Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Affald og genbrug Nyt om affald og genbrug Kom med til lagersalg: Billigt genbrug i tonsvis

Kom med til lagersalg: Billigt genbrug i tonsvis

Kom og gør en god handel, når det store lager i Skatkammeret åbner dørene for alle.

Skatkammeret indeholder genstande indsamlet på Kolding Kommunes fem genbrugspladser… og hvem ved, måske finder du pynten eller servicen til påskefrokosten?

Der vil være alt fra køkkenudstyr til legetøj og møbler.
Lagersalget er for alle borgere … også dem uden CVR-nummer, som ellers normalt er de eneste, der har adgang til Skatkammeret.
Priserne vil være yderst overkommelige – mellem 5 og 100 kroner. Enkelte ting er prissat højere.
Oprydningssalget foregår i samarbejde med Folkehuset Kolding, som stiller personale til rådighed på dagen. Dagens fortjeneste går ubeskåret til det frivillige og sociale arbejde, foreningen udfører.


Målet med lagersalget er at give flest mulige ting nyt liv. Vi skal vænne os til, at alting ikke er spritnyt. For køber vi nye ting, trækker vi på naturens ressourcer. Derfor skal vi kaste kritiske øjne på vores forbrug. Her kan du gøre en forskel ved at købe genbrug. På den måde sparer vi både ressourcer og udledning af CO2.

Tid, sted og parkering

Lagersalget med genbrugsting foregår fredag 22. marts kl. 10.00-18.00 i Skatkammeret, Bronzevej 3, 6000 Kolding.

Der er indgang ved port 7. Du skal ikke køre ind på genbrugspladsen, men følge skiltene til parkering. Vær også opmærksom på, at det ikke er tilladt at parkere langs Bronzevej. Ulovlig parkering kan udløse parkeringsgebyr.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje