Skip til hoved indholdet
    Hjem Borger Arbejde og ledighed Støtteforanstaltninger Revanche

Revanche

En social behandlingsindsats

Revanche er et socialt behandlingstilbud til dig, som har vanskeligt ved at komme videre med din livssituation i forhold til uddannelse og job.

Du modtager kontanthjælp, sygedagpenge eller lignende og du bliver henvist til et forløb i Revanche af din rådgiver i jobcenteret. Du har en psykisk lidelse eller diffuse trætheds/smertelidelser og har eksempelvis udfordringer som:

  • Angst
  • Stress, depression og øget sårbarhed
  • Vanskelighed ved at være sammen med andre mennesker
  • Manglende energi, overskud og motivation
  • Nedsat koncentration
  • Vanskelighed ved at fastholde deltagelse i beskæftigelses- eller uddannelsestilbud

Måske overforbruger du alkohol, hash eller andet i et forsøg på at dæmpe dine udfordringer.

Formålet er at støtte dig i at finde og udvikle dine kompetencer og ressourcer med henblik på at opnå et aktivt arbejdsliv.

Indsatsen planlægges i samarbejde med dig og din rådgiver i jobcenteret og du har indflydelse på indholdet. Vi arbejder med inddragelse af dine pårørende og dit professionelle netværk i det omfang du ønsker det.

Den sociale behandling består hovedsageligt af individuelle samtaler og deltagelse i gruppeforløb. Der er desuden mulighed for at få tilknyttet en frivillig social mentor.

Inden du tager imod tilbuddet, vil vi gerne invitere dig til et informationsmøde sammen med din rådgiver fra jobcenteret.

Du er velkommen til at invitere en pårørende med til mødet.

Telefon: 79 79 79 79
kommunen@kolding.dk

Borgerservice åbningstider

Genveje