Mad- og restaffald hentes hver uge eller hver 14. dag.

Vi henter dit mad- og restaffald hver uge eller hver 14. dag. Det genbrugelige affald i miljøstationer og genbrugs-øer bliver hentet efter behov.

Du kan både vælge uge- og 14-dages tømning i Kolding Kommune, så skraldebilen kan godt komme forbi hos naboen, uden at du får tømt den dag. Du kan få at vide, hvornår vi tømmer din affaldsbeholder igen ved at:

• Slå din adresse op på siden Mit Affald
  • Hente appen Affald Kolding til din mobiltelefon og indtast din adresse

Helligdagstømning

Når der er helligdage, kommer skraldemanden før eller efter din normale tømmedag.

Du kan få overblik over de forskudte tømmedage ved at åbne pdf-filen pdfHelligdage og tømning af din affaldsbeholder i 2020.

Hjælp din skraldemand

• Skraldemændene begynder indsamling tidligere i coronatiden. Derfor skal du stille din skraldespand frem til tømning inden kl. 5.30 på din tømmedag.
  • Husk at låse låget og stille beholderen med håndtaget vendt ud, så skraldemanden nemt kan tage den med.

Miljøstationer tømmes af kommunen efter behov. Vær opmærksom på, at de enkelte typer affald tømmes af to forskellige lastbiler. Så selvom beholderen til glas er tømt, kan den til plastik godt være fyldt et par dage endnu.

Kontakt Redux – Affald og Genbrug på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis der er brug for, at vi kigger forbi en ekstra gang med tømmevognen, det kan fx være efter en vejfest, hvor der er mere i beholderne, end der plejer.

SE OGSÅ: Find den nærmeste miljøstation

Sommerhusejere i Kolding Kommune kan vælge mellem fire forskellige løsninger for tømning af affaldsbeholder. Læs mere om mulighederne og se tømmekalender for sommerhuse.