Bliv genbrugsambassadør og deltag i et åbent fællesskab for alle aldersgrupper.

Du kan deltage på flere måder:

• Mød op til fællesmøderne
    Første fællesmøde er torsdag 8. oktober 2020 kl. 19.00. For at vi kan overholde retningslinjerne i forhold til Covid-19 er tilmelding nødvendig.
  • Sociale medier
    Del din idé om mere genbrug med hashtag #genbrugnytter
  • Kast dig over et projekt
    Her og nu kan du fx opstarte en byttebørs for brugte bøger i dit lokalområde. Vi udvider puljen med ideer i takt med, at fællesskabet vokser. Måske har du også selv en god ide til at sikre mere genbrug?

Tilmeld dig genbrugsambassadørerne – det er ganske gratis

Udfyld formularen herunder, hvis du er vil være med eller bare er interesseret i at få mere at vide om projektet.

Det er frivilligt at udfylde de tre nederste felter, men vi håber, at du vil tage dig tiden til at fortælle, hvorfor du gerne vil være frivillig genbrugsambassadør. Det vil hjælpe os med at skabe de bedste rammer for et godt fællesskab.

Under 18 år
19 - 25 år
26 - 32 år
33 - 39 år
40 - 49 år
50 - 59 år
60 - 69 år
Er du et menneske? Hvad er 8 + 2 ?

Som genbrugsambassadør kan du få sat strøm til de genbrugsidéer, du ikke ville begynde på alene. Du bliver en del af et netværk med unge og gamle ansigter fordelt over hele Kolding Kommune.

En genbrugsambassadør er klar på at:

• lære mere om affald eller sætte gang i egne genbrugsprojekter
  • tage initiativ og handle
  • være selvdreven

Visionen er at gøre genbrugsambassadørerne til et fællesskab af passionerede unge og ældre, som udover at have deres bopæl i Kolding Kommune også har det tilfælles, at de ønsker at handle, skabe nye sociale netværk, lære nyt om genbrugsverdenen og møde tage nye indsigter og viden med ud og møde deres medborgere.

• Vi ser muligheder, når andre ser affald.
  • Vi lytter til de skæve idéer, der kan reducere affald og øge genbrug.
  • Vi inspirerer - og lader os inspirere af dig.

Redux - Affald og Genbrug, der er en del af By- og Udviklingsforvaltningen, er tovholder på genbrugsambassadørerne. Målet for projektet er at få lagt et spind af genbrugsambassadører over hele Kolding Kommune, således at alle geografiske områder er repræsenteret, og vi på sigt kan få endnu mindre affald og meget mere genbrug i kommunen.