Fællesareal på Teglgårdsparken

Teglgårdsparken ligger bynært på Sct. Hedvigsvej i Kolding

Teglgårdsparken blev taget i brug 1. juni 2004. Plejehjemmet har 31 boliger og er en del af byfornyelsesprojektet i Teglgårdsparken, der også indeholder 76 ældreboliger og 24 ungdomsboliger. Plejehjemmet er bygget i tre etager og har hovedindgang fra Sct. Hedvigsvej, hvor der er trappe og elevator til etagerne.


I stueetagen er der syv boliger samt et stort fællesrum/cafeteria. Derudover er der modtagekøkken og kontorfaciliteter. På 1. sal er der 11 boliger samt vaskeri, og på 2. sal er der 13 boliger. På både 1. og 2. sal er der et fællesrum med anretterkøkken.

I fællesrummene vil der blive forskellige aktiviteter samt fællesspisning.


Alle boliger er 2-rums og indeholder stue, soveværelse, badeværelse og køkken. Der er ingen altan, men et stort vinduesparti i stuen gør, at det er en meget lys bolig med godt udsyn. Boligerne er på ca. 53 m² og med andel af fællesareal og gangarealer er det samlede areal pr. bolig ca. 100 m². Til plejehjemmet hører en god stor gårdhave.


Bruger- og Pårørenderådet vælges for et år ad gangen.

Når du får en plejebolig på Teglgårdsparken, indgår du lejekontrakt med Boligselskabet Alfabo.

Du kan søge om indskudslån og boligydelse efter gældende regler ved henvendelse til Borgerservice, Bredgade 1, 6000 Kolding.

Boligstøtte søges og udbetales ved Udbetaling Danmark via www.borger.dk/boligstoette. Her kan du også læse mere om boligstøtte.

Du kan købe forplejning til et fast beløb hver måned. Det er samme takst for alle plejehjem i Kolding Kommune. Desuden skal du betale for serviceartikler.

Hver måned får du en regning på beløbet.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey