Mangler du materialer til et studieprojekt eller til undervisning, så besøg Reform Skatkammer.

Kontakt Skatmesteren:

Tlf. 21 16 72 14

 

Eller kig forbi onsdag mellem 8-17:

Kolding Nord Genbrugsplads
Bronzevej 3, 6000 Kolding

 

Find Reform Skatkammer på Facebook

Hos Reform Skatkammer får materialer, som virksomheder ikke kan bruge, nyt liv i hænderne på børn og unge. Kommunale institutioner i Kolding Kommune kan hente gratis materialer. For private institutioner findes en abonnementsordning.

Skatkammeret får restvarer og materialer fra virksomheder, der har emballager, som ikke skal bruges, fejlproduktioner eller overskudsmaterialer. Materialerne ligger pænt på hylder i skatkammeret. Her kan folk, der arbejder med børn og unge i Kolding Kommune, hente det, de kan bruge, så børnene og de unge kan lære at arbejde og tænke kreativt. Ring og hør om mulighederne for en abonnementsordning, hvis du er en privat institution.

Lager med højt til loftet
Skatkammeret består af mange former for guld: Her kan du finde alt fra kæmpe papkasser til små spillebrikker.
De besøgende i skatkammeret går på jagt efter spændende materialer, de kan bruge i undervisningen, til studieprojekter, i SFO’en eller i børnehaven.

Ofte inspirerer materialerne og sparringen med dine kolleger, medstuderende eller skatmesteren til mere og andet end dét, du i virkeligheden kom for at hente.

 

Inspiration og videndeling
Skatkammeret rummer et kæmpe potentiale for videndeling og inspiration mellem brugerne, virksomheder og skatmesteren.
Følg Reform Skatkammerets Facebookside, hvor du kan blive inspireret af andres projekter, og hvor du kan inspirere andre med billeder af dine processer og færdige produkter.

Ligger din virksomhed inde med overskudsmaterialer eller fejlproduktioner, som er for gode til at blive smidt ud? Reform Skatkammer aftager gerne. Og vi er ikke kræsne. Dog modtager vi ikke elektronik, giftige, flydende eller skadelige materialer.

Hvorfor give materialer videre?
Som virksomhed giver I det videre, som alligevel var til overs. Dét er bæredygtigt, og samtidig får brugere af Reform Skatkammer viden om jeres virksomhed og jeres produkter. Men vigtigst af alt får I andel i at styrke det kreative og innovative i børn og unge.

 

Hvordan gør jeg?
Du er altid velkommen til at ringe, hvis du har materialer, du gerne vil give væk. Ring på tlf. 2116 7214. Materialer kan leveres hos Reform Skatkammer på Bronzevej 3. Vi kommer også gerne og henter dem hos jer.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey