Cafeteria Olivenhaven
Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Olivenhaven, Munkevænget 10, 6000 Kolding.
I cafeteriet kan der købes et bredt sortiment af varme og kolde retter. Der kan ved forudbestilling købes lagkage, smørrebrød og madpakker.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.30
- fredag kl. 09.00 - 14.00
- lørdag og søndag lukket
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Olivenhaven
Søndag den 1. september
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 2. september
- Hovedret: Skinkemignon med champignonsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Røget makrel med æggekage, rygeost og rugbrød – 31kr./24kr.
Tirsdag den 3. september
- Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler – 54kr.
- Frokostret/Biret: Blommegrød med fløde/mælk – 31kr./24kr.
Onsdag den 4. september
- Hovedret: Bøf med whiskysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Svampestroganoff med kartoffelmos – 31kr./24kr.
Torsdag den 5. september
- Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Pølse med kartoffelsalat – 31kr./24kr.
Fredag den 6. september
- Hovedret: Kold skinke med aspargessauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Mousaka med kartofler og aubergine – 31kr./24kr.
Lørdag/Søndag den 7-8. september
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 9. september
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Tirsdag den 10. september
- Hovedret: Kogt høne med peberrodssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Fiskefrikadelle med brasede kartofler og sauce tatar – 31kr./24kr.
Onsdag den 11. september
- Hovedret: Frikadelle med stuvede bønner og kartofler – 54kr.
- Frokostret/Biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.
Torsdag den 12. september
- Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler, rødkål og franske kartofler – 54kr.
- Frokostret/Biret: Lasagne med oksekød og bechamelsauce – 31kr./24kr.
Fredag den 13. september
- Hovedret: Oksesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Hvidkålssuppe med kogt pølse – 31kr./24kr.
Lørdag/Søndag den 14-15. september
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 16. september
- Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og agurkesalat – 54kr.
- Frokostret/Biret: Øllebrød med flødeskum – 31kr./24kr.
Tirsdag den 17. september
- Hovedret: Bøf med løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Tomatsuppe med brødcroutoner – 31kr./24kr.
Onsdag den 18. september
- Hovedret: Enebærgryde med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Stegt laks med årstidens salat og dressing – 31kr./24kr.
Torsdag den 19. september
- Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Blomkålsfrikadeller med stegte kartofler og dip – 31kr./24kr.
Fredag den 20. september
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler – 54kr.
- Frokostret/Biret: Franskbrød med æg og rejer – 31kr./24kr.
Lørdag/Søndag den 21-22. september
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 23. september
- Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Kyllingebryst med flødekartofler og gulerodssalat – 31kr./24kr.
Tirsdag den 24. september
- Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Gryderet med brasede kartofler – 31kr./24kr.
Onsdag den 25. september
- Hovedret: Brændende kærlighed med kartoffel-græskarmos, stegte løg, pølse, brune linser og rugbrød – 54kr.
- Frokostret/Biret: Kartoffelsnack med timian og løg og creme fraiche dip – 31kr./24kr.
Torsdag den 26. september
- Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Fiskefilet med rugbrød, citron og remoulade – 31kr./24kr.
Fredag den 27. september
- Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.
Lørdag/Søndag den 28-29. september
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 30. september
- Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/Biret: Lun leverpostej med bacon, rødbede, champignon og rugbrød – 31kr./24kr.
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.
Kontakt
Ledende økonoma Lucia Korn
Telefon 76 32 56 86