum
Søndag den 21. juli
- Hovedret: Flæskesteg m. skysauce, kartofler, rødkål og chips
- Frokostret: Mangofromage m. flødeskum
Mandag den 22. juli
- Hovedret: Amagergryde m. kartofler og grønt
- Frokostret: Pandekager m. sukker og syltetøj
Tirsdag den 23. juli
- Hovedret: Medisterpølse m. stuvet sommerkål, kartofler og grønt
- Frokostret: Sveskegrød m. mælk
Onsdag den 24. juli
- Hovedret: Stegt fisk m. hollandaisesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Koldskål m. kammerjunker
Torsdag den 25. juli
- Hovedret: Skinkemignons m. bløde løg, skysauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Hybensuppe m. creme fraiche
Fredag den 26. juli
- Hovedret: Pølser og varm kartoffelsalat og grønt
- Frokostret: Pære m. makronfløde
Lørdag den 27. juli
- Hovedret: Hofgryde m. kartofler og grønt
- Frokostret: Blommegrød m. mælk
Søndag den 28. juli
- Hovedret: Kogt skinke m. urtesauce, kartofler og grønt
- Frokostret: Karamelfromage m. flødeskum
Mandag den 29. juli
- Cafeteriet er lukket.
Tirsdag den 30. juli
- Hovedret: Millionbøf m. pasta og grønt
- Frokostret: Jordbærfromage m. flødeskum
Onsdag den 31. juli
- Hovedret: Boller i karry m. løse ris og grønt
- Frokostret: Ymerkoldskål m. kammerjunker
Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.
Kontakt
Ledende økonoma Marie Aggesen
Telefon 76 32 56 23
maag@kolding.dk