Skip til hoved indholdet

Cafeteria Olivenhaven

Cafeteriet ligger på Plejehjemmet Olivenhaven, Munkevænget 10, 6000 Kolding.

I cafeteriet kan der købes et bredt sortiment af varme og kolde retter. Der kan ved forudbestilling købes lagkage, smørrebrød og madpakker.
Vi tager forbehold for ændringer og udsolgte retter.

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • mandag - torsdag kl. 09.00 - 15.30
  • fredag kl. 09.00 - 14.00
  • lørdag og søndag lukket

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Olivenhaven

Mandag den 1. december

  • Hovedret: Sprødt kyllingebryst med bagt rødbede, skysauce og kartofler – 56kr.

  • Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 32kr./25kr.

Tirsdag den 2. december

  • Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg, løgsauce, kartofler og grønsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Stegt fiskefilet med brasede kartofler og sauce tartar – 32kr./25kr.

Onsdag den 3. december

  • Hovedret: Frikadeller med sønderjysk hvidkål, kartofler og rødbede – 56kr.

  • Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.

Torsdag den 4. december

  • Hovedret: Boller i selleri med kartofler og surt – 56kr.

  • Frokostret/biret: Æbleflæsk med rugbrød og rødbede – 32kr./25kr.

Fredag den 5. december

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

Mandag den 8. december

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Blomkålsfrikadelle med brasede kartofler og sauce tartar – 32kr./25kr.

Tirsdag den 9. december

  • Hovedret: Kalkungryderet med pasta og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Kærnemælkssuppe med rosiner – 32kr./25kr.

Onsdag den 10. december

  • Hovedret: Baconrulle med vildtsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Sild med karrysalat, æg og rugbrød – 32kr./25kr.

Torsdag den 11. december

  • Hovedret: Bøf stroganoff med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Stjernekaster; fiskefilet på ristet toastbrød med rejer, kaviar og dressing – 32kr./25kr.

Fredag den 12. december

  • Hovedret: Mørbrad med champignonsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

Mandag den 15. december

  • Hovedret: Bøf med løg, brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.

Tirsdag den 16. december

  • Hovedret: Kogt kålpølse med grønlangkål og kartofler – 56kr.

  • Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 32kr./25kr.

Onsdag den 17. december

  • Hovedret: Sprødt kyllingebryst med skysauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Rugbrød med lun leverpostej, bacon, champignon og rødbede – 32kr./25kr.

Torsdag den 18. december

  • Hovedret: Laks med dildsauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Brændende kærlighed med rødbede – 32kr./25kr.

Fredag den 19. december

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål – 56kr.

Mandag den 22. december

  • Hovedret: Tarteletter med høns i asparges – 56kr.

Tirsdag den 23. december

  • Hovedret: Andebryst med skysauce, kartofler og rødkål – 56kr.

Mandag den 29. december

  • Hovedret: Boller i karry med kartofler/ris og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 32kr./25kr.

Tirsdag den 30. december

  • Hovedret: Kogt torsk med sennepssauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 32kr./25kr.

Onsdag den 31. december

  • Hovedret: Hamburgerryg og kålpølse med grønlangkål, brune og hvide kartofler – 56kr.

Fredag den 2. januar

  • Hovedret: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

Mandag den 5. januar

  • Hovedret: Kalvelever med løg, brun sauce, kartofler og grøntsager

  • Frokostret: Stegt fiskefilet med brasede kartofler og tartarsauce

Tirsdag den 6. januar

  • Hovedret: Frikadeller med stuvet hvidkål, kartofler og grøntsager

  • Frokostret: Aspargessuppe med kødboller

Onsdag den 7. januar

  • Hovedret: Boller i karry med ris og grøntsager

  • Frokostret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk

Torsdag den 8. januar

  • Hovedret: Kogt oksekød med peberrodssauce, kartofler og grøntsager

  • Frokostret: Blomkålsgratin med smørsauce

Fredag den 9. januar

  • Hovedret: Nakkesteg med skysauce, kartofler og grøntsager

Mandag den 12. januar

  • Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler

  • Frokostret: Øllebrød med flødeskum

Tirsdag den 13. januar

  • Hovedret: Ribbensteg med rødkål, brun sauce og kartofler

  • Frokostret: Blomkålssuppe med kødboller

Onsdag den 14. januar

  • Hovedret: Bøf Stroganoff med kartoffelmos og grøntsager

  • Frokostret: Reje- og aspargesrand med brød og smør

Torsdag den 15. januar

  • Hovedret: Stegt flæsk med persillesauce, kartofler og rødbede

  • Frokostret: Champignonsuppe med bacon i tern

Fredag den 16. januar

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål

Mandag den 19. januar

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager

  • Frokostret: Selleri med ostetopping, vintersalat og dressing

Tirsdag den 20. januar

  • Hovedret: Rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager

  • Frokostret: Øllebrød med flødeskum

Onsdag den 21. januar

  • Hovedret: Brunkål med sprængt flæsk, kartofler og rødbede

  • Frokostret: Klar suppe med kød- og melboller og ris

Torsdag den 22. januar

  • Hovedret: Bøf med bløde løg, brun sauce, kartofler og grøntsager

  • Frokostret: Tarteletter med høns i asparges

Fredag den 23. januar

  • Hovedret: Farsbrød med brun sauce, kartofler og grøntsager

Mandag den 26. januar

  • Hovedret: Stegt kyllingebryst med skysauce, stegt porre og kartofler

  • Frokostret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft

Tirsdag den 27. januar

  • Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, kartofler og grøntsager

  • Frokostret: Tarteletter med svampedressing, parmesan og persille

Onsdag den 28. januar

  • Hovedret: Torsk med sennepssauce, rødbede, kapers, peberrod og kartofler

  • Frokostret: Biksemad med spejlæg og rødbede

Torsdag den 29. januar

  • Hovedret: Forloren hare med whiskysauce, kartofler og grøntsager

  • Frokostret: Tomatsuppe med creme fraiche

Fredag den 30. januar

  • Hovedret: Rullesteg med skysauce, kartofler og grøntsager

Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.

Læs Fødevarestyrelsens Smileyrapport

Kontakt

Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje