Corona: Tiltag og konsekvenser

Her orienterer vi om tiltag og konsekvenser i Kolding Kommune. Siden opdateres løbende...


Mangler du materialer til et studieprojekt eller til undervisning, så besøg Skatkammeret.

Kontakt Skatmesteren:

Ring mandag-torsdag: 8-14

21 16 72 14

 

Eller kig forbi onsdag mellem 8-17:

Kolding Nord Genbrugsplads
Bronzevej 3, 6000 Kolding

 

Find Reform Skatkammer på Facebook

Hos Reform Skatkammer får materialer, som virksomheder ikke kan bruge, nyt liv i hænderne på folk, der arbejder med børn og unge. Kommunale institutioner i Kolding Kommune kan hente gratis materialer.

Skatkammeret får restvarer og materialer fra virksomheder, der har emballager, som ikke skal bruges, fejlproduktioner eller overskudsmaterialer. Materialerne ligger pænt på hylder i skatkammeret. Her kan folk, der arbejder med børn og unge i Kolding Kommune, hente det, de kan bruge, så børnene og de unge kan lære at arbejde og tænke kreativt.

Reform Skatkammer er vokset frem som et ressourcested, der kan understøtte innovative og kreative designprojekter for børn og unge.

 

Lager med højt til loftet

Størstedelen af skatkammeret består af pallereoler med mange former for guld: Her kan du finde alt fra kæmpe papkasser til små spillebrikker.
De besøgende i skatkammeret går på jagt efter spændende materialer, de kan bruge i undervisningen, til studieprojekter, i SFO’en eller i børnehaven.

Ofte inspirerer materialerne og sparringen med dine kolleger, medstuderende eller skatmestrene til mere og andet end dét, du i virkeligheden kom for at hente.

 

Inspiration og videndeling

Skatkammeret rummer et kæmpe potentiale for videndeling og inspiration mellem brugerne, de glade givere og skatmestrene.
Følg Reform Skatkammerets Facebookside, hvor du kan blive inspireret af andres billeder, og hvor du kan inspirere andre med billeder af dine processer og færdige produkter.

 

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey