Bronzehallen bliver fodret med materialer fra genbrugspladserne, der kan genbruges eller repareres. Det er også herinde, mange projektdeltagere mødes, når de arbejder.

Viden, læring og genbrug af materialer er et fælles omdrejningspunkt for alle de aktiviteter, der foregår i Bronzehallen, der ligger ved siden af Kolding Nord Genbrugsplads på Bronzevej.

Kommende events

 

Giv dit genbrug én på lampen

Tirsdag 22. september kl. 17-20

Vær kreativ genbruger, når vi upcycler lp'er og rivejern til lamper. Repair Café og Redux sørger for materialer, værktøj og vejledning. Tobbers sørger for lidt mad og drikke. For at vi kan overholde retningslinjer i forhold til Covid-19, er der et begrænset antal pladser og tilmelding er påkrævet.

 

Opstartsevent for Genbrugsambassadørerne

Torsdag 8. oktober kl. 19.00

Vil du også gerne lære mere om genbrug og sortering? Vil du gerne møde ligesindede? Vil du gerne sætte strøm til dine idéer sammen med andre?

Uanset hvad der driver din interesse for genbrug, så kom og se, hvad vi har gang i. For at vi kan overholde retningslinjer i forhold til Covid-19, er der et begrænset antal pladser og tilmelding er påkrævet.

 

Lav din egen plantevæg

Lørdag 10. oktober kl. 10-14

Kom og få jord under neglene, når vi viser, hvordan du kan lave din egen plantevæg. For at vi kan overholde retningslinjer i forhold til Covid-19, er der et begrænset antal pladser og tilmelding er påkrævet. 

 

I Bronzehallen finder du blandt andet: 

 • Re:lab Formidlingstjeneste 
  Besøg os - eller få besøg - og bliv klogere på dit affald. Målgruppen er alle aldersgrupper, fra børnehaver og skoler til virksomheder og kommunens borgere.
 • Reform Skatkammer
  Kommunale institutioner i Kolding Kommune kan hente gratis materialer til kreative projekter. 
 • Reuse Nytteprojekt
  Folk på kanten af arbejdsmarkedet får hjælp til at få fodfæste gennem et job, der giver mening.
 • Genbrugsambassadørerne
  Et fællesskab af unge og ældre, som ønsker at lære nyt om genbrugsverdenen og samtidig handle, så vi kan skabe mere genbrug og mindre affald.
 • Redesign Genbrugsværksted 
 • Resumé Genbrugsbibliotek

I Bronzehallen finder du også en genbrugsbutik.

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey