Cafeteria Olivenhaven
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Olivenhaven, Munkevænget 10, 6000 Kolding.
I cafeteriet kan der købes et bredt sortiment af varme og kolde retter. Der kan ved forudbestilling købes lagkage, smørrebrød og madpakker.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.30
- fredag kl. 09.00 - 14.00
- lørdag og søndag lukket
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Olivenhaven
Mandag den 1. december
-
Hovedret: Sprødt kyllingebryst med bagt rødbede, skysauce og kartofler – 56kr.
-
Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 32kr./25kr.
Tirsdag den 2. december
-
Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Stegt fiskefilet med brasede kartofler og sauce tartar – 32kr./25kr.
Onsdag den 3. december
-
Hovedret: Frikadeller med sønderjysk hvidkål, kartofler og rødbede – 56kr.
-
Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.
Torsdag den 4. december
-
Hovedret: Boller i selleri med kartofler og surt – 56kr.
-
Frokostret/biret: Æbleflæsk med rugbrød og rødbede – 32kr./25kr.
Fredag den 5. december
-
Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Mandag den 8. december
-
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Blomkålsfrikadelle med brasede kartofler og sauce tartar – 32kr./25kr.
Tirsdag den 9. december
-
Hovedret: Kalkungryderet med pasta og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Kærnemælkssuppe med rosiner – 32kr./25kr.
Onsdag den 10. december
-
Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Sild med karrysalat, æg og rugbrød – 32kr./25kr.
Torsdag den 11. december
-
Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Stjernekaster; fiskefilet på ristet toastbrød med rejer, kaviar og dressing – 32kr./25kr.
Fredag den 12. december
-
Hovedret: Mørbrad med champignonsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
Mandag den 15. december
-
Hovedret: Bøf med løg, brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.
Tirsdag den 16. december
-
Hovedret: Kogt kålpølse med grønlangkål og kartofler – 56kr.
-
Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 32kr./25kr.
Onsdag den 17. december
-
Hovedret: Sprødt kyllingebryst med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Rugbrød med lun leverpostej, bacon, champignon og rødbede – 32kr./25kr.
Torsdag den 18. december
-
Hovedret: Laks med dildsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Brændende kærlighed med rødbede – 32kr./25kr.
Fredag den 19. december
-
Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål – 56kr.
Mandag den 22. december
-
Hovedret: Tarteletter med høns i asparges – 56kr.
Tirsdag den 23. december
-
Hovedret: Andebryst med skysauce, kartofler og rødkål – 56kr.
Mandag den 29. december
-
Hovedret: Boller i karry med kartofler/ris og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 32kr./25kr.
Tirsdag den 30. december
-
Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og grøntsager – 56kr.
-
Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 32kr./25kr.
Onsdag den 31. december
-
Hovedret: Hamburgerryg og kålpølse med grønlangkål, brune og hvide kartofler – 56kr.
Fredag den 2. januar
-
Hovedret: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede
Mandag den 5. januar
-
Hovedret: Kalvelever med løg, brun sauce, kartofler og grøntsager
-
Frokostret: Stegt fiskefilet med brasede kartofler og tartarsauce
Tirsdag den 6. januar
-
Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grøntsager
-
Frokostret: Aspargessuppe med kødboller
Onsdag den 7. januar
-
Hovedret: Boller i karry med ris og grøntsager
-
Frokostret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk
Torsdag den 8. januar
-
Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grøntsager
-
Frokostret: Blomkålsgratin med smørsauce
Fredag den 9. januar
-
Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grøntsager
Mandag den 12. januar
-
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler
-
Frokostret: Øllebrød med flødeskum
Tirsdag den 13. januar
-
Hovedret: Ribbensteg med rødkål, brun sauce og kartofler
-
Frokostret: Blomkålssuppe med kødboller
Onsdag den 14. januar
-
Hovedret: Bøf Stroganoff med kartoffelmos og grøntsager
-
Frokostret: Reje- og aspargesrand med brød og smør
Torsdag den 15. januar
-
Hovedret: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede
-
Frokostret: Champignonsuppe med bacon i tern
Fredag den 16. januar
-
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål
Mandag den 19. januar
-
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager
-
Frokostret: Selleri med ostetopping, vintersalat og dressing
Tirsdag den 20. januar
-
Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager
-
Frokostret: Øllebrød med flødeskum
Onsdag den 21. januar
-
Hovedret: Brunkål med sprængt flæsk, kartofler og rødbede
-
Frokostret: Klar suppe med kød- og melboller og ris
Torsdag den 22. januar
-
Hovedret: Bøf med bløde løg, brun sauce, kartofler og grøntsager
-
Frokostret: Tarteletter med høns i asparges
Fredag den 23. januar
-
Hovedret: Farsbrød med brun sauce, kartofler og grøntsager
Mandag den 26. januar
-
Hovedret: Stegt kyllingebryst med skysauce, stegt porre og kartofler
-
Frokostret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft
Tirsdag den 27. januar
-
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler og grøntsager
-
Frokostret: Tarteletter med svampedressing, parmesan og persille
Onsdag den 28. januar
-
Hovedret: Torsk med sennepssauce, rødbede, kapers, peberrod og kartofler
-
Frokostret: Biksemad med spejlæg og rødbede
Torsdag den 29. januar
-
Hovedret: Forloren hare med whiskysauce, kartofler og grøntsager
-
Frokostret: Tomatsuppe med creme fraiche
Fredag den 30. januar
-
Hovedret: Rullesteg med skysauce, kartofler og grøntsager
Kontakt
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86