Cafeteria Paletten
Cafeteriet ligger i Aktivitetshus Paletten, Norgesvej 6, 6000 Kolding
Åbningstider
Cafeteriet har åbent
- Mandag - fredag kl. 12.00 - 13.00
Du kan se opslag med priserne i cafeteriet. Priserne reguleres hvert år af Byrådet.
Betaling
Der kan betales med MobilePay eller du kan bruge Sen-Cafe kort i cafeteriet. Vi tager også imod kontanter.
Månedsmenu Cafeteria Paletten
Lørdag den 1. juni
- Cafeteriet er lukket
Søndag den 2. juni
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 3. juni
- Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Frikadelle og lun blomkålssalat med ingefærdressing – 31kr.
Tirsdag den 4. juni
- Hovedret: Laks med flødestuvet spinat og kartofler – 54kr.
- Frokostret: Øllebrød med flødeskum – 31kr.
Onsdag den 5. juni
- Hovedret: Tarteletter med høns i asparges – 54kr.
Torsdag den 6. juni
- Hovedret: Orangemarineret svinekam med skysauce, kartofler og agurkesalat – 54kr.
- Frokostret: Sandwich med æggesalat og ingridærter – 31kr.
Fredag den 7. juni
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Tærte med kylling og årstidens salat – 31kr.
Lørdag den 8. juni
- Cafeteriet er lukket
Søndag den 9. juni
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 10. juni
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Rabarbergrød med flødeskum og knas – 31kr.
Tirsdag den 11. juni
- Hovedret: Olivenhavens kylling med citron, oliven, rosmarin, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Kikærtefrikadelle med tomatsauce og brasede kartofler – 31kr.
Onsdag den 12. juni
- Hovedret: Baconrulle med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Fish & chips med grov remoulade – 31kr.
Torsdag den 13. juni
- Hovedret: Kong Fiddes livret med pommes frites, rødbede og kogte, hakkede æg – 54kr.
- Frokostret: Klar suppe med kød- og melboller – 31kr.
Fredag den 14. juni
- Hovedret: Kalvekød i dildsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Stikkelsbærgrød med fløde/mælk – 31kr.
Lørdag den 15. juni
- Cafeteriet er lukket
Søndag den 16. juni
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 17. juni
- Hovedret: Hakkebøf i løgsauce med kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Fyldte squash med oksekød – 31kr.
Tirsdag den 18. juni
- Hovedret: Ungarsk gullasch med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Grøntsagslasagne med tomat, svampe og spinat – 31kr.
Onsdag den 19. juni
- Hovedret: Kyllingebryst med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Maskeret blomkål med rejer og dressing – 31kr.
Torsdag den 20. juni
- Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Stjernekaster; franskbrød med fiskefilet, rejer, grønt og dressing – 31kr.
Fredag den 21. juni
- Hovedret: Rullesteg med svesker, skysauce, kartofler og rødkål – 54kr.
- Frokostret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr.
Lørdag den 22. juni
- Cafeteriet er lukket
Søndag den 23. juni
- Cafeteriet er lukket
Mandag den 24. juni
- Hovedret: Grillpølse med kartoffelsalat, ketchup og sennep – 54kr.
Tirsdag den 25. juni
- Hovedret: Stegt kyllingelår med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Laks med sommersalat og dressing – 31kr.
Onsdag den 26. juni
- Hovedret: Pasta med bolognese, parmesan og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Croissant med hønsesalat – 31kr.
Torsdag den 27. juni
- Hovedret: Karbonader med stuvede bønner og kartofler – 54kr.
- Frokostret: Gratinerede pandekager med fyld af linser, tomat og squash – 31kr.
Fredag den 28. juni
- Hovedret: Stegt fisk med kaperssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr.
Lørdag den 29. juni
- Cafeteriet er lukket
Søndag den 30. juni
- Cafeteriet er lukket
Ændringer kan forekomme
Mandag den 1. juli
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Sandwich med æggesalat og ingridærter – 31kr./24kr.
Tirsdag den 2. juli
- Hovedret: Japansk gryderet med ris og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Pølse med ketchup og sennep samt kold kartoffelsalat – 31kr./24kr.
Onsdag den 3. juli
- Hovedret: Hvidkålsroulader med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Stegt kyllingebryst med salat – 31kr./24kr.
Torsdag den 4. juli
- Hovedret: Stegt rødspættefilet med citron-kaperssauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Jordbærgrød med flødeskum – 31kr./24kr.
Fredag den 5. juli
- Hovedret: Paneret flæsk med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Tomatsuppe med creme fraiche – 31kr./24kr.
Lørdag den 6. juli
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 7. juli
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 8. juli
- Hovedret: Skinkemignon med vildtsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Aspargessuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Tirsdag den 9. juli
- Hovedret: Mexicansk nakkekotelet med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Stegt fiskefilet med brasede kartofler – 31kr./24kr.
Onsdag den 10. juli
- Hovedret: Laks med lys sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Svensk pølseret med ærter – 31kr./24kr.
Torsdag den 11. juli
- Hovedret: Stegt kyllingelår med karrysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Tarteletter med skinke, ærter og gulerødder – 31kr./24kr.
Fredag den 12. juli
- Hovedret: Hønsefrikassé med kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Tunmousse med salat, dressing og brød – 31kr./24kr.
Lørdag den 13. juli
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 14. juli
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 15. juli
- Hovedret: Revelsben med skysauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Klar suppe med kød- og melboller og ris – 31kr./24kr.
Tirsdag den 16. juli
- Hovedret: Bøf med løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Laks med årstidens salat og dressing – 31kr./24kr.
Onsdag den 17. juli
- Hovedret: Boller i selleri med kartofler og surt – 54kr.
- Frokostret/biret: Biksemad med spejlæg og rødbede – 31kr./24kr.
Torsdag den 18. juli
- Hovedret: Farseret porre med brun sauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Øllebrød med flødeskum – 31kr./24kr.
Fredag den 19. juli
- Hovedret: Stegt kalvelever med bløde løg i løgsauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Blomkålssuppe med kødboller – 31kr./24kr.
Lørdag den 20. juli
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 21. juli
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 22. juli
- Hovedret: Amagergryde med kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Stegt fiskefilet med rugbrød, remoulade og citron – 31kr./24kr.
Tirsdag den 23. juli
- Hovedret: Hjerter i flødesauce med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Lasagne med årstidens salat og dressing – 31kr./24kr.
Onsdag den 24. juli
- Hovedret: Gryderet med basilikum, kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Blomkålsgratin med skinke, smørsauce og rugbrød – 31kr./24kr.
Torsdag den 25. juli
- Hovedret: Stegt rødspættefilet med persillesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Frikadelle med kold kartoffelsalat – 31kr./24kr.
Fredag den 26. juli
- Hovedret: Herregårdsbøf med bearnaisesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Croissant med hønsesalat – 31kr./24kr.
Lørdag den 27. juli
- Cafeteriet er lukket.
Søndag den 28. juli
- Cafeteriet er lukket.
Mandag den 29. juli
- Hovedret: Skinkeschnitzel med salviesauce, kartofler og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Æggekage med purløg, bacon og rugbrød – 31kr./24kr.
Tirsdag den 30. juli
- Hovedret: Millionbøf med kartoffelmos og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Risengrød med kanelsukker, smør og et glas saft – 31kr./24kr.
Onsdag den 31. juli
- Hovedret: Boller i karry med ris og grøntsager – 54kr.
- Frokostret/biret: Tarteletter med høns i asparges – 31kr./24kr.
Ændringer kan forekomme.
Bemærk der kan forekomme ændringer i menuen.
Kontakt os
Ledende økonoma Lucia Korn
Telefon 76 32 56 86
lmbko@kolding.dk