Vonsild Have Kvarteret set fra åen

Vonsild Have Kvarteret drives af firmaet Attendo. Der søges om plejebolig gennem Kolding Kommune.

Vonsild Have Kvarteret er et nyt, moderne plejehjem som blev taget i brug den 26. marts 2015.

Plejehjemmet har 60 lejligheder fordelt på 7 boligtyper med forskellige størrelser, så der er noget for enhver smag. Der er ved indretningen af plejehjemmet lagt stor vægt på hjemlighed, tryghed og anvendelse af velfærdsteknologi.

Plejehjemmet har attraktive udearealer med fælles terrasser, små grønne områder og en afskærmet gangbro ved åen, så beboerne kan komme tæt på vandet på betryggende vis. Hver lejlighed har også sin egen lille terrasse eller altan.

Vonsild Have Kvarteret råder over wellness faciliteter med mulighed for bl.a. spa og massage, og træningslokale som beboere og andre seniorer kan benytte. Wellness og trænings faciliteterne er en del af Attendos såkaldte sport og spa koncept.

Plejehjemmet er indrettet med et stort cafeteria med udsigt til den nærliggende å. Cafeteriet kan benyttes af både beboere og udefrakommende, og bidrager dermed til at skabe liv på plejehjemmet.

Der er i planlægningen af Vonsild Have Kvarteret lagt vægt på, at centeret får tilbud som lokalsamfundet også kan bruge, ikke kun de ældre borgere, men også f.eks. børnefamilier. Dermed kan centret i langt højere grad end traditionelle plejecentre bidrage til liv og aktivitet i lokalområdet på tværs af generationer.

 

 

Når du får en bolig på Vonsild Have Kvarteret, indgår du lejekontrakt med DEAS Ejendomsadministration.

Du kan søge om indskudslån efter gældende regler ved henvendelse til Borgerservice, Bredgade 1, 6000 Kolding.

Boligstøtte søges og udbetales ved udbetaling Danmark via www.borger.dk/boligstoette. Her kan du også læse mere om boligstøtte.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey