Cafeteria Olivenhaven
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Olivenhaven, Munkevænget 10, 6000 Kolding.
I cafeteriet kan der købes et bredt sortiment af varme og kolde retter. Der kan ved forudbestilling købes lagkage, smørrebrød og madpakker.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.30
- fredag kl. 09.00 - 14.00
- lørdag og søndag lukket
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Olivenhaven
Mandag den 3. februar
Hovedret: Revelsben med barbecuesauce, brun sauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 32kr./25kr.
Tirsdag den 4. februar
Hovedret: Stegt kyllingelår med brun sauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Barbecue flækærteburger med spejlæg og syltet rødløg – 32kr./25kr.
Onsdag den 5. februar
Hovedret: Braiseret kalvespidsbryst med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Hyldebærsuppe med tvebakker – 32kr./25kr.
Torsdag den 6. februar
Hovedret: Stegt laks med hollandaisesauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Kold skinke med flødekartofler – 32kr./25kr.
Fredag den 7. februar
Hovedret: Frikadeller med stuvet kålrabi og kartofler – 56 kr.
Frokostret/biret: Tomatsuppe med kød- og melboller – 32kr./25kr.
Mandag den 10. februar
Hovedret: Stegt kyllingebryst med lys sauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Fiskefilet med remoulade, citron og rugbrød – 32kr./25kr.
Tirsdag den 11. februar
Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat, sennep og ketchup – 56 kr.
Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.
Onsdag den 12. februar
Hovedret: Boller i karry med ris/kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Æggekage med bacon og rugbrød og lynstegte gulerødder – 32kr./25kr.
Torsdag den 13. februar
Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Tomatsuppe med creme fraiche – 32kr./25kr.
Fredag den 14. februar
Hovedret: Torsk med sennepssauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Æbleflæsk med rugbrød – 32kr./25kr.
Mandag den 17. februar
Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Blomkålsgratin med smørsauce og rugbrød – 32kr./25kr.
Tirsdag den 18. februar
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 32kr./25kr.
Onsdag den 19. februar
Hovedret: Fyldt kalkunschnitzel med pikant ost og svøbt i bacon, med kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.
Torsdag den 20. februar
Hovedret: Ribbensteg med brun sauce, kartofler og rødkål – 56 kr.
Frokostret/biret: Tarteletter med høns i asparges – 32kr./25kr.
Fredag den 21. februar
Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Sildesalat med ½ æg, rugbrød og smør – 32kr./25kr.
Mandag den 24. februar
Hovedret: Bearnaise-røsti burger med briochebolle og pommes frites – 56 kr.
Frokostret/biret: Brændende kærlighed med rødbeder – 32kr./25kr.
Tirsdag den 25. februar
Hovedret: Stegt laks med lys sauce, kartofler og grøntsager – 56 kr.
Frokostret/biret: Biksemad med spejlæg og rødbeder – 32kr./25kr.
Onsdag den 26. februar
Hovedret: Kalvegryde med selleri, kartofler og surt – 56 kr.
Frokostret/biret: Franskbrød med æg og rejer – 32kr./25kr.
Torsdag den 27. februar
Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål – 56 kr.
Frokostret/biret: Rødgrød med mælk/fløde – 32kr./25kr.
Fredag den 28. februar
Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler og surt – 56 kr.
Frokostret/biret: Kylling med ris og sur-sød sauce – 32kr./25kr.
Kontakt
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86