Revanche - en social behandlingsindsats

Revanche er et socialt behandlingstilbud til dig, som har vanskeligt ved at komme videre med din livssituation i forhold til uddannelse og job.

Du modtager kontanthjælp, sygedagpenge eller lignende, og du bliver henvist til et forløb i Revanche af din rådgiver i jobcenteret. Du har en psykisk lidelse eller diffuse trætheds/smertelidelser, og har eksempelvis udfordringer som:

* Angst

* Stress, depression og øget sårbarhed

* Vanskelighed ved at være sammen med andre mennesker

* Manglende energi, overskud og motivation

* Nedsat koncentration

* Vanskelighed ved at fastholde deltagelse i beskæftigelses- eller uddannelsestilbud

Måske overforbruger du alkohol, hash eller andet i et forsøg på at dæmpe dine udfordringer.

Formålet er at støtte dig i at finde og udvikle dine kompetancer og ressourcer med henblik på at opnå et aktivt arbejdsliv.

Indsatsen planlægges i samarbejde med dig og din rådgiver i jobcentret, og du har indflydelse på indholdet. Vi arbejder med inddragelse af dine pårørende og dit professionelle netværk i det omfang, du ønsker det.

Den sociale behandling består hovedsageligt af individuelle samtaler og deltagelse i gruppeforløb. Der er desuden mulighed for at få tilknyttet en frivillig social mentor.

Inden du tager imod tilbuddet, vil vi gerne invitere dig til et informationsmøde sammen med din rådgiver fra jobcentret.

Du er velkommen til at invitere en pårørende med til mødet.