Dreyershus er et privat plejehjem, som drives af OK-fonden.

Dreyershus har sin egen hjemmeside på adressen www.ok-dreyershus.dk

 

Læs Tilsynsrapporter for Dreyershus

Driften af Plejehjemmet Dreyershus er udliciteret til OK-fonden. Der søges om plejebolig gennem Kolding Kommune.

Dreyershus Plejehjem er indrettet med 64 plejeboliger fordelt i 8 boliggrupper med mellem 5 og 11 beboere omkring et fælles køkken med spise- og opholdsstue. Her kan beboerne i hver sin gruppe sammen med OK-Fondens personale bestemme det daglige liv, og hvad dagens livretter skal være.

Al mad til boliggruppens beboere skal tilberedes i deres eget fælleskøkken, så beboerne får mulighed for at deltage i tilberedelsen af maden. Hver boliggruppe har en sydvestvendt altan med en dejlig udsigt til det tætte bymiljø med Kristkirkens tårn i baggrunden.

Der er indrettet to boliggrupper for demente i stueetagen. De har egen sansehave med en lille sø, lavendler, frugtbuske, krydderurter og blomster.

I stueetagen er der cafeteria og trænings- og aktivitetslokaler for beboerne og de af områdets ældre, der bliver visiteret hertil.

Når du får en plejebolig på Dreyershus, indgår du lejekontrakt med Boligselskabet Domea.

Du kan søge om indskudslån efter gældende regler ved henvendelse til Borgerservice, Bredgade 1, 6000 Kolding.

Boligstøtte søges og udbetales ved Udbetaling Danmark via www.borger.dk/boligstoette. Her kan du også læse mere om boligstøtte.

På Dreyershus er der leve-bo miljø, hvor beboerne hver måned betaler et beløb ind til en fælles husholdningskasse i den enkelte boenhed. Beløbet er udregnet efter de samme takster for kost, vask og rengøringsartikler, som på øvrige plejecentre.

Hør nærmere på Dreyershus om ydelser og betaling til husholdningskassen.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey