Byggegrund tæt ved Kolding Fjord

Kolding Kommune genudbyder nu byggegrunden Thors Ager 29 i Dalby, til salg. Grunden genudbydes fordi tidligere køber har ønsket at træde tilbage fra deres aftale begrundet i jordbundsforholdene.

Grunden Thors Ager 29 er på 884 m2. Boligområdet Thors Ager er beliggende kun 2 km fra Rebæk ved Kolding Fjord. Der er gode sti- og vejforbindelser. I Dalby er der skole, multihal og boldbaner, og der er sikker skolesti. Området er højtliggende og storbakket med bløde terrænformer. Fra højdedragene er der udsyn over Stenderup-halvøen. Der bliver vejadgang til boligområdet fra den offentlige vej Dalbygårdsvej.

Grunden genudbydes til en mindstepris på 775.000 kr. incl. samtlige tilslutningsbidrag til kloak, el, vand og fjernvarme samt opstartskapital til grundejerforeningen. Endvidere er samtlige handelsomkostninger betalt bortset fra købers evt. udgifter til egen advokat/rådgiver.

Ved bud på grunden skal købstilbud sammen med fortrydelsesblanketten fremsendes i underskrevet stand.

Blanketterne skal være By- og Udviklingsforvaltningen i hænde senest den 8. juni 2017, kl. 12.00 og sendes til:

By- og Udviklingsforvaltningen, Køb og Salg, Nytorv 11, 6000 Kolding eller på e-mail til: kobogsalg@kolding.dk.

Salgsmateriale kan ses i faktaboksen eller fås ved henvendelse til 79791677.

Udbuddet sker i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens ejendomme. Det indebærer bl.a. at købstilbud er fortrolige, indtil salg er sket, og at kommunen har ret til frit at vælge mellem alle indkomne tilbud, ligesom kommunen kan forkaste alle tilbud.

Hvis grunden ikke er solgt efter tilbudsfristens udløb, vil den fortsat være til salg.

Accepter