Skip til hoved indholdet

Cafeteria Paletten

Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding

Åbningstider

Cafeteriet har åbent

  • Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00

Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.

Betaling

Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.

Månedsmenu Cafeteria Paletten

Mandag den 3. november

  • Hovedret: Stegt kyllingelår med brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Blomkålsgratin med smørsauce – 32kr./25kr.

Tirsdag den 4. november

  • Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 32kr./25kr.

Onsdag den 5. november

  • Hovedret: Kong Fides livret med kartofler, løg og æg i tern samt rødbeder – 56kr.

  • Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.

Torsdag den 6. november

  • Hovedret: Hvidkålsrouletter med brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Tarteletter med rejer og fiskeboller, drysses med dild – 32kr./25kr.

Fredag den 7. november

  • Hovedret: Brunkål med bacon, kartofler og rødbede – 56kr.

Mandag den 10. november

  • Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål – 56kr.

  • Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 32kr./25kr.

Tirsdag den 11. november

  • Hovedret: Andebryst med skysauce, brune og hvide kartofler samt ½ æble med gelé – 56kr.

  • Frokostret/biret: Tomatsuppe med suppehorn – 32kr./25kr.

Onsdag den 12. november

  • Hovedret: Pølser med varm kartoffelsalat – 56kr.

  • Frokostret/biret: Stegt fiskefilet med remoulade, citron og rugbrød – 32kr./25kr.

Torsdag den 13. november

  • Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 32kr./25kr.

Fredag den 14. november

  • Hovedret: Skipperlabskovs med rødbede – 56kr.

Mandag den 17. november

  • Hovedret: Irsk stuvning med rødbede – 56kr.

  • Frokostret/biret: Sild med karrysalat, æg og rugbrød – 32kr./25kr.

Tirsdag den 18. november

  • Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 32kr./25kr.

Onsdag den 19. november

  • Hovedret: Stegt laks med lys sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 32kr./25kr.

Torsdag den 20. november

  • Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Ananas med hønsesalat og brød samt smør – 32kr./25kr.

Fredag den 21. november

  • Hovedret: Rullesteg med svesker og skysauce, kartofler og rødkål – 56kr.

Mandag den 24. november

  • Hovedret: Kålpølse med stuvet grønkål og kartofler – 56kr.

  • Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 32kr./25kr.

Tirsdag den 25. november

  • Hovedret: Kylling a´ la Zully med ris og grøntsager – 56kr.

  • Frokostret/biret: Bøfsandwich – 32kr./25kr.

Onsdag den 26. november

  • Hovedret: Flæskesteg med brun sauce, kartofler og rødkål – 56kr.

  • Frokostret/biret: Æggekage med bacon, tomat, purløg og rugbrød – 32kr./25kr.

Torsdag den 27. november

  • Hovedret: And med skysauce, brune og hvide kartofler samt rødkål og asier – 56kr.

  • Frokostret/biret: Æbleflæsk med rugbrød og rødbede – 32kr./25kr.

Fredag den 28. november

  • Hovedret: Hjertegullasch med kartofler og grøntsager – 56kr.

Ændringer i menuplanen kan forekomme.

Kontakt os

Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86

 
Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Genveje