Bertram Knudsens Have
Orangeriet på Bertram Knudsens Have

Bertram Knudsens Have er indrettet med ny teknologi i boligerne

Bertram Knudsens Have ligger med smuk udsigt til skov og golfbane i nærheden af Kolding Storcenter. Plejehjemmet blev taget i brug den 1. september 2013. Det er bygget med det nyeste inden for velfærdsteknologi for både beboere og personale.

 

Plejehjemmet er bygget i 3 etager med 30 boliger på hver etage, i alt 90 boliger.

Der er både almindelige 2-rums, store 2-rums samt 3-rums boliger. Alle boliger indeholder stue, soveværelse, badeværelse og tekøkken. 3-rums boligerne, som der er 6 af, har desuden et ekstra værelse.

Alle boliger er lyse og moderne indrettet og udstyret med enten altan, karnap eller terrasse med godt udsyn. På alle etager er der fælles opholdsrum med altan eller terrasse med udsigt mod skov, golfbane eller haveanlæg. Nogle af opholdsrummene har anretterkøkken.

Boligerne er henholdsvis 42,3 m², 45,9 m² og 57,8 m². Dertil lægges andel af fællesarealer og gangarealer, så det samlede areal pr. boliger er ca. 80 m².

I stueetagen der der udover boligerne køkken, cafeteria og orangeri. På 1. etage er der depoter og personalefaciliteter og på 2. sal er der en stor terrasse, wellnessrum samt multirum til møder og aktiviteter. 

Til plejehjemmet hører desuden en god stor have med mulighed for forskellige aktiviteter.

 

Når du får en plejebolig på Bertram Knudsens Have, indgår du lejekontrakt med By- og Udviklingsforvaltningen, Kolding Kommune.

Du kan søge om indskudslån efter gældende regler ved henvendelse til Borgerservice, Bredgade 1, 6000 Kolding.

Boligstøtte søges og udbetales ved Udbetaling Danmark via www.borger.dk/boligstoette. Her kan du også læse mere om boligstøtte.

Du kan købe forplejning til et fast beløb hver måned. Det er samme takst for alle plejehjem i Kolding Kommune. Desuden skal du betale for serviceartikler.

Hver måned får du en regning på beløbet.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey