Cafeteria Paletten
Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Paletten
Mandag den 2. december
Hovedret: Flæskesteg med skysauce, kartofler og rødkål samt franske kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Ananasring med hønsesalat og flute – 31kr./24kr.
Tirsdag den 3. december
Hovedret: Karbonade med stuvede ærter og gulerødder og kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Stjernekaster – toastbrød med fiskefilet, rejer og thousand island dressing – 31kr./24kr.
Onsdag den 4. december
Hovedret: Medister med brun sauce, kartofler og julekål – 54kr.
Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.
Torsdag den 5. december
Hovedret: Marineret kalkunbryst med skysauce, kartofler og julekål – 54kr.
Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Fredag den 6. december
Hovedret: Farsbrød med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Tunsalat med flute og smør – 31kr./24kr.
Mandag den 9. december
Hovedret: Hvidkålsroulade med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 31kr./24kr.
Tirsdag den 10. december
Hovedret: Sylte med stuvede kartofler, sennep og rødbede – 54kr.
Frokostret/biret: Lasagne med årstidens salat og dressing – 31kr./24kr.
Onsdag den 11. december
Hovedret: Frikadelle med julekål, brun sauce og kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Franskbrød med æg og rejer – 31kr./24kr.
Torsdag den 12. december
Hovedret: Skinkemignon med paprikasauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Rugbrød med sild, æg og karrysalat – 31kr./24kr.
Fredag den 13. december
Hovedret: Gule ærter med sprængt nakke, rødbede, sennep, og kartofler – 54kr.
Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Mandag den 16. december
Hovedret: Fregatflæsk med æbler, løg og karry – 54kr.
Frokostret/biret: Stjernekaster – toastbrød med fiskefilet, rejer og thousand island dressing – 31kr./24kr.
Tirsdag den 17. december
Hovedret: Gullasch med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.
Onsdag den 18. december
Hovedret: Høns a la marengo med kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Blomkålsfrikadeller med brasede kartofler og sauce tartar – 31kr./24kr.
Torsdag den 19. december
Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
Frokostret/biret: Fiskefilet med remoulade, citron og brasede kartofler – 31kr./24kr.
Fredag den 20. december
Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos, grøntsager og rødbede – 54kr.
Frokostret/biret: Boghvedegrød med sirup og et glas kærnemælk – 31kr./24kr.
Mandag den 23. december
Hovedret: Tarteletter med høns i asparges – 54kr.
Cafeteriet er lukket 24. - 26. december
RIGTIG GLÆDELIG JUL
Fredag den 27. december
Hovedret: Oksegryde med svampe og rødvin, kartofler og grøntsager – 54kr.
Mandag den 30. december
Hovedret: Middagskødboller med stuvet selleri og kartofler – 54kr.
Tirsdag den 31. december
Hovedret: Hamburgerryg med kålpølse og grønlangkål – 54kr.
RIGTIG GODT NYTÅR
Ændringer i menuplanen kan forekomme.
Kontakt os
Ledende økonoma Lucia Maria Bjørneboe Korn
Telefon 76 32 56 86