Udsolgt

Elmevangen er en ny udstykning - designet sammen med borgerne, potentielle tilflyttere og eksperter - som ligger ca. 1 km fra Nr. Bjert i den nordøstlige del af Kolding.

 

Indenfor gå- og cykelafstand findes blandt andet fjord, skov og masser af natur. Området varierer med kuperede områder og flotte udsigter. Stier og småveje giver forbindelse til området på Houens Odde, Eltang Skole og golfbanen ved Birkemose.

 

Med åbne forhaver, veje til leg og ophold, og mulighed for, at grundejerforeningen kan opføre et fælleshus, er fundamentet for et godt fællesskab lagt på Elmevangen.

 Grøn = Ledig    Rød = Solgt

 
Salgsbetingelser

  • Overtagelsesdagen er senest 12 måneder efter kommunens accept af købstilbud.
  • Afgift til digital tinglysning af skøde og servitut afholdes af kommunen. Hver part afholder omkostninger til egen advokat/rådgiver.

Priserne er inkl. moms, tilslutningsafgifter til kloak, el, vand og fjernvarme samt opstartskapital til grundejerforening og opstartskapital til etablering af fælleshus. Tilslutninger er ført til stik ved skel. Fra skel og ind skal køber selv afholde udgifterne til forsyningsselskaberne.

 


Sådan gør du, når du skal købe en byggegrund

  1. Printe Købstilbud med salgsvilkår og Fortrydelsesret
  2. Udfylde, underskrive og indscanne dokumenterne og sende dem til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Du vil herefter få tilsendt bekræftelse på modtagelse fra kommunen.

Du kan også sende dokumenterne med posten til Centralforvaltningen, Strategisk Vækst, Akseltorv 2A, 6000 Kolding. Hvis du foretrækker at aflevere dokumenterne personligt, skal du kontakte os på telefon 7979 1677 for at aftale et tidspunkt. Salgsmateriale

A. Lokalplan 0541-11

B. Oversigt over husnumre og grundstørrelser

C. Måleblad udarbejdet af LIFA nov. 2016

D. Grundejerforeningsvedtægt

E. Notat vedr. Regnvandslaug for Elmevangen/Elmedraget

F. Notat om Fælleshusforening for Elmevangen/Elmedraget/Elmehøjen

G. Servitut vedrørende Grundejerforeningen Elmevangen/Elmedraget/Elmehøjen

H. Servitut om pligt til medlemskab af Grundejerforening, Fælleshusforening, bidragspligt mv.

I. Kort med højdekurver

J. Tips, gode råd og vejledning

Contact our Honeypot department if you are desperate to get blacklisted. Sincerely Ms. Pots and Mrs. Honey